Originally Posted by
nothingman
σε τέτοιους τύπους λοιπόν τι σόι διαφορά να κάνει αν η αεκ παίξει κεκλεισμένων στα πλέυ οφφ (για παο δεν μπορώ να καταλάβω καν πως μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο), αν δεν βγούνε ευρώπη οι ομάδες για 3 χρόνια ή αν δεν πάρουν τα λεφτά του οπάπ; χώρια που τα λεφτά του οπάπ έχω την εντύπωση πως δεν μπορούν να κοπούν όσο παίζονται τα παιχνίδια στο κουπόνι αλλά παίζει να λέω και μαλακίες. δλδ σε αυτή την περίπτωση είναι σαφές ότι παο και άεξ έκαψαν την αθήνα χωρίς καν την αφορμή ενός παιχνιδιού. τουλάχιστον μέχρι και η τελευταία αμοιβάδα θέλω να ελπίζω ότι πλέον καταλαβαίνει πως το θέμα δεν είναι πρόβλημα των *Άλλοι_Οπαδοί* μόνο αλλά ευρύτερο.
γενικά συμφωνώ με την όλη θεωρία περί βαλβίδας εκτόνωσης της κοινωνίας, όχι τόσο επειδή αντί να πλακώνονται για τα εργασιακά, πλακώνονται για τα οπαδικά (δεν πιστεύω δλδ ότι το κοινό σημείο των δύο τάργκετ γκρουψ είναι τόσο μεγάλο) όσο επειδή είναι ένας ωραιότατος τρόπος να κρατηθεί σπιτάκι του ο κοσμάκης γιατί της πουτάνας γίνεται, ουγκάντα γίναμε και τέτοια. να πούμε τέλος πως σαφέστατα και δεν έγιναν όλα ξαφνικά. ραντεβού έπαιζαν και πριν την παιανία, και στο περιστέρι τον φάγανε τον τύπο επειδή ήταν μαύρος και πουλούσε σιντί, και στην ομόνοια σάπιζαν αλβανούς επειδή ήταν καυλωμένος ο χαριστέας αλλά η συντριπτική πλειονότητα όσων ασχολούνται έστω και λίγο με την μπάλα, από τις πρώτες οπαδάρες μέχρι τους τελευταίους φιλάθλους, από τους χελάκηδες μέχρι χρήστες φόρουμ, έβλεπαν κάφρους μόνο στην απέναντι πλευρά και επιλεκτική ατιμωρησία στις αρχές.
δεν έχω πρόταση να πω την αλήθεια, οπωσδήποτε οι σύνδεσμοι έτσι όπως αυτοί λειτουργούν πρέπει να κλείσουν αλλά ούτε αυτό θα λύσει το πρόβλημα. άμεσα, δεν πρόκειται καν να κάνει κάποια σημαντική διαφορά. κατά τα άλλα, ας μπω σε γκρουπ στο φμπουκ όπου θα δηλώνω εκνευρισμένος/αποτροπιασμένος από τα τσογλάνια και αύριο θα αγοράσω την αθλητική μου εφημερίδα να δω ποιον παιχταρά θα πάρουμε για τα χαφ.