Ξέρει κανείς από ποιο φυτό είναι αυτά;
Spoiler
Printable View
Ξέρει κανείς από ποιο φυτό είναι αυτά;
Spoiler
Απο τη μαγικη φασολια του Τζακ
Δεν είναι χαρούπι. Καρπός κάποιας ακακίας είναι, αλλά δεν ξέρω ποιου είδους συγκεκριμένα.
:thumbsup:
Γιέπ, ακακία κωνσταντινουπόλεως, είναι και υπέροχο μελισσοκομικό φυτό (που'σαι ρε Βικότνικς?).
Τα χαρούπια, αν και πράσινα (αλλά χοντρά) φρέσκα, είναι καφέ και είναι σαν τον αντίχειρά σου :P
Από ακακία φαίνεται όντως, όχι η Κωνσταντινουπόλεως όμως. Την συγκεκριμένη της φωτογραφίας την βρίσκεις από τους δρόμους πόλεων μέχρι και πάνω στα ψηλά βουνά.
edit: άκυρο, είμαι λάθος, δίκιο έχει ο Μήτσος πιο πάνω.
Η μάνα μου ως συνταξιούχος δασοπόνος λέει ότι η Κων/πόλεως δε βγάζει τόσο μεγάλα φύλλα/καρπούς/τιστοδιαολο είναι αυτά, ίσως είναι άλλο είδος ακακίας.
ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ.
Ντωμεταξύ ο Coloubra έχει να μας μιλήσει 100 χρόνια και πρώτο ποστ μετά από τόσο καιρό είναι για αναζήτηση προελεύσεως καρπού, θεός
htan undercover..
Ήθελα να γράψω το ίδιο και να σχολιάσω ότι έκανε ποστ στα ελληνικά μάλιστα κι όχι greeklish!!!!
ΚΟΛΟΥΜΠΡΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΠΙΑ
θα μετρουσε καλυτερα το comeback αν πετυχαινα και το φυτο
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
http://www.huffingtonpost.gr/2017/08..._17858168.html
Quote:
Το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με το νορβηγικό επιστημονικό ίδρυμα Kavli, φιλοδοξεί να εκπονήσει το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα όλων των εποχών, αποκτώντας πρόσβαση σε 4.000 σπίτια συνολικά 10.000 ανθρώπων, ώστε να παρακολουθεί επί 20 χρόνια κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους.