Κακο παραδειγμα ο rivaldo.Ο λογος που πηγε στην μπαρτσελονα ηταν επειδη ηταν η μονη ομαδα που εν ετη 1997 μπορουσε να σπασει την ρητρα των 27,5 εκ ευρω και να τον κλεψει ουσιαστικα,αρα αυτο μαλλον αντιπαρερχεται στο υπολοιπο κειμενο
Printable View
Κακο παραδειγμα ο rivaldo.Ο λογος που πηγε στην μπαρτσελονα ηταν επειδη ηταν η μονη ομαδα που εν ετη 1997 μπορουσε να σπασει την ρητρα των 27,5 εκ ευρω και να τον κλεψει ουσιαστικα,αρα αυτο μαλλον αντιπαρερχεται στο υπολοιπο κειμενο
μιτσμαννε διαφωνουμε γενικως (εισαi γαυρος, πώς να μην?)
ειναι και λιγο ο,τι να ναι αυτα που λες
αλλά άπειρα pinx :)
βασικα εγω θα γουσταρα πολυ περισσοτερο να επαιρνε πρωταθλημα και ο ιωνικος και η λαρισα και ο ηρακλης,ακομα ακομα και το σκουλικι.να επαιρνε και ο παοκ,και η καταραμενη τριαδα,αλλα οχι με αυτην την τραγικη(για τα ευρωπαικα δεδομενα) συχνοτητα.
κατα τα αλλα,απο την στιγμη που ισχυει το παρον καθεστως στα αρχιδια μου,ας το παιρνει συνεχεια ο γκευβρος αλλα να μην σηκωσουν ουτε ψυχουλο ουτε το χανουμι ουτε ο ζελος.ο λογος?θελω να φτασουν στο ιδιο επιπεδο ανυπολιψιας που ειμαι εγω σαν παοκ.
μην το περνετε οτι γουσταρω γκευβρο.ισα ισα.αλλα απο την στιγμη που εχει αυτα τα 10 σερι,οποιαδηποτε απο τις 3 ομαδες να ηταν σε αυτην την θεση τα ιδια θα ελεγα.
Quote:
Originally Posted by regularpaul
ok, αλλα δεν μου απαντας γιατι μια οποιαδηποτε ομαδα πρεπει να ενδιαφερεται αν θελει να κρατησει ενα παιχτη μια αλλη ομαδα.
υ.γ. hvivelos, ειναι κακο παραδειγμα? Η μεγαλη ομαδα πληρωσε (πολλα, η αν θες, ενα ποσο που θεωρουσε οτι αξιζει να το δωσει για το συγκεκριμενο παικτη) και τον πηρε.
για το fair play...αλλα that's modern footballQuote:
γιατι μια οποιαδηποτε ομαδα πρεπει να ενδιαφερεται αν θελει να κρατησει ενα παιχτη μια αλλη ομαδα;
Μα ποιο φερ πλεη? ο ΠΑΟΚ π.χ. για το Βενετιδη πηρε ενα δις. Τζαμπα τον πηραμε ?? Ας τα επενδυανε στην ομαδα τους.
δεν αντιλεγω,αλλα για σκεψου για παραδειγμα να εμενε ο κωσταντινου στον ηρα,γιαννακοπουλος και τζόρτζεβιτς στον πυργο,ο γεωργατος στη παναχαικη,ο ντεμης στον απολλωνα ,ο λυμπε στη καλαματα και παει λεγοντας
σκεψου το επιπεδο του πρωταθληματος συνολικα ποσο πιο πανω θα ηταν
θα ανέβαινε το επίπεδο η απλά θα χάνοντουσαν οι παίχτες. Συνήθως όταν μένει ένας παίχτης σε μία ομάδα συγκεκριμένης δυναμικότητας και δεν πηγαίνει σε μία μεγαλύτερη τότε δεν εξελίσσεται κιόλας
Σωστο αυτο.Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
+1 oti einai to pio kathysterhmeno post tou athletics (toulaxiston gia fetos)Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
και επισημο
www.aiasfc.gr
http://img363.imageshack.us/img363/4...nchuk23iv4.jpg
ρο-ρο-ρομαντσουκ :D
το ειδα πριν 3-4 μερες. γαματο σαητ.
Ξεμεθύσαμε, ξεκουραστήκαμε και συνεχίζουμε.
Ωραίος το συνεχίζω.
