δείχνει ωραίο, αν και χόντα! :)
Printable View
δείχνει ωραίο, αν και χόντα! :)
Χτες πήγαμε μοτοβόλτα στην πανέμορφη Οίτη και το καταφύγιό της, αυστηρώς από επαρχιακό δίκτυο. Μετά τον καφέ, κάναμε λίγα χιλιόμετρα ακόμα, φτάνοντας στο χωριό του Α. Διάκου για φαγητό (~240 χλμ. από Αθήνα, 3-4 ώρες). Έφυγα 9 το πρωί και γύρισα 10 το βράδυ.
Δυστυχώς το καλύτερο κομμάτι δεν υπάρχει, αφού μου τέλειωσε η μπαταρία ακριβώς πριν ξεφύγουμε από το υπόλοιπο γκρουπ, αλλά πάρτε ένα μικρό, αμοντάριστο δείγμα, να απολαύσετε το ρομαντικό τοπίο: https://www.youtube.com/watch?v=QwchF5aN6us
τους άλλους που προσπερνάτε είναι ίδια παρέα ή άσχετοι?
Μαζί μας είναι. Είχαν ξεκινήσει νωρίτερα από την τελευταία στάση, ακολούθησαν διαφορετική διαδρομή και τους ξαναπετύχαμε σε εκείνο το σημείο. Απλά είναι αρκετά κλειστή διαδρομή και είχε μπόλικες υγρασίες σε σημεία, οπότε ήμασταν σχετικά συγκρατημένοι. Κάποιοι περισσότερο.
plitsi plitsi esu travas fantazomai ..... epeidhs eimai fan alla asxetos ti mhxanh exeis? fenetai kavla
Ναι, εγώ τραβάω. Το'χα ποστάρει και 1-2 σελίδες πίσω το μηχανάκι μου. DRZ 400 SM. Καύλα είναι, για εντός πόλης και κλειστά κομμάτια. Για πιο ανοιχτά, όχι.
σαπάκι το εργαλείο, νόμιζα οτι είχες τίποτα σοβαρό.
Ξέρω ότι τρολλάρεις, αλλά θα απαντήσω σοβαρά για να μαθαίνετε :p
Δεν υπάρχει "σοβαρό". Υπάρχει "σοβαρό για την τάδε συγκεκριμένη χρήση". Για τη χρήση που το θέλω εγώ, είναι το τέλειο εργαλείο.
Ενδεικτικά, στο παραπάνω βίντεο, υπάρχουν μηχανάκια μέχρι και 800cc μεγαλύτερα. Για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να ανοίξω το γκάζι.
Να, ρώτα τον Κοιλιά, που ξέρει από άχρηστα κυβικά :p
Εντάξει μωρέ, σουτζούκι είναι. Όσο να πεις, έχει ταβάνι.
Το δικό σου έχει ταβάνι, που είναι ΣΚΟΥΤΕΡ.
http://www.tuvie.com/wp-content/uplo...e-scooter1.jpg
:lol: :lol: :lol:
Είσαι βλαξ!
Και καλά σε γαμάει το Integra!
:wave:
αι παγενε ρε ονιμποτσο από δω χαμω που θας μας πεις και για το ιντεγκρα.
νομίζω δεν έχω ποστάρει ποτέ την κούκλα μου ε?
Do it. Περιμένω ένα μηχανάκι καλυμμένο με καφέ δέρματα και κρόσια παντού.
για ριξε μια φωτο, αν και δεν ειμαι φαν