soukse :)
Printable View
soukse :)
Kai pws vazw ellhnika eipame?
[quote=When_Black_Roses_Bloom]Χμ?[/quote:21z2wed2]Quote:
Originally Posted by "When_Black_Roses_Bloom":21z2wed2
τι εννοείς διαχείριση δικτύου? να το στήσεις σαν πρώξη, φαηργολ κτλ? οχι δεν είναι εύκολο
χα! το βρήκα! :D :D :D
[quote=locust]τι εννοείς διαχείριση δικτύου? να το στήσεις σαν πρώξη, φαηργολ κτλ? οχι δεν είναι εύκολο[/quote:xn17yw25]Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Γενικά. Πρόξυ, φάιργουολ, γιου νέιμ ιτ. Γενικά, άσχετα με το Ουμπούντου, είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο σε περιβάλον Λίνουξ? Και αν ναι η όχι, ποιό λές να είναι το ποιό νορμάλ για μια τέτοια δουλειά?
χρειάζεσαι πολλές γνώσεις για να κάνεις τετοιο πράγμα :|
Κοντά στο νου και η γνώση ρε μουνιά :headbang:
Εγώ πάντως θα το δοκιμάσω.
wiki.ubuntu.com για τέτοιες απορίες κι επίσης ακολούθα αυτόν τον οδηγό για mp3, dvd κλπ https://help.ubuntu.com/community/RestrictedFormatsQuote:
Originally Posted by Khalkji
ότι λέει για 7.10 ισχύει και για 8.04
Παιδιά γεια σας!!!!
Δοκίμασα να βάλω το Ουμπούντου στο λάπτοπ και βάζοντας το livecd η εικόνα τρεμοπαίζει σε τραγικό βαθμό και δε μπορώ να συνεχίσω. Παίζει να είναι λόγω κάρτας γραφικών (HD2600), καμιά ασυμβατότητα κτλ;
Α και επίσης, θέλω να βγάλω και τα σκατοβίστα και να βάλω εξπι, παίζει να έχω πρόβλημα με drivers κτλ;
Αν οι απαντήσεις είναι ευχάριστες και βρεθεί η λύση για όλα, με ποια σειρά πρέπει να κάνω τα ακόλουθα για να μην έχω προβλήματα :
1. Βγάζω βίστα.
2. Βάζω εξπι.
3. Βάζω οουμπούντου.
Αν οι απαντήσεις είναι δυσάρεστες, μπορώ απλά να κάνω dual boot vista-xp;
Δεν είναι τόσο δύσκολο. Βασικά, υπάρχουν δύο λύσεις:Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
1. Να χρησιμοποιήσεις το Firestarter, ένα εύχρηστο πρόγραμμα που λαμβάνει υπόψη την περίπτωση σας και μπορεί ψιλο-αυτόματα να κάνει τις ρυθμίσεις για internet sharing, κλπ.
2. Να κάνεις τις ρυθμίσεις the old fashioned way με iptables, dhcpd και δε συμμαζεύεται. Πολύ geeky μαζοχισμός.
., με τη σειρά που τα είπες. Άν και κάποιος μου έλεγε οτι τα xp δε μπορούν να φορμάρουν τα vista, dunno.
wbrb, βάλε firestarter, ναι.
Ποιά έκδοση έβαλες; Με την 8.04 πρέπει να δουλεύει η κάρτα σου σωστά, αν μιλάς για την 8.04 τότε δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους επίσημους drivers της ati (fglrx) απ' το synaptic.Quote:
Originally Posted by .
Την 8.04 έβαλα. Πώς να εγκαταστήσω τους drivers, αφού δε μπορώ καν να εγκαταστήσω το ουμπούντου.
Αυτό το wubi ή κάπως έτσι που και καλά βάζεις το ουμπούντου σαν πρόγραμμα χωρίς dual boot κτλ είναι αξιόπιστο;
Ε μπορείς να κάνεις install με το alternate cd (που κάνει ινσταλ χωρίς να σηκώσει γραφικό περιβάλλον πρώτα) και να δοκιμάσεις :PQuote:
Originally Posted by .
το ubuntu 7.10 είναι πιο βαρύ από τα XP;