Wino, αυτό που λες περί στασιμότητας των παιχτών έχει να κάνει με το επίπεδο των ομάδων μας. Όταν η ομάδα είναι σοβαρή και λειτουργεί σωστά, τότε δεν θα μείνει στάσιμος ο παίχτης. Θα στο εξηγήσω με παραδείγματα. Ο Σπυρόπουλος του Πανιωνίου. Και στην ομάδα που τον ανέδειξε συνεχίζει να προσφέρει, και με πολύ καλό προπονητή δουλεύει, και εμπειρίες αγωνιστικές κερδίζει, οπότε μόνο για στασιμότητα δεν μπορούμε να μιλάμε. Ανάποδο παράδειγμα. Ο Κυριακίδης. Έφυγε από τον Ιωνικό έχοντας παίξει με την επαγγελματική ομάδα, μόλις 8 αγώνες. Αν εξαιρέσουμε τα χρήματα που απέφερε η μεταγραφή, αγωνιστικά ο συγκεκριμένος παίχτης δεν προσέφερε απολύτως τίποτα στην ομάδα που τον γαλούχησε στα μικρά της τμήματα. Πήγε στην ΑΕΚ και αν εξαιρέσουμε μερικές ευρωπαϊκές εμπειρίες που κέρδισε κυρίως λόγω απουσιών βασικών παιχτών, δεν νομίζω πως βελτιώθηκε ουσιαστικά. Για αυτό και μόλις στα 22 του, έκανε το βήμα προς τα πίσω (από την ΑΕΚ στην Λάρισα). Αν έμενε 2-3 χρόνια στον Ιωνικό και εμάς θα βοηθούσε, και ο ίδιος θα είχε εξελιχτεί φυσιολογικά και περισσότερα χρήματα θα απέφερε σε μας η μεταγραφή του και θα πήγαινε πολύ πιο έτοιμος σε μια μεγάλη ομάδα, ώστε να μπορέσει να καθιερωθεί. Βλέπουμε λοιπόν ότι η μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα δεν είναι απαράιτητα ο μόνος δρόμος για έναν νέο παίχτη πόσο μάλλον σε τόσο μικρή ηλικία.
Μιτς, το πρόβλημά μου δεν είναι με την μεγάλη ομάδα που παίρνει έναν νέο παίχτη, αυτό είναι το σύστημα και πολύ καλά κάνει και το εκμεταλλεύεται. Το πρόβλημά μου είναι με τις "μικρότερες" ομάδες που τους δίνουν. Ακριβώς γιατί δεν υπάρχουν σε αυτές τις ομάδες παράγοντες με όραμα (βλ. Τσακίρης).
Τώρα είδα την κουβέντα σας, συμφωνώ απόλυτα με regularpaul και είναι λογικό οι οπαδοί του ΠΟΚ να μην καταλαβαίνουν γιατί είναι σωστό αυτό που λέει.
Το περί στασιμότητας παικτών είναι μία μαλακία και μισή, δημιούργημα του συστήματος που επικρατεί στην Ελλάδα.
Υ.Γ. Ο Κυριακίδης έκανε μεν βήμα προς τα πίσω με το να πάει στη Λάρισα, αλλά το γεγονός ότι πήγε εκεί στα 22 του θα σώσει την καριέρα του. Ηδη του βγαίνει σε καλό, όπως πιθανόν έχεις αντιληφθεί, το ότι παίζει βασικός και διακρίνεται σε μικρότερη μεν, αλλά καλή ομάδα Α' Εθνικής, από το να είναι παγκίτης στην ΑΕΚ.
regular το προβλημα ειναι (που δεν ειναι και προβλημα ακριβως) οτι δεν εχουν πολλα λεφτα οι μικρες ομαδες (γι αυτο συνηθως ειναι και "μικρες" εβαλα εισαγωγικα και τα εννοω)
Ενας απ τους τροπους να βγαλουν χρηματα η για ορισμενες ακομα, να συνεχιζουν να υπαρχουν σε υψηλο επιπεδο α εθνικης ειναι να πουλανε παικτες.
Και οχι, δεν εννοω τη μαλακια της Ξανθης, που την ειδε ο βλακας ο Πανοπουλος εργοστασιο παικτων.
Ακομα κι ο Τσακιρης λοιπον, με το οραμα, αν επαιρνε τρια εκατομμυρια ευρω θα τον εδινε το Σπυροπουλο, σωστα?