Isis - Panopticon
Printable View
Isis - Panopticon
Ιncubus - S.C.I.E.N.C.E.
Incubus - A Crow Left Of The Murder
Chimaira - The Dehumanizing Process DVD
Gaping Maw - Two improvisations
The Goslings - Grandeur of hair
Πολλά τα έξοδα, αλλά είναι εύκολο να παρασυρθείς όταν κάνεις αγορές με ένα απλό κλικ με το mouse (και βλέπεις ορισμένες προσφορές). Πάμε λοιπόν:
Sortilege - Larmes de Heros 17 e
Balance of Power - Ten More Tales of Grand Illusion 10 e
Balance of Power - Book of Secrets 10 e
Catharsis - Kryliya 8 e
Cage - Astrology 7,5 e
Vavel - Second Death 4,5 e
Clairvoyant - Fighter's Soul 4,5 e
Vyntykator - Heaven Sent From Hell 4,5 e
Deceptor - The Legend 6 e
Jacob's Dream - Theater of War 3,5 e
Destiny's End - Transition 3,5 e
από eBay, καθώς και
Katagory V - Present Day 19 e (και πάλι καλά να λέω)
από GEMM
David Darling - Cycles
Charalambides - Joy shapes
Kent - Isola
Kent - Hagnesta hill
Arvo Part - Miserere
Moondog - The german years
Aura Noir - Black thrash attack (αυτό σε μια εν θερμώ φιλανθρωπική απόφαση για να μην πέσει σε λάθος χέρια)
Asmus Tietchens - Formen Letzer Hausmusik
Jim O'Rourke - Mizu No Nai Umi
Moondog - The Viking of Sixth Avenue
:D
πείτε για τους Moondog οι 2 οι αποπάνω, αν δεν είναι κόπος.
και για τους Charalambides γιατί το έχω σταμπάρει εδώ και καιρό στον Λωτό αλλά το όνομα είναι αποτρεπτικό....
Μπίδης ρε μουνιά :D
O Moondog είναι από τους πιο ενδιαφέροντες σύγχρονους συνθέτες που έχω ακούσει. Περισσότερα όταν ξυπνήσει ο καρχαρτ που θα μπει για το απαιτούμενο παραλήρημα.
Οι Charalambides είναι από αυτά τα πολύ πινκ psych-folk group που έχουν εμφανιστεί εδώ και κάποια χρόνια. Έχω 2 album τους, το Joy Shapes και το A vintage burden, με το δεύτερο να μου αρέσει περισσότερο γιατί είναι λιγότερο καμμένο από το πρώτο.
Εμμ... ο Μούντογκ ήταν μπήτνικ και έχει πεθάνει εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια. Ένας τρελαμένος τυπάς που άραζε στο πεζοδρόμιο με κάπα και κράνος βίκινγκ και έκανε απαγγελίες. Μουσικά τώρα, κάτι προς τζαζ θα μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις. Αλλά κάτσε να ξυπνήσει ο κάρχαρτ.Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Με τον όρο σύγχρονούς εννοώ όσους έχουν εμφανιστεί τον 20ό αιώνα κατά βάση.
Λοιπόν. ξύπνησα. Ε τι να πω; Ο τύπος είναι ο απόλυτος θεός. Τα προσωπικά του albums είναι μικρά και σε τραβάνε με τη μία, λόγω της μεγαλειώδους απλότητάς τους. Εκπληκτικές μελωδίες, φοβερή σύλληψη. Οι τότε jazz-ιστες τον κατηγορούσαν πως δεν έκανε και τίποτα τρομερό, μιας και οι απλές δομές σύνθεσης που αγαπούσε δεν ενέπιπταν στα αυστηρά όρια αποδοχής από τον jazz "ελιτισμό" (; ). Μαλακίες. Λίγα albums, πολλά live albums, αρκετές συλλογές.
Οι users Kveldssanger και psychomaverick με εκμεταλλεύτηκαν αισχρά, καθώς μου είχαν τελειώσει τα λεφτά και αποφάσιζαν σαδιστικά δίπλα μου για το ποιός θα πάρει το "german years".
Αυτά από μένα. Πάω να διαβάσω.
:D
επιτέλους η γνώμη που όλοι περιμέναμε λοιπόν. Καλώς! τα σχόλια κρίνονται άκρως ενθαρρυντικά οπότε και θα προχωρήσω στο ανάλογο ψάξιμο.
α, και να μην ξεχάσω, @κβελντ, το Espen Jorgensen μπορείς να το βρεις εδώ( www.cdon.com ), είναι πανάκριβο βέβαια οπότε μπορείς να περιμένεις και να το ψάξεις και αλλού-εγώ πάντως μόλις το έκανα παραγγελία.... :D
Επιτελους μετα απο αρκετη αναμονη...
Saturnus - Veronika Decides To Die
Paradise Lost - Draconian Times, 7.90 e apo Media Markt.
genika eixe apisteutes times se polla pragmata alla dystyxos den epaizan polla lefta :|