+2
Printable View
Από το ΙΤ, μόνο το Black Books είναι καλύτερο.
το ΙΤ ειναι τελειο ρε. ειναι ατοπο να λεγεται οτι κατι ειναι καλλιτερο του τελειου νομιζω
εκεί που σκεφτόμουν να την πέσω για καμιά ώρα ύπνου, ένα search με έβγαλε τυχαία στα threads " Προς Ροκαβλον ΙΙ " και " top 20-hamma ''.
πλέον έχω 2 τοστ στο πιάτο και μια πέπσι τουίστ στο τραπέζι, και το διασκεδάζω αφάνταστα. :touched:
loipon to kalokairi ton pernei. sernomai milame. prepei na eimai 8misi metropolis k me tous ry8mous pou kinoume niw8w oti exw hdh arghsei :fear:
Έχω δει το IT Crowd πριν από το Big Bang Theory και εκτιμώ το βρετανικό χιούμορ περισσότερο. Το BBT του ρίχνει, όχι πολύ, αλλά του ρίχνει. Το IT Crowd μπορεί να είναι πιο witty αλλά γέλασα σε πολύ λίγα σημεία (reboot του Moss π.χ.) ενώ το άλλο δεκάξι αστεία gags σε κάθε επεισόδιο, ΑΣΤΕΙΑ όμως, να κυλιέσαι από τα γέλια. Και μιλάμε για δυο full seasons, όχι 12 επεισόδια που χωράνε πιο συμπυκνωμένη ποιότητα ασούμε.
Και το πιο σοβαρό τεκμήριο, το ένα έχει όντως nerdy humour και επιστήμη, στο IT το πιο τεχνικό πράμα είναι τα e-mail στην πυροσβεστική.
λοιπόν γρήγορα γρήγορα την έκανα, τα ξαναλέμε σε κάνα-δυο χρονιά με το καλό
w00t :?:
στο σταρ δειχνει μια ταινια που πρεπει να ειναι συνοδευτικο ναρκωτικων or smth
θα ποσταργ σαν μπερνης τορα εχω πιει τα ικκεερατα μου σαγ αγαπαω ολους; 8εε μου κανω πορσπα8εια να κανω ιρ8ογραφικα
mpalkonaki, tsigarakia, kafedaki [tourkikos], mousikoula, laptopaki.
telika ta simpa8w ta laptop.
k to mpalkonaki kalo einai, pros to paron den exei akoma poli fasaria.
Και μας το λες αυτό για να λάβουμε σοβαρά υπόψη αυτό που θα επακολουθήσει; :roll:
Χαίρομαι που δεν μπήκες στην διαδικασία να το ποσοτικοποιήσεις επακριβώς..oh wait, "16 αστεία gags", "όχι πολύ"...
Αυτό με τα επεισόδια δεν είναι επιχείρημα. Ας μπορούσαν κι οι αμερικάνοι να συμπυκνώσουν ποιότητα σε 6 επεισόδια. Ή ας κρατούσαν το format των πολλών επεισοδίων με την ίδια συμπυκνωμένη ποιότητα.
LOL, στο BBT είναι καθηγητές φυσικής (science!) στο ΙΤ είναι υπάλληλοι ΙΤ. Η διαφορά είναι πως το ΙΤ crowd μιλάνε για αντικείμενα που μας ενδιαφέρουν βλ. the internet, facebook, piracy warning (τι ωραία που βρήκα παραδείγματα να αναφέρω!)
πρωτον, το ΙΤ εχει 18 επεισοδια, εχει βγει και 3η σεζον. περα απ' αυτο, το ΒΒΤ οταν το ειχα πρωτοδει το ειχα θεωρησει μαλακια και το παρατησα μετα το πρωτο επεισοδιο. προσφατα καπως μου ηρθε να το δοκιμασω ξανα και κολλησα αγρια. γαμαει οντως, αλλα δεν τιθεται θεμα συγκρισης με το ΙΤ. Οχι, οτι καποιο απ' τα δυο ειναι σιγουρα καλυτερο, αλλα γαμανε τοσο πολυ και τα δυο που δεν εχει νοημα να τα συγκρινεις.
εντάξει δε συγκρίνω, απλά λέω ότι το bbt μου άρεσε πιο πολύ, όχι ότι είναι αντικειμενικά καλύτερο [/ruthless]. πάω να κατεβάσω την 3η σεζόν, θνξ.
nododsodofoadsfoioidