Νέο Clutch στους Ρώσους.
Νέο Clutch στους Ρώσους.
Νέο Clutch στους Ρώσους.
Νέο Clutch στους Ρώσους.
Νέο Clutch στους Ρώσους.
Printable View
Νέο Clutch στους Ρώσους.
Νέο Clutch στους Ρώσους.
Νέο Clutch στους Ρώσους.
Νέο Clutch στους Ρώσους.
Νέο Clutch στους Ρώσους.
Η (νέα; ) μπάντα του τραγουδιάρη των Baby Woodrose. Για όσους τους ξέφυγε. Φανταστικό '60s garage/psych.
http://www.blabbermouth.net/news/sat...JhGZfA5ooTw.99
τι λε ρε φιλε, κριμα.
http://static.stereogum.com/uploads/...er-560x560.jpg
Sexwitch is a musical collaboration between the English rock band Toy and Natasha Khan of Bat for Lashes
αμα ακους goat σ'αρεσει η προβατινα και εχεις ερωτευτει με την πρωτη ματια, αυτο το αλμπουμ θα ΣΕ αρεσει
(σορρυ αν εχετε μιλησει ηδη γι'αυτο)
Για κάποιο λόγο σκέφτηκα πως η παραπάνω εικόνα πάει και στο sexion off topic.
καψούρα μεγάλη κάποτε με Natasha Khan (τσίμπουκλάνε, να είσαι σεβαστικός).
καλά που μου το θύμησες.
κατεβάζω.
To post περιέχει μόνο σεβασμό. Ο οποίος και μετά το απαραίτητο google search, ήρθε να επιβεβαιωθεί.
ειμαι συγκινημενος ερχεται νεο extreme violence.
https://www.youtube.com/watch?v=D7z6Y0g7nqs
Από χθες κυκλοφορεί αυτή η φωτογραφία, με την ιστορία να λέει πως αυτός ο τίποτας, που ονομάζεται Danzig, σαπάκιασε στο ξύλο κάποιον Neil Dalton, την ώρα που οι βοδυγκαρντς του τον κρατούσαν ακινητοποιημένο. Εδώ διαβάζουμε κάποιες άλλες γνώμες για το συμβάν, που λένε ότι ο Dalton παραβίασε τον κανονισμό που αυστηρά έλεγε "no photos" αλλά πέραν του να τον απομακρύνουν από το venue, δεν έγινε κάτι. Υπάρχει και μια μαρτυρία για το ότι το σκηνικό έλαβε χώρα μετά το show, αλλά εν κατακλείδι λίγη σημασία έχει πως προκλήθηκε το όλο σκηνικό και ποιος έχει "δίκιο".
Ομολογώ ότι είμαι μπερδεμένος, καθώς δε δικαιολογώ με τίποτα τέτοια συμπεριφορά και ξυλίκι στους οπαδούς μιας μπάντας, επειδή έβγαζαν μερικές ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ φωτογραφίες. Έχω δει τον Dickinson να εξοργίζεται με το άναμα πυρσών (και τα απαράδεκτα χλεπίδια στον Harris) ή με τύπους που είναι τρομερά ενοχλητικοί και βίαιοι με τους γυρω τους. Eίδα στο Principal τον Οκτώβριο του '11 τον Cavvanagh να ξενερώνει οικτρά και να κάθεται πάνω στον ενισχυτή του για το τελευταίο εικοσάλεπτο του live, αφού έβρισε από σκηνής έναν τεράστιο τύπο που την είχε πιει και έκανε κωλοδάχτυλα βρίζοντας τους Anathema από πέντε μέτρα απόσταση, αλλά εδώ μιλάμε για κάτι διαφορετικό.
