Γειαααα σας
Θα ήθελα να κούσω τη γνώμη σας για το καινούριο album των Scorpions - Sting in the Tail
Printable View
Γειαααα σας
Θα ήθελα να κούσω τη γνώμη σας για το καινούριο album των Scorpions - Sting in the Tail
Μοιάζει πολυ με τα 12 προηγούμενα.
Πώς και δεν έχετε γράψει τίποτε για το Orphaned Land;
Θα έγραφα, το είχα πλάνο δηλαδή αλλά φοβούμαι.
Τον boogieman;
Toν ελίτμαν και τον ικόνοκλαστ που θα μου κάμει το καυλί ποδήλατο με τις αηδίες του για τις εβραικές αδερφές.
Θα καθαρίσω εγώ για σένα, μην ανησυχείς :P Άντε πες τη γνώμη σου για τις εβραϊκές αδερφές που βγάλανε δισκάρα. Παρήγγειλα τη σπέσιαλ έκδοση και έχω χαρεί :)
και εγώ το digipack έχω. θα σου αρέσει πολύ το dvd λογικά. θα γράψω κάτι λοιπόν.
εισαι κοτα τριληρη
κάποιος πρέπει να γράψει για το νέο των pain of salvation. ίσως το κάνω εγώ μετά τις πρώτες 50 ακροάσεις. είμαι κάπου στις 10 τώρα.
Το σκέφτομαι κι εγώ αλλά δεν έχω τόσο χρόνο για αυτά που πρέπει να γραφτούν γι' αυτόν τον δίσκο.
Με πήρε πριν απο καμμία ώρα ένας φίλος που δουλεύει στα Public και μου "κρατάει" καινούριες κυκλοφορίες ή τεσπά παραγγέλνει ότι θέλω και μου λέει
"-το καινούριο PoS ?"
"-μπα όχι."
"-άκου να δεις. ήρθε σήμερα το πρωί ένα παιδί που το αγόρασε χτές και με ρωτούσε αν μπορεί να το κάνει αλλαγή με κάτι άλλο !"
True story.
ε και; Αποδυκνειει κατι αυτο;
τίποτα απλά καταθέτω ταπεινά την εμπειρία μου φίλτατε κακοποιέ.