Όχι. Δεν πιστεύουμε ότι γαμήσαμε, αλήθεια!
Printable View
Όχι. Δεν πιστεύουμε ότι γαμήσαμε, αλήθεια!
Ον τοπικ, ποσο καριολης ηταν ο διαιτητης του Ιντερ-Μπαγερν? Και οι δυο ομαδες μου ειναι αρκετα αδιαφορες, αλλα αυτο το πραγμα ηταν αισχος. Δεν δινει πεναλτυ στον Ιμπραιμοβιτς, αφηνει γενικα οχι μονο το σκληρο παιχνιδι εκ μερους των Γερμανων αλλα πολλες φορες και το αντιαθλητικο, και ο παλιομαλακας δινει κοκκινη στον Ιμπραιμοβιτς για μια προβολη που δεν πετυχε τελικα καν τον αντιπαλο του και σιγουρα δεν ειχε σκοπο να τον χτυπησει. Και μετα αφου τα ειχαν παρει οι παικτες της Ιντερ, ε παρε και την κοκκινη στον Γκροσο, απολυτως δικαιολογημενη βεβαια, αλλα ετσι που ειχε κανει τον αγωνα ο μαλακας τι να πεις... Αν αυτη η διαιτησια γινοταν σε ματς Ολυμπιακου η του Παναθηναικου στην Ευρωπη θα ειχε 15 σελιδες παραπανω τωρα το τοπικ.
το πάλεψε αλλα...
ασε ...το ουεφα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για ελληνικες ομαδες...
αλλα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ειλικρινα ειναι μεγαλη μαλακια να βγαινουν 2 ομαδες.
1 και με προκριματικο ειναι το σωστο.
ουεφα και μας πεφτει παρα πολυ.
kallio 1os sto xwrio para 2os sth polh
καλομελέτα κι έρχεταιQuote:
Originally Posted by Dr. Death
Θα ηθελα παρακαλω αν υπαρχει καποιος ρεπορτερ ΑΕΚ που να ποσταρει στο φορουμ, να μας εξηγησει απο που κι ως που ηταν κριμα κι αδικο το τελικο αποτελεσμα.
Κατα τ αλλα σιγα μη δε κερδιζε η Λιλ. Λιγο να την εχεις παρακολουθησει ειναι τοσο πιο πολυ οργανωμενη γενικα και ποδοσφαιρικα απο οποιαδηποτε αλλη ελληνικη ομαδα αυτη τη στιγμη, που κερδιζε ανετα ισα και με την εθνικη ελλαδος να πουμε. (χρηση υπερβολης με σκοπο την νοηματικη κατανοηση της αποψεως)
(που την κερδίζει βασικά)
Υπερβάλλετε νομίζω. Άνετα το παιρνε το διπλό χτες η ΑΕΚ, από στιγμές χαλάρωσης και μόνο έχασε το καλό αποτέλεσμα. Ίσως έπρεπε να αρκεστεί στην ισοπαλία που της έδινε πολλές ελπίδες πρόκρισης.
Δεν την έχω δει την Λιλ και δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορεί να παίξει αλλά δεν με έψησε ιδιαίτερα χτες.
Ti ta thes re Paulo...Opoios xanei toses eukairies sto telos to trwei, einai nomos autos! Kai me tin AEK exei ginei "tropos zwhs" pia...Anyway, uparxei panta h dikaiologia tis apeirias. Sullegoume empeiries wste na ta pame kalutera tou xronou isws 8)
(xwris parexhghsh)an hmoun ferrer meta to 2o goal 8a dhlwna paraithsh logw apognwshs. :|
ta 2 prwta goal einai ntroph gia opoiadhpote amyna.
:roll:
εδώ που τα λέμε ο γαύρος έπρεπε να ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι στιγμής
Κι άλλη γκολάρα ο Ντρογκμπά. Τι έχει πιει φέτος;
Α γαμησου καριολα ρομα.
η καταντια ειναι τετοια που δεν υπαρχει ορεξη ουτε για πλακα...
0.