Ειδα τα δυο πρωτα επεισοδια κι επαθα πλακα. Κανω εντατικα μαθηματα και σε κανα μηνα θα βλεπω κι εγω μαζι σας, ξερω, μαλακια.
Printable View
Ειδα τα δυο πρωτα επεισοδια κι επαθα πλακα. Κανω εντατικα μαθηματα και σε κανα μηνα θα βλεπω κι εγω μαζι σας, ξερω, μαλακια.
Καλώς τονα κι ας άργησε
Θα βγει κάνα teaser για το επόμενο ή μπα;
Υπομονή δυο μερούλες ρε,πώς κάνετε έτσι
δεν περνάν οι γαμημένες
τελειο και παλι...αναμενω φιναλε αναλογο εως και καλυτερο των 2 προηγουμενων σαιζον
δε λεω τπτ αλλο γιατι ακομα και η πιο απλη ατακα που μου'ρχεται στο μυαλο μυριζει σποιλερ,so...
Ναι αλλά ο καράφλας τον γείωσε στην εξέταση. :lol:
to eida twra....poly wraio epeisodio alla ena malakismeno pou spoileriase xwris logo se site pou eixe link gia na to katevaseis kai mono mou to gamise....sygkekrimena eipe tin teleutaia frasi tou epeisodiou...opote osoi to eidate katalavainete ta neura mou :x
Πάρα πολύ καλό, ειδικά η τελευταία σκηνή. Κάποιες παρατηρήσεις
[spoiler:h09b8ar6]Το πρώτο 5λέπτο ήταν ιδιαίτερα πτωτότυπο. Ωστόσο εκ των υστέρων βλέπω ότι ένα cliffhanger σαν το προηγούμενο δεν είχε κανέναν νόημα εκτός του να μας κρατήσει σε αγωνία. Βέβαια θα μου πείτε ότι αυτό σημαίνει cliffhanger αλλά τέσπα :P . Το μόνο που δεν μου άρεσε γενικά είναι ότι δεν βλέπω τι το ιδιαίτερο μπορεί να γίνει στο τελευταίο επεισόδιο. Δηλαδή οκ, framing του king σαν δολοφόνο του miguel, η αστυνομία τον πιάνει σε κάτι που όλο και κάποιο ρόλο θα παίξει ο dexter, η deb διαλέγει σύντροφο και το ep κλείνει με το γάμο. Δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να συμβεί. Το μόνο που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα είναι αν ο king oμολογήσει τη συζήτησή του με τον miguel[/spoiler:h09b8ar6]
Και νομίζω εκεί θα εστιάσει το τελευταίο επ.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Χωρίς να λογαριάσω βέβαια και το "απρόβλεπτο" -σήμα κατατεθέν-της σειράς. :)
[spoiler:1g6zst5o]Το γεγονός πως η Deb και η Laguerta μπορεί να πάρουν μικρή πρέφα του τι συνέβη στις 2 προηγούμενες seasons; Η Camilla είχε λογο να προστατέψει τον Dexter, καθώς της είχε ζητηθεί από τον Harry. Η missy elliott δεν έχει λόγο όμως, φαντάσου η Deb να μάθει πως έχει δύο αδερφούς! Πιστεύω πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε finale, και να μην τελειώνει απλά η σαιζόν με τον dex να καθάρισε πάλι, και να έχουμε άλλες 2 seasons με άλλες 2 νέες Dexter ιστορίες. Το ότι η σειρά είναι εξαιρετικότερη από οτιδήποτε αστυνομικοειδές εκεί έξω, πλέον το βλέπουμε κατάματα. Άσε που είναι η μοναδική σειρά που κάθε φορά βλέπω όλη την εισαγωγή :touched:[/spoiler:1g6zst5o]
Πάρτε και trailer για το 3χ12 επειδή σας αγαπάω :P
http://www.youtube.com/watch?v=esHmZY-fc-M
haha,factQuote:
Άσε που είναι η μοναδική σειρά που κάθε φορά βλέπω όλη την εισαγωγή
LOST? :DQuote:
Originally Posted by Abruzzi
εισαγωγη ειπε ;p
Ωραία και νόμιζα μόνο γω το κανα :D