ε ψιτ εσείς τα δυό!! θα σταματήσετε να φλερτάρετε σε κοινή θέα επιτέλους; Υπάρχουν και τα PMs
:grin:
Printable View
ε ψιτ εσείς τα δυό!! θα σταματήσετε να φλερτάρετε σε κοινή θέα επιτέλους; Υπάρχουν και τα PMs
:grin:
:puke::puke::puke: Drumsick
STANDAR EINAI XORTOFAGOS TO GOMENETO
Άρα ταιριάζουν :!:
εσυ ρε ρουθλεςς εισαι υπερανω γυναικων,ειπαμε.
η αγιοποιηση της χουφτας σου ποτε ειπαμε οτι θα γινει?α ναι,οταν θα βρεις το ιερο δισκοποτηρο του καυτου χεβυ μεταλ.
αχαχαχαχαχχα εμαθα ποιος ειναι ο HEAVY METAL GRILL.Κανενας σας δεν το πετυχε μεχρι τωρα :D
πανκη θενκς που ξηγιεσαι ρε ΚΟΛΛΗΤΕ για την Χ, θα ανταποδωσω με την πρωτη ευκαιρια.Χ σημερα σπιτι σου η σπιτι μου?
αγορασα και καινουριο λιπαντικο :wink::wink::wink::wink::wink::wink:
Egw lew oti einai amnesiac to fake.
Μπα, δικό μου είναι.
Εγώ λέω ότι πάλι μαλακία είπες.
:!:
Ρε Nasum, είδες να τους βρίζω; Τα προφανή λέω(που πάνε γενικά στο είδος τους), πως χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες Δ εθνικής. Και το σάλτο στο 14ο δευτερόλεπτο είναι τρελά ροφλ.
Α ξέχασα, αυτά είναι χορός. Τα ίδια λένε για τα ζεϊμπέκικα.
Συνεχίζω να γελάω με αυτό το θρεντ πάντως. :D
Ενταξει πασο,δεν τους εβρισες αλλα κοροιδευεις.Αντιλαμβανεσαι ομως οτι μιλαμε για μια απο τις επιδραστικοτερες μπαντες ολων των εποχων και το Never Again ειναι εικονισμα για απειρο κοσμο.Και οι Maiden κανανε κατα καιρους "μαιμουδιες"(Ντικινσον στο Live After Death),οπως και οι Priest και οι Manowar κλπ κλπ.Αυτο ομως δεν τους αφαιρει την ιδιοτητα που ειχανε(και ισως εχουνε ακομη)να γραφουνε κομματαρες και να επηρεαζουν τις μεταγενεστερες μπαντες.
Δυσκολεύομαι πραγματικά να σκεφτώ κάποιο είδος ανθρώπινης έκφρασης/εκτόνωσης που να είναι περισσότερο αστείο από το χιεντμπάνγκινγκ. Δηλαδή νιώστε λίγο. Χιεντμπάνγκινγκ. Μπορώ να συμφωνήσω σε πάρα πολλά από τα επιχειρήματα κάποιου για τη σκηνική παρουσία πάνκηδων/ροκάδων/γκοθάδων/βιολιτζίδων/κλαρινοπαιχτών/whatever, αλλά όχι ρε παιδιά να τα λένε αυτά οι ΧΙΕΝΤΜΠΑΝΓΚΕΡΣ ε.