O Glenn έχει παράδοση σε ξυλίκια backstage, διαβάζοντάς αυτό που λες χθες νόμισα αρχικά ότι θα είναι ανακύκλωση κάποιου παλιότερου παρόμοιου περιστατικού, αλλά όχι, είναι φρέσκο. Ε καλά γιατί τρελαίνεσαι :-P
Δεν τρελλαίνομαι και ίσως σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πω ότι ακόμα κι αν ήταν κάποιος που συμπαθούσα/αγαπούσα πολύ, δε θα δικαιολογούσα ξυλίκια για ΤΕΤΟΙΟ λόγο. Αλλά το γεγονός ότι τον θεωρώ μεγάλο μηδενικό, επιβαρύνει την κατάσταση :D
Όχι, να κατεβούμε στους δρόμους να κατακλύσουμε το Σύνταγμα, δε μπορεί να περάσει έτσι αυτό!
πράγματι πρωτοφανές, συνήθως ο danzig τις τρώει:
https://www.youtube.com/watch?v=zfD7agP1yxw
"I allowed it to happen," Glenn told Metal Hammer. "Why? Because there are always those looking to goad you into hitting them so they can sue you. It happens to public figures all the time. It's a way of life."
http://www.blabbermouth.net/news/gle...man-to-hit-me/
Ο ορισμος της ασχετοσυνης. Δεν το λεω για τον ονιμποτσο (ή οποιον αλλο) γιατι προφανως δεν εχει ασχοληθει ιδιαιτερα με Danzig, αλλα ακομα και οι πετρες ξερουν οτι στα λαιβ του βαζει τους σεκιουριταδες να σκαναρουν το χωρο και να λενε σε κοσμο να μη τραβα ή να απομακρυνουν μηχανες. Δεν λεω οτι ειναι παναγια, αλλα αυτο το πραγμα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να συνεβη.
Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Πώς ακριβώς το ότι απαγορεύει τις φωτογραφίες στα λάιβ του αποκλείει την πιθανότητα να έφαγε ξύλο κάποιος γι'αυτό;
Δεν εχει δειρει ποτε οπαδο, αν ελεγε οτι του εσπασε τη μηχανη θα το πιστευα. Και μαλιστα οτι τον κρατουσαν οι αλλοι ενω ο ιδιος τον χτυπουσε; Τραβηγμενο, πιο πιστευτο θα ηταν οτι απλα εστειλε να τον σπασουν στο ξυλο.
Δε μου λεει κατι αυτο, ειναι κατι εν βρασμω επειδη ο αλλος καθοταν σα μαλακας ορθιος στη σκηνη και μαλιστα σε αμερικανικη πανκ συναυλια των 80ς. Αν πχ μου ελεγες οτι ενας οπαδος τον εβρισε μετα απο ενα λαιβ και τον χτυπησε θα το πιστευα επισης. Το ειπα πως δεν ειναι παναγια, αλλα οχι αυτο που περιγραφετε.
Εγώ προσπάθησα να τον υπερασπιστώ!
Ρε, μιλαω σοβαρα, σκηνικα με τσαμπουκαδες εχουν παιξει γενικοτερα και σε 90ς και σε πιο χοντρο επιπεδο, αλλα οχι αυτα τα πραγματα. Ματσο μαν ναι ειναι, αλλα οχι αυτο το πραγμα.
Πάντως νομίζω (βαριέμαι να το ξαναδιαβάζω) στο άρθρο δε λέει πουθενά ότι τον χτύπησε ο ίδιος ο Danzig. Μόνο στο τέλος, ότι προσπάθησε να τον χτυπήσει και ο ίδιος, αλλά αστόχησε. Αυτό, όμως, ήταν αφού βγήκε από το μαγαζί ματωμένος. Άγνωστο από ποιον.
Απ'ότι θυμάμαι.
Γενικά, όμως, σταρχίδιαμου.
Εγω ειμαι οντως στ αρχιδια μου γιατι το αρθρο δε το διαβασα καν, αυτο που λεει ο ονιμποτσος διαβασα. Αλλα ακομα και αυτο ουτε καν. Επισης θα πιστευα αν μου λεγανε οτι πλακωθηκε με αλλη μπαντα, οτι εσπασε οργανα, οτι, οτι ενα σωρο ειδων τσαμπουκαδες. Δεν υπαρχει περιπτωση να εγινε αυτο, απο εκει και περα ο καθενας ας βγαλει οτι συμπερασμα θελει.
