αυτά είναι ανέκδοτα ρε! μέσα στο κλίμα της μεταμοντέρνας εποχής των σημειολογικών ανατροπών και της διολίσθησης του σημαινόμενου
Printable View
What is the difference between a physicist, an engineer, and a mathematician?
If an engineer walks into a room and sees a fire in the middle and a bucket of water in the corner, he takes the bucket of water and pours it on the fire and puts it out.
If a physicist walks into a room and sees a fire in the middle and a bucket of water in the corner, he takes the bucket of water and pours it eloquently around the fire and lets the fire put itself out.
If a mathematician walks into a room and sees a fire in the middle and a bucket of water in the corner, he convinces himself there is a solution and leaves.
Ανεβαίνει μια αρκούδα πάνω σε ένα Πεύκο... Ο σκίουρος αναστατώνεται...
[Σκίουρος] Μωρή αρκούδα...τι κάνεις εδώ;
[Ακρούδα] Τίποτα ρε...Ανέβηκα να φάω 5-6 μήλα...
[Σκίουρος] Μήλα; Τι μήλα ρε; Εδώ δεν έχει μήλα, πεύκο είναι...
...[Αρκούδα] Δε πειράζει, έχω δικά μου.
ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ
πάει ενας μοναχός σ'ένα γιατρό.
τον βλέπει ο γιατρός κ είχε ένα βάτραχο πάνω στο κεφάλι.
Γυρνάει κ ρωτάει ο γιατρός το μοναχό τι συμβαίνει κ απαντάει
ο βάτραχος, "Γιατρέ μου βοήθεια, έβγαλα καλόγερο στ'αρχίδια"
Σας μιλάει ο αυτόματος τηλεφωνητής της γιαγιάς:*
-Καλημέρα, αυτή τη στιγμή απουσιάζω, παρακαλώ αφήστε το μήνυμα μετά τον χαρακτηριστικό ήχο beeeeeppp ...
- Εάν είσαι ένα από τα παιδιά μας πίεσε 1 ή 2 (ανάλογα ποιο παιδί είσαι) και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τις επόμενες επιλογές :
-εάν θέλεις να κρατήσω τα παιδιά πίεσε 2
-εάν θέλεις να σου πλύνω τα ρούχα και να σιδερώσω πίεσε το 3
-εάν θέλεις να κοιμηθούν τα παιδιά εδώ πίεσε 4
-εάν θέλεις να πάρω τα παιδιά από το σχολείο πίεσε 5
-εάν θέλεις φαγητό να στείλω στο σπίτι πίεσε 6
-εάν θέλεις να έρθεις να φας εδώ πίεσε 7
-εάν χρειάζεσαι λεφτά πίεσε 8
-Εάν θέλεις να μας καλέσεις για δείπνο ή να μας πας στο θέατρο απλά άρχισε να μιλάς ! ! !
Μπαίνει σ'ένα μπαρ ένας πίθηκος και πάει στον μπάρμαν και του λέει:
- "Πιάσε μια μπύρα."
Τα παίζει ο μπάρμαν, που δεν είχε ξαναδεί πίθηκο να μιλάει, αλλά τι να κάνει, συμφωνεί:
- "Έφτασεεεεεε...."
- "Τι σου χρωστάω ρε μπάρμαν;"
- "20 ευρώ."
- "20 ευρώ;; Λίγο ακριβός δεν είσαι ρε φίλε, λέει ο πίθηκος. Τέλος πάντων ας σε πληρώσουμε..."
Και βγάζει 20 ευρώ και του τα δίνει. Ο μπάρμαν, όλος περιέργεια για τον πίθηκο ακόμα, του λέει:
- "Ξέρεις, δεν έρχονται συχνά πίθηκοι στο μπαρ..."
Spoiler
πήρες πινκ. :pink:
commisar, η μουτζα ηταν δικια μου για να μην παρουν τα μυαλα σου αερα. Καλο ηταν ομως.
Περπατάει ένας μπάτσος στο δρόμο και κρατάει στο χέρι του την "Ιλιάδα". Ξάφνου, απ' το πουθενά, σκάει μύτη ένας κουκουλοφόρος, του αρπάζει το βιβλίο κι εξαφανίζεται αστραπιαία, προτού προλάβει ο άλλος να βγάλει "κιχ"!
Ηθικό δίδαγμα:
Spoiler
Ναι αλλα ο μπατσος ειχε και την Οδυσσεια στο αλλο χερι και τον ξεγελασε, χααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα