Post rockάδες ψιλοκλασσικοί, τους οποίους ποτέ δεν πολυσυμπάθησα. Πάντα μου φαίνονταν με διαφορά οι πιο βαρετοί από τους γνωστούς. Το ομώνυμο, Winter Hymn και & Yet που χω ακούσει δεν μου έκαναν ιδιαίτερο κλικ. Από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις.
Printable View
Post rockάδες ψιλοκλασσικοί, τους οποίους ποτέ δεν πολυσυμπάθησα. Πάντα μου φαίνονταν με διαφορά οι πιο βαρετοί από τους γνωστούς. Το ομώνυμο, Winter Hymn και & Yet που χω ακούσει δεν μου έκαναν ιδιαίτερο κλικ. Από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις.
Ήταν μία δύσκολη στιγμή όπου παραλίγο να υποκύψω στη λογική του "αγοράζω ό,τι έχει καλύτερο εξώφυλλο". Θα σπεύσω να ακούσω πάντως, θενκς.
To EP ''Besides'' pou exw einai kalo,sou proteinw na to katevaseis
Lazarus?
(φιλε χρηστη που πηγες να πεις lazarus threw the party, lazarus threw the fight σε πρόλαβα)
και Bongripper
estradasphere
κατεβασα ενα αλμπουμ τους απο το http://undiscoaldia.blogspot.com/
και ειναι σε φαση προγκρεσιβ , τζαζ , μεταλ ,οτιναναι και γαμανε ασχημα
εχει κανεις ινφο?
Quadropus. Καλιφορνέζοι (αν θυμαμαι καλα), πολύ ωραίοι. Τσέκαρε και το προσωπικό του (πρωην) drummer τους, Dave Murray.
Πωπω τα σπάνε αυτοί.
Πρόσφατα τους ανακάλυψα με το Palace Of Mirrors.
Σαν σάουντρακ από ταινίες των 60's με μια δόση οτινανισμού.
Ανεβαστικοί πάντως.
Originally Posted by Kveldssanger
Enduser.
www.myspace.com/bongripperQuote:
Originally Posted by cavity
μπεκα και ακου.
:shock:Quote:
Originally Posted by invisistoned
Cirith Ungol θα ελεγα....Αξιζει να ψαξετε το προσωπικο ολων των μελων τους (εκτος του Lindstorm ισως..).
Εχουν βγαλει 4 albums...εγω εχω βρει 4 κομματια only!
Cirith Mongol.
Για πείτε τίποτα για Vanden Plas. Μ' έπιασε πάλι η όρεξη για «λαϊκό» progressive.