Χαχαχ, fake λογικά, αλλά γιατί έχει το Mass Effect 3 στη Sony;
Πάντως δυνατό line up αν ίσχυε =Ρ
Printable View
Χαχαχ, fake λογικά, αλλά γιατί έχει το Mass Effect 3 στη Sony;
Πάντως δυνατό line up αν ίσχυε =Ρ
The weekly PlayStation Store Update will move from Thursday to Tuesday, starting next Tuesday, May 4, Sony will release the latest PlayStation Store content updates.
επισης εχει παιξει κανεις την nextgen εκδοση του fifa 2010 world cup africa?
Το έπαιξα λίγο χθες και προχθές. Μου φαίνεται αρκετά βελτιωμένο, σε βαθμό που δεν το περίμενα για τόσους λίγους μήνες που είχαν στη διάθεσή τους. Από ομάδες έχει εθνικές, και έχουν προσέξει πάρα πολύ την ατμόσφαιρα και τον ήχο στους αγώνες του μουντιάλ. Δηλαδή βλέπεις φιλάθλους, ακούς συνθήματα κάθε χώρας, κάνει συνέχεια πλάνα σε προπονητές, κερκίδα και η μετάδοση την παλεύει αρκετά. Από modes έχει τα κλασσικά με quick match, το world cup mode που ξεκινάς είτε με μια χώρα που συμμετέχει στο Μουντιάλ με την τωρινή κλήρωση είτε με όποια χώρα θες από τα προκριματικά μέχρι τον τελικό, το κλασσικό πλέον single mode που ελέγχεις έναν παίχτη και ένα scenario mode που πρέπει να ανατρέψεις διάφορα που έγιναν στη διάρκεια των προκριματικών.
Γενικά είναι καλό, απλά επειδή δεν έχω live τώρα παίζω μόνο single player, ειδικά πάντως στην περίοδο του Μουντιάλ θα μετράει απίστευτα.
οντως.βασικα περιμενω να πεσει η τιμη πρωτα γιατι δε συμφερει δευτερο fifa σε ενα χρονο full price.online πρεπει να ειναι τελειο αν ειναι οπως το περιγραφουν(παιζεις με τη σειρα τα ματς του ομιλου κτλ)
ατμοσφαιρα και ηχο τα προσεξα απο το demo αλλα σε θεμα gameplay ειδα μικροβελτιωσεις.το ειχες παιξει το demo για να δεις αν εχει καποια διαφορα σε σχεση με το τελικο;
Όχι demo δεν έπαιξα. Βασικά όντως περίμενε να πέσει λίγο η τιμή , απλά φοβάμαι ότι μέχρι Ιούλιο-Αύγουστο δεν θα τη ρίξουν ούτε ευρώ.
region free απο ebay κατι θα γινει στανταρ
imac 27",
υπαρχει πιθανοτητα να τον ανοιξω και να του βαλω μεσα SSD δισκο αντι για τον 1TB που εχει και τον 1TB να τον κανω εξωτερικο. αξιζει τον κοπο,αγχος,λεφτα πιστευετε? τι θα κανατε στην θεση μου? εχω την εντυπωση οτι ο SSD αν μπει σε προγραμμα δικο μου θα βγαλει καπνους σε 3-4 μηνες.
1TB ειναι παρα πολυ για πρωτος δισκος :/
μισο να σου κανω video review 20 δευτερολεπτων :P
καλε δεν ειναι review. μην κανεις σα γρια. αυτο μας ζητησανε, την αποψη μας που να μην παει πανω απο 45 δευτερολεπτα το καθε video. μακαρι να μπορουσα να επιλεξω εγω οτι ηθελα να κανω review και να του εβγαζα την παναγια και να μιλουσα. αυτοι θελουν αυτο. :|
βασικα σου κανω πλακα.
αλλα και σοβαρα,σαν υποψηφιος αγοραστης δεν θα εμπαινα καν στο κοπο να πατησω play βλεποντας τη διαρκεια.καλο ειναι να τους το προτεινετε και σεις.
Σύμφωνα με αυτό το thread γίνεται. Αν αξίζει είναι αμφίβολο, δεδομένου του κόστους των SSD δίσκων.
Πρακτικό πλεονέκτημα, πέρα από την γρηγορότερη εκκίνηση της λειτουργίας του σκληρού δίσκου, δε πρόκειται να δεις στην οικιακή χρήση. Σε φορητούς υπολογιστές έχει μεγαλύτερο αγοραστικό νόημα επειδή δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με απότομες μετακινήσεις, οπότε το κόστος δικαιολογείται από την επιπρόσθετη ασφάλεια της ακεραιότητας των δεδομένων.
Στη τελική καντε το zeropunctuation να λέτε και πολύ πράγμα :P
η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω θα με εβλεπα.
δεν μου αρεσει ουτε 1 video, δεν μου αρεσουν πολλα πραματα. απλα ειναι τοσο καινουρια ολα τα πραματα που δεν καθονται καν να ακουσουν.
η μονη απαντηση που πηρα ειναι: θελουμε να βοηθησουμε τον απλο κοσμο, οχι αυτους που ηδη ξερουν.
καταταλλα μολις γινει το λανσαρισμα τωρα του website (αν ψηνεις να του ριξεις κανα βλεφαρο μου λες) θα χαλαρωσουμε λιγο και ΕΛΠΙΖΩ να βγουν καλυτερα video.
στην τελικη, αφου πληρωνομαι για αυτο και τους αρεσει, τι να κανω? :S