ωραιοςςς. δε σου δινουν κανενα κι μαζι;
Printable View
ωραιοςςς. δε σου δινουν κανενα κι μαζι;
Ενδιαφερον φαινεται ναχει το παχνιδακι. Ωραια classes. Αλλα δε ξαναπληρωνω ποτε συνδρομη. Οποτε μενει μονο να δουμε το κατα ποσο εφικτο θα ειναι αυτο με την αγορα της συνδρομης με in game gold.
https://twitter.com/DCDeacon/status/410787095838347264
Όλο τον Απρίλιο με βλέπω να λείπω με άδεια. :P
Welcome back to the ESO beta! Both you AND a friend of your choosing are invited to participate in the upcoming ESO beta test! Join us from Friday, February 28th at 12:00PM EST until Sunday, March 2nd at 11:59PM EST. You are guaranteed access to a future beta event.
ESO = Elder Scrolls Online.
Εχω 2 beta keys αν θελει καποιος (μεσω mail).
κι εδω οποιος θελει
Όχι ρε πούστη το τριήμερο, πάντως από το προηγούμενο beta weekend που ήμουν μέσα είναι παιχνιδάρα, ψηθείτε για er guild.
θα δειξει. αν πετυχουν το pvp, θα ειναι παιχνιδαρα
Άκουσα ότι είναι και αυτό το 3ήμερο open beta. Αν έχει κανείς κανα key που δεν θέλει, πμ me.
edit: Με έφιαξε ο ingolemo.
Τελικά θα ξεκινήσει κανένας εδώ ESO?
Με αγχωνει το γεγονός ότι θα έχει console versions. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν mouse + keyboard. Ελπίζω να μην θυσιάσουν κάτι για το porting απο τη μια πλατφόρμα στην αλλη. Και το DCU Online για PS3 δεν είναι η καλύτερη αναμνηση
ας γράψω εδώ
Όλοι θυμόσαστε το επεσεν μου το χελμετ ... υπήρχε τότε και ένα ακόμα από λίνεατζ με έναν που πήγε να τον γκανγκάρι , θυμάται κανείς?
Αν σκεφτεται κανεις να ξεκινησει ESO, μακρια. Οι τυποι ειναι απατεωνες.