Εποικοδομητική συζήτηση από Μπλίτζερ που δε θυμάται τι έγραφε το άρθρο (ότι τον χτύπησε στα παΐδια, ας πούμε) κι από Ταρίφα που δεν το διάβασε καν, αλλά επειδή ο Danzig "μπορεί να μην είναι παναγία, αλλά δεν έχει δείρει ποτέ οπαδό" αποκλείει το ενδεχόμενο να συνέβη. :touched:
Α ναι, έλεγε κι αυτό. Το θέμα ήταν τόσο ενδιαφέρον και διψούσε για κάτι πιο εποικοδομητικό, που, όπως είπα, βαρέθηκα να το ξαναδιαβάσω. Παρ'όλα αυτά το μόνο που μου διέφυγε ήταν η κλωτσιά στα παΐδια. Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις ότι και καλά υπάρχει και κάτι άλλο!!11
Τι άλλα;
Δε μπορω να πολυκαταλαβω τι ακριβως σας φαινεται περιεργο, αλλα οκ. Καθισα και το διαβασα και πιστευω πως αν υπηρχε οντως αυτοπτης μαρτυρας, το ζητημα θα ειχε παρει τη νομικη οδο. Δε νομιζω οτι καποιος θελει να μεινει ανωνυμος μηπως τυχον καθεται και τον ψαχνει ο Danzig, ας ειμαστε λιγο σοβαροι....
Emena to mono pou mou fainetai periergo einai na uparxei anthropos pou exei patisei ta 30 kai yperaspizetai epi 2 selides ton KARIOLOPOUSTA ton Danzig poy kseroume oti einai mounopano, epeidi ksero go einai fanboy kai goystarei ti mousiki tou kai epeidi "oxi re malakes apokleietai na to ekane auto o Danzig, einai nai men malakakos, alla oxi terma arxidi"
Δεν ειναι θεμα φανμποησμου, για αλλα θεματα δεν τον εχω υπερασπιστει. Απλα μου φαινεται απιστευτο να το εκανε. Αν υπηρχαν αυτοπτεις μαρτυρες το μονο βεβαιο οτι απο ενα τετοιο σκηνικο θα υπηρχε και βιντεο, πιστευεις εσυ οτι θα βλεπαν τον Danzig να σαπιζει κοσμο στο ξυλο και δε θα τραβουσε κανεις; ή οτι απο τη στιγμη που υπαρχουν μαρτυρες ο τυπος δεν θα εκανε μηνυση; Με ποια λογικη;
Το θέμα είναι, ε και;
10 χρόνια διαφορά, καλά είναι.
Τώρα που βρήκε άλλη γκόμενα μπορούμε να γράφουμε "Μηλιαράκη" ;
!!!!
Ίδια γαμημένη μέρα Happy Mondays και Public Εnemy. Ακροβατεί ανάμεσα σε mlr και fml αλλά το first world του θέματος το τοποθετεί εδώ.
Όπως και να'χει, Shaun Ryder, θα είσαι πάντα ο πρεζάκιας της καρδιάς μας.
9 μέρες μουνάκια.
https://youtu.be/uLNkCmsdKV8
1ο single από καινούργιο Witchcraft και ακούγεται όμορφο.
Τρανό δίσκο βγάλαν οι Valkyrie νωρίτερα μες στη χρονιά. Με περισσή άνεση χτυπάει θέση στην top-something φετινή λίστα. Αλλά ξέχασα, βγήκε και το Ghost!
LOLOLOLOLOLOOOOOLLL
Για όσους ενδιαφέρονται, έχουν κυκλοφορήσει 3 νέα κομμάτια των Watchtower που υποτίθεται θα είναι στο επερχόμενο Mathematics. Κλασσικό watchtower ύφος, στο πιο γυαλισμένο. Μάλιστα ακούγονται κάποια από τα ριφφ των βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει κάπου στο 2005. Τέλος, χάλια εξώφυλλο όπως και στο size of matter:
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA280_.jpg