??
Printable View
αντώνη συγγνώμη για την αδιακρισία, μήπως κατά τύχη η επαφή σου με τις ψυχοτρόπες ουσίες συνεχίζεται; ίσως θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας κάποια "άκρη" γιατί ενδιαφέρει σίγουρα πολλά μέλη του section ;)
και πώς ήρθες σε επαφή ρε μεγάλε, έφερες διυλιστήριο στο γκαράζ κι έσπειρες πλευρώτους;
φαντομπαπια κοψε τις αμμωνιες...για παπαδακια κλπ εχει αλλο θρεντ
βυντρα στο συγκεκριμενο θρεντ δεν λεμε τις λεξεις:
goa
trance
χαπια μαγνησιου
ΜΟΝΟ μαλλι (και ΠΑΟΚ...επιτρεπεται)
PhantomDuck,βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.
00i00, δεν ηξέρα καν ποιον εννούσες ως βύντρα,στο τσατ τα παιδιά μου πανε ότι είναι άλλος χρήστης του φορουμ.Δεν τον ξέρω
Κατα τα άλλα,εις το επανιδειν,τα ξαναλέμε σε κάνα μήνα και αν... όπως είπα περαστικός είμαι.
Peace Love Unity Respect και καλά ψυχεδελιάσματα
Αντώνης
νεα ταξη των πραγματων στο ER :')
Καθε λιγο κ λιγακι συμβαινει ενα μικρο επος για να μη βαριομαστε..
Ον τοπικ τωρα απο Tangle Edge τι να πρωτοακούσω;;; 1-2 δισκους το πολυ, αμα πεσουνε παραπανω δυσκολευομαι να χωνεψω.
Δεν ειμαι ο acidhead ,δεν τον γνωριζω καν.
Δε νομιζω να σε εχω προσβαλλει ωστε να απαντας με τετοια εμπαθεια.Τοσο πολυ πια?
Οπως και να χει, good news for you,εχω αποφασισει να "παρω μπουλο" απο ER ουτως ή αλλως.Θα τσεκαρω και θα γραφω που και που αλλα σε πολυ επιλεγμενα θεματα.
Αυτα
πως καμνεις ετσι? το ψυχανωμαλος κομπλιμαν ειναι την σημερον
μη φευγεις, που θα βρεις χειροτερο φορουμ?
@iorulezz εγω προτεινω το Tarka για αρχη...λιγο ''ανισο'' album βεβαια αλλα για τα Yatantah και Eidolon αξιζει σαν αρχη
μετα αμα ψηθεις πανε στο πρωτο
πχ εδώ ε;
:thumbsup:
http://images.hhv.de/catalog/detail_...232/232886.jpg
έβαλαν στην άκρη τις τελευταίες μαιταλ ανησυχίες τους και γενικά είναι αυτό που ψάχνετε.
το μονο Circle που μπαινει στον κλασικο νεοψυχεδελικο ηχο (οι kraut-ισμοι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο αν και δεν μας ενοχλαει να τους συζηταμε εδω...) ειναι το Meronia
btw...ετοιμαζω δισκογραφια σε φλαψ...χορταινεις
Εγώ είχα την εντύπωση ότι οι krautιζμοί, όταν είναι υπό τη μορφή τέτχοιων "χασιμάτων" ανήκουν σε αυτό που λέμε νεοψυχεδέλεια. Πόσο μάλλον όταν το space rock του τίτλου επιτρέπει ηλεκτρονικές ατασθαλίες. Ενηγουεη, δεν επιμένω γιατί μικρή σημασία έχει, όταν με το καλό τ' ανεβάσεις πες και ποια ξεχωρίζεις. Γιατί, καταλαβαίνεις... χάν' η μάνα το παιδί.
εχεις δικιο σε οτι μα σε οτι λες....
απλα ξες τι γινεται....οταν ανοιξα το θρεντ ειχα στο νου μου πιο ''παραδοσιακα'' πραματα
οι ''kraut-ισμοι'' φυσικα και ειναι παροντες πχ στους Electric Orange....απλα ηθελα να αποφυγω το πλαγιασμα σε αυτο που αναφερω στο πρωτο ποστ πχ...( Sun Arraw etc )
tespa κλαιν και δε βαρεις....
περι Circle...ξεχωριζω γενικα τις πρωτες τους δουλειες πριν γινουν τεμεκ ''μεταλλοτζαζιστες''