Χρονια Πολλα, να υγιαινετε, να πατε μπροστα και καλη προοδο.
Σαηκοτρον λατρεια. (ετσι, να υπαρχει.)
Printable View
Χρονια Πολλα, να υγιαινετε, να πατε μπροστα και καλη προοδο.
Σαηκοτρον λατρεια. (ετσι, να υπαρχει.)
pinks! :pink:
χρόνια πολλά!!! και στο ραπαράια ρε μουνιά!
Σας ευχαριστω πολυ! Ευχαριστω και οσους ποσταρουν κατοπιν.
30 φτασαμε ρε πουστη μου...αλλα οκ, ευτυχως δειχνω μαξ. 23....
Σας ευχαριστώ όλους και χρόνια πολλά και στα άλλα παιδιά! Και γω max 23 δείχνω άτομ! :D
Χρονια σου πολλα λοιπον πιπινι! και στον ραπαραια επισης!
Χρόνια πολλά σε atom, comte και ra! Ό,τι επιθυμείτε:)
Πετυχα tamagothi χθες το απογευμα στην Αλεξανδρας να τρωει (παραλιγο) σαβουρα η ιδεα μου?
ήσουν ο τύπος που με κοίταξε ενώ προσπαθούσα να μη γελάσω και να μην πάρει χαμπάρι η ενίθαρμον (που ήταν 2 μέτρα μπροστά) ότι παραλίγο να φάω τα μούτρα μου ε.
(btw εγώ υποψιάζομαι ότι είδα το τσοπτ στο λεωφορείο του αεροδρομίου)
Χαχαχαχα! Ναι! Φτηνα τη γλιτωσες παντως!!
εκείνη την ώρα γυρίζαμε σπίτι μετά από μια συναρπαστική μέρα με κλοπές στο μετρό, μπλεξίματα με το αλλοδαπών και παραλίγο διαμονή στο αεροδρόμιο, ήμασταν μούσκεμα από τη βροχή που μας είχε πιάσει λίγο νωρίτερα στο δρόμο, πονάγαμε, θέλαμε τη μαμά μας κι έτσι που τελικά δεν έπεσα ήταν πολύ περίεργο κι αυτή ήταν κι η πρώτη μου σκέψη, ενώ παράλληλα σκεφτόμουν μήπως στα πλαίσια της μέρας θα έπρεπε να είχα πέσει και μήπως έτσι απειλούσα να διαταράξω την ισορροπία του σύμπαντος. τώρα καταλαβαίνω πως το παραλίγο πέσιμο είχε νόημα τελικά, να με δουν απ' το ερ, οπότε δεν ανησυχώ πια.
(συμπαθέστατος είσαι.)
Χρόνια μας πολλά! :pink::teddy::disco::ggrin:
gamw ta ellhnika sas. les savoura kai nomiza milas gia junk food
Στην Αθηνα τρωμε σαβουρα οταν πεφτουμε. Εσεις φατε οτι θελετε.
Κι αλλος κομπλεξικος.... Φιλακια!
+1
Σαν σωστός καθυστερημένος εύχομαι καθυστερημένα στον Κόμτε χρόνια πολλά και ότι επιθυμεί.
oλοι πινκς
Γεια σου και σένα δεύτερε.
Ευχαριστώ καθυστερημένα. :)
skata.
Toυς εχω αγαπησει σφοδρα.
Τελευταιο χτυπημα.
http://tipotastasovara.blogspot.com/...-zouglagr.html
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=182997&cid=122
Στηριζουμε.
Η οροφή μου μπάζει νερά σε 2 σημεία και από στιγμή σε στιγμή παίζει να καταρρεύσει (?).
πάγαινε στους από πάνω ασαπ να κλείσουν το νερό.
Δεν υπάρχουν από πάνω. Μόνο κεραμίδια..
Χμου :/
Δικό σου ή νοικιάζεις;
Τησμάνασμου.
Η μαλακία είναι ότι -όπως τα λες- χρειάζεται επισκευή η στέγη και το μαλλί πάει ακριβά....
Προς το παρόν εφόσον σταμάτησε να βρέχει -> σταμάτησε να μπάζει και για σήμερα θα κοιμηθώ μια χαρά. =)
κάν'το σαν τον Καραγκιόζη, όταν βρέχει δε θα μπορείς να ανέβεις να την φτιάξεις, και όταν δε βρέχει δε θα σε νοιάζει, αφού δε θα στάζει. :cool: