Perastika samprelino, atsalinos kai unbreakable :]
Printable View
Perastika samprelino, atsalinos kai unbreakable :]
μερσί ξανά για τα καλά σας λόγια. Ναι με την μηχανή, πάτησα πάγο :(
Περαστικά ρε Σαμπρελίνιο, αμάν ρε φίλε :-?
αυτά τα σπασίματα ρε γμτ... ατσάλινος σαμπρέλ
σαμπρελα είσαι χαζός, ελπίζω να σε συμμαζέψουνε στο σπίτι
φιλικό ζευγάρι έχει δυο παιδιά, ο μικρός έχει πρόβλημα εκ γενετης με την καρδιά και περιμένουνε μόσχευμα και προχτές μάθανε ότι η μικρή έχει λευχαιμία. ftl κανονικά
...........
:(
όχι ότι δεν είναι φρίκη, αλλά τουλάχιστον οι λευχαιμίες στα παιδιά έχουν πολύ καλά νούμερα θεραπείας σε σχέση με των ενηλίκων.
Μία βδομάδα χειρουργημένο γόνατο. Τα δύο πρώτα 24ωρα στο νοσοκομείο ήταν κάπως ζόρικα (1 οι παρενέργειες της επισκληριδίου και 2 το ΣΩΛΗΝΑΚΙ στο γόνατο - άουτς), αφού γύρισα σπίτι και μετά ντάξει γενικά παλεύεται.
Αντιβίωση, αντιφλεγμονώδη, αντιπηκτικές ενέσεις (για αποφυγή θρομβώσεων) και κηδεμόνας στο γόνατο full time. Σε 10 μέρες βγαίνουν τα ράμματα άρα μπορώ να ξεκινήσω -σοβαρές- φυσιοθεραπείες. Γενικά για κανονικό περπάτημα θέλω κάνα δίμηνο, για να ξανααθληθώ γάμησέ τα, καλό φθινόπωρο.
"ευχαριστούμε για την ενημέρωση υπερσυντέλικε, επιστροφή στο στούντιο"
σιδερένιος αλάνι , και όλα καλά
έχει γαμάτη ψησταριά στο μπαλκόνι, ψήνουμε πάρτυ χωρίς να του το πούμε? :)
Εμένα πονάει ο κώλος μου. Κοκκυγοδυνία μου παν. Μαζί με τα αντιφλεγμονώδη, τα ζαντάκ (για να μη μου κάτσουν βαριά), την ισοτρετινοΐνη και μερικά έξτρα βοηθήματα για να κοιμάμαι στην εξεταστική, πρέπει να πίνω 7-8 χάπια την ημέρα ο σκατόγερας.
Όχι και όχι. Δεν είναι κύστη, απλά τον τραυμάτισα κάπως, μάλλον από το πολύ καθισιό.
Μου ειχε παρει ο πατερας μου ενα ρολοι δωρο, ναυτικος ο τυπος τα ακουμπησε σκαει μια μερα λεει κοιτα του λεω τι ειναι αυτο θα μου κοψουν το χερι.
Παω γυμναστηριο προχθες φευγω 10:30 με 2-3 ατομα μεσα στο χωρο 11 εκλεινε και το ξεχναω στο ντουλαπι (το ειχα βγαλει για να κανω γυμναστικη). Γενικα στη συρο ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΡΑΜΑΤΑ για καποιο λογο.
Ξυπναω 9 το πρωι παω περιμενω απο εξω να ανοιξει μπαινω μεσα πουθενα το ρολοι. Κοιταει ο τυπος καμερες κλπ αρχιδια. Μου λεει θα ρωτησω τη καθαριστρια το βραδυ, σημερα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Παει το ρολογακι.
Εχω αρρωστησει.