Πολύ ωραία, αν και ήταν συνταγή που είχα πρωτοδοκιμάσει στην Ιταλία, οπότε η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη. :(
Printable View
Για ζυμαρικα μπορει, γιατι οι πιτσες στην Ιταλια ειναι αισχος οπου κι αν δοκιμασα
Σόρρυ Φίξερ, αλλά δεν κρατήθηκα και σου'ριξα μούτζα...:oops:
Νταξ, κι εγώ έτσι έλεγα παλιότερα που δεν ήξερα. Πλέον δεν μπορώ ούτε να κάνω τη σύγκριση, ούτε να δεχτώ απόψεις σαν και τη δικιά σου...
Με το παρδον αλλα δεν υπαρχει "ξερω" στην πιτσα και στο φαγητο γενικοτερα.
Αν εσυ προτιμας αυτο το σιχαμενο λεπτο πραγμα υψους 2 χιλιοστων με βασιλικο σαλτσα ντοματα και μοτσαρελα αλλα χωρις γευση και χαρακτηρα, καλα κανεις.
Ποτε δε μπορουσα να κανω τετοιες συγκρισεις, ουτε να ακουω αποψεις σαν τη δικη σου. :P
Παρε και πινκ γιατι "αυτοι ειστε"
Να παρατηρήσω πάντως εδώ ότι η πίτσα με φρέσκια ντομάτα, βασιλικό και μοτσαρέλα είναι κολασμένο πράμα. :pink:
ε καλα εσενα σαρεσουν και οι μαυρες
λογιστικά, μπλακμεταλ και φαί λέσχης = win :dfinger:
Έσυ πάντως εάν σου έφτιαχνα κάτι τέτοιο θα ψηνόσουν και θα μου τον ρούφαγες στο τέλος μπούλη.
λογιστικά, μπλακμεταλ, φαί λέσχης και τσιμπούκι απο μπούλη :dfinger:
δεν είναι μπλακμέταλ ρε μπούλη όμως =[
carheart (έλα μια msn να σε πω) διάολε μου το χάλασες, ήθελα να πω εγώ για το darkthrone :P
icon, πλάκα έκανα ε ...
ΥΓ Το βιβλιαράκι δεν το έχω διαβάσει ποτέ ...Το αγοράσα γιατί ειναι ρωσσικό και τώρα το βάζω 1η μούρη στις φωτογραφίες και στην κουζίνα με τις κατσαρόλες.
epic sandwich is epic
mauro pswmi me louNtza, pekorino, kalampoki, manitaria, marouli, pesto
guarantee ftw, credits to loki
pou thn evrikes th lountza re koumbare?
e exei sauto to santouitsadiko-mpakaliko pou lew, to guarantee.
genika se delicatessen kai tetoia exoun stantar.
episis exei kai sti hut kai sto ble (egnatia kai palaiwn patrwn gwnia, sigkekrimena focaccia tsyprus me xaloumin kai lountzan)