άρα δεν ήταν η γυναίκα της ζωής σου... άραξε
Printable View
Μέρες τώρα σκυλοβρωμάει ψοφίμι από έξω. Αφόρητα όμως. Μένω στον τέταρτο.. Το'ψαξα απο δω, το'ψαξα από κει, κατέληξα τελικά πως προέρχεται από τη διπλανή πολυκατοικία.... Πήγα από'κει, βρήκα τον διαχειριστή, μιλήσαμε στο τηλ.
Μάλλον έχει πεθάνει μια γιαγιά στον πέμπτο.......... =|||||
edit: Ήρθε η αστυνομία.. τη βρήκαν σε πλήρη σήψη.... =|
Ε δεν γίνονται αυτά, σκάλωσα λίγο όταν άνοιξα την πόρτα, αλλά μετά μου λες Μάγια ενώ εγώ Βαρβάρα σε ήξερα (move στο σε είδα)
Αχαχαχαχα, πεθαίνω.
Τοτος ειναι ο διαχεριστης της διπλανης πολυκατοικιας?
Ένοικος που με έφερε σε επαφή με τον διαχειριστή.
Βραβείο πιο επεισοδιακής γνωριμίας ηαριτών έβερ.
σας αγαπώ. και ριπ.
- Ντραμσικ
- Τοτος
ρε Τοτε, στην πολυκατοικία σου ήταν η γιαγιά, αν δεν το έψαχνε η ντραμσικ τίποτα δεν είχατε καταλάβει;
H αλήθεια είναι πως στο κλιμακοστάσιο μύριζε πολύ λίγο, έξω από το διαμέρισμά της, και στον όροφο δεν είχε άλλο διαμέρισμα. Στο από κάτω διαμέρισμα δεν μένει κανείς, και στο από πάνω δεν ξέρω αν μετέφερε ο αέρας τη μυρωδιά.. Όλη σε μένα την έφερνε μάλλον που είμαι δίπλα ακριβώς.
Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα, αλλά είμαι και κρυωμένος αυτή τη βδομάδα. Μου 'ρθε κάπως μυρωδία όταν βγήκα στο μπαλκόνι, αλλά δεν ξέρω αν ήταν επειδή ο μπάτσος άνοιξε την μπαλκονόπορτά της. Πάντως πριν 3 μέρες είχε περάσει η σπιτονοικοκυρά για ένα άλλο θέμα και είχε πει ότι πρέπει να είναι στο νοσοκομείο ή κάτι τέτοιο γιατί έχει μέρες να φανεί. Εγώ πάλι 3 χρόνια που μένω εδώ δεν την είχα δει ποτέ.
Η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή ούτως ή άλλως, γι'αυτό κόντευα να πνιγώ εδώ από τη μπόχα. Πριν 3 μέρες μύριζε ήδη αρκετά πάντως.
αν δεν εβγαινε το νεο σβαρτσενεγκερ μεσα στη βδομαδα μπορει και νακλαιγα ξερω γω
πριν κανα μηνα τα ειχα σκασει καλα για τον σαξονα για να παει ρεκτιφιε η μηχανη μετα απο φλατζα. ολα κομπλε. και εχω αρχισει επιτελους και χαιρομαι το αμαξι. τι τοθελα... η βδομαδα αυτη που τελειωνει μετα απο πολυ πηξιμο στη δουλεια (ακραιος βιασμος να ναι μερες που δουλευα απ οτο πρωι μεχρι το βραδυ ασαλιωτα) ηταν η μονη που επιτελους λιγο θα χαλαρωνα πριν την καλοκαιρινη προετοιμασια. ε τι το μελεταγα, τν παρασκευη που περασε (με το που ειχα τελειωσει τα μαθηματα και ελεγα ωραια, ξεκουραζομαι), παω στο μολ να παρω μια βερμουδα (δεν θελω σχολια). εκανα εικοσι λεπτα μαξ. γυρναω και το αμαξι ειναι ανοιγμενο. μου γαμησαν την πορτα για να μπουν (την λυγισαν), και για να παρουν το ραδιοσιντι της κωλαρας εσπασαν ολη την κεντρικη κονσολα. α και μου πηραν την τσαντα με βιβλια φυσικης λολ. 400 το μαλλι. ειχα και μεσα στο ραδιοσιντι το σιντι γουεδερ αδεργραου. α και η ασφαλεια δεν καλυπτε. μην τα πολυλογω ολη τη βδομαδα την εφαγα στα συνεργεια. και παρασκευη τελειωσα.
πηγα σημερα να βαλω τον αερα να βαρα στα τζαμια, και το εμβολο δεν γυρναγε. λεω τα καλωδια απο πισω το μπλοκαρουν. με τα χιλια ζορια (γιατι ειμαι και αμπαλος) εβγαλα το σιντι και προσπαθησα να το ξαναβαλω για να μη βρισκουν. παπαρια οποτε λεω ας το βαλω οπως οπως και το παω στο μαστορα δευτερα . ε μια που το εβαλα μια που κανει ενα τσαφ και καιγεται το λαμπακι της εταζερας. βαζω να δω αν λειτουργει το αμαξι κομπλε. ομως το ραδιοσιντι δεν ανοιγει. πιθανοτατα καμενη ασφαλεια. αλλα μηπως καηκε και το ραδιοσιντι? και επισης γιατι να καηκε? γαμησα κανα καλωδιο?
και ειναι σαββατο οποτε ποιος περιμενει μεχρι τη δευτερα...
α και βαλαν και μηχανικη ρευστων στην υλη πανελληνιων. οτι ναναι γενικα
α και μου στελνει μυνηματα ο φιλος λιτς γιατι δεν ειμαι βοτανικο. τρωω και κραξιμο...
pws pigan oi mathiteuomenoi sou?
τηρουμενων των αναλογιων καλα. αλλα γενικα κλαινε μανες απο τη φυσικη και τυα μαθηματικα...
και θα χουμε και γλεντια και του χρονου με τη μηχανικη ρευστων
τριτη κοντη γιορτη ομως