Ε ναι ρε φίλος. Το μάθαμε τώρα και όλοι ακούτε τα πάντα. Βρε ουστ.
Εγώ ακούω ΜΟΝΟ ΝΙΝΤΕΝΤΟΚΟΡ το παραδέχομαι, δεν είναι ντροπή.
Printable View
Schoolwave, οι septicflesh να παίζουν το Persepolis και ο Σεθ πριν το άκυρο wall of death να λέει "πάμε να δείξουμε τι σημαίνει μέταλ, πάμε να δείξουμε τι σημαίνει δύναμη, ΕΤΟΙΜΟΙ;!;!", :touched:
Aπ τις πιο σιχαμένες/ποζεράδικες μπάντες εβερ.
Στο FB των Battleroar έχουν ανεβάσει νέα εκτέλεση του Hyrkanian Blades με τον Παπανικολάου στα φωνητικά. Χα. Κλάσεις ανώτερο. Πωπω, μου 'χε λείψει αυτός ο τύπος!
Νταξ οτι εχει φωναρα ειναι δεδομενο. Στη συνθεση να δουμε τι θα γινει γιατι ο Μαρκο εδωσε τραγουδαρες (και ο Μανώλης ε).
Ειδικά αν σκεφτείς ότι ο Marco ήταν το Hyrkanian Blades(και πόσα ακόμα).
Είπατε για το Μάρκο και διερωτώμενη τι να κάνει τον Google-αρα και μου έβγαλε αυτό. Ανεξάρτητα από το αν σας αρέσει ή όχι, έχω να πω :shock: - ήξερα ότι έχει φωνάρα, αλλά αυτό εδώ το style του πάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Ρε Η., όσο λες μαλακίες τόσο ξεχνώ πόσο κομματάρα είσαι.
Κατανοώ ότι είναι πιο εύκολο να βρίσεις τον άλλον από το να του εξηγήσεις το γιατί αλλά κάνε μια προσπάθεια.
Σε τι διαφωνείς δηλαδή? Ότι ήταν δίσκοι που τους ακούγαμε, αν όχι τότε, ίσως ελάχιστα μετά και οι αντιδράσεις μας ήταν αρκετά "ω μαλάκα μου" ώστε να είναι τουλάχιστον άδικο να τους λέμε ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ για τις σύγχρονες (πιο trendy είναι η αλήθεια) δουλειές τους?
Ή μήπως ήσουν περίπου 5-10 χρονών τότε και δεν είχες σχέση με τη μουσική που διαπραγματεύεσαι τώρα?
ψάχνω να κατεβάσω οτιδήποτε από Old Season χωρίς επιτυχία. καμιά βοήθεια αγαπητοί χεβιμεταλάδες?