κάτι βρίσκουν
Printable View
κάτι βρίσκουν
έλα ρε, είδες το μάτς;
Ειδα το δευτερο ημιχρονο και την παραταση, γιατι?
https://www.youtube.com/watch?v=b4fnnKF1Axg
αδιανόητο μπασκετικό μεγαλείο.
βάλε τη βολή ρε μαλάκα χιλ
νταξει οκ, τον ξέρουμε τον jr θα χε πιει κανα τσιγάρο παραπάνω και μπερδεύτηκε το παιδί.
για τον άλλο με 80% career στις βολές, γιατί δεν μιλάει κανείς?
Βλάκα JR Smith, είσαι για μήνυση
Κατά τα άλλα, παρά το αδιανόητο μπασκετικό μεγαλείο που συμφωνώ απόλυτα, εκεί που έστρωσε κοιμάται ο Λεμπρόν που έχει για κολλητό στην ομάδα ένα συμπαίκτη που κατά τα άλλα θα είχε ήδη φύγει για Κίνα.
Κλαρκσον και Χιλ οποτε μπαινουν πεφτει το γελιο και το βρισιδι του αιωνα. Απο οτι φαινεται απο εκει θα την παθουν οι καβς απο τον γελοιο παγκο τους.
Ντουραντ wrf πραγματικα σα να βλεπω τον ροναλντο στον τελικο του μουντιαλ του 98. Εξαφανισμενος, αστοχος και ανευρος απο τα πλειοφς και τωρα στο πρωτο παιχνιδι των τελικων.
Γιατί ακόμα και 99% να έχει κάποιος carrer στις βολές, οκ, μια βολή είναι ξέρω γω, χάνεται. Αυτό που έκανε ο άλλος είναι αδιανόητο και για intro στο shaqtin a fool.
edit,
:touched:Quote:
JR Smith looked into the future and viewed 14 million possible outcomes of this series. Out of all of them, he only saw one winning scenario. As he dribbled the ball and drained the clock, he looked at LeBron and said, "I'm sorry LeBron, it's the only way."
#INFINITYWAR
Εξαιρετικο παιχνιδι απο Steph Curry με μερικα τεραστια τριποντα και overall μεγαλη συνεισφορα σε κρισιμα σημεια, και 9 ασιστς μαζι με τους 29 ποντους. Μια χαρα ο Durant, δε χρειαστηκε να φορτσαρει γιατι ο Curry ηταν ο MVP της ομαδας του, απο κοντα κι ο Thompson με αλλους 24 ποντους, και φυσικα ο Draymond Green που αγγιξε το triple double.
Παρολα αυτα, αν δεν επιστρεψει ΣΥΝΤΟΜΑ ο Ιγκουονταλα, θα εχουν θεμα οι Warriors αφου αφησαν τον Lebron να κανει παρτι στην ρακετα. Δε νομιζω να ξαναβαλει 51 ποντους βεβαια, αλλα αμα παιρνει 37 προσπαθειες (32 σουτ και 5 φορες στις βολες) δε θα ειναι και περιεργο. Ευτυχως υπαρχει κι ο JR Smith και μας χαρισε μια απο τις πιο αστειες στιγμες σε τελικους ΝΒΑ. Kevin Love πολυ μεγαλο παιχνιδι, κριμα που ειναι ευνουχισμενος στους Cavs :/
Σωστά δε χρειάζεται να φορτσάρω γιατί πρώτα είμαι στους -11, στη συνέχεια το παιχνίδι πηγαίνει πόντο - πόντο και μετά κινδυνεύω να χάσω το παιχνίδι ξέρω όμως ότι έχω δίπλα μου τον mvp, ασταθή κατά τα άλλα στους ημιτελικούς, Στεφανάκο....
Τι γράφεις ρε μλκ :!:
Το καταλαβαινεις οτι ο Durant ειχε 26 ποντους, 9 rebounds και 6 ασιστς με +17 (το υψηλοτερο στον αγωνα) ε?
Επρεπε να βαλει 35 για να εχει καλο παιχνιδι?
Δε μου λέει τίποτα. Αλλή φορά να βλέπεις τα παιχνίδια bro πριν χαζεύεις τα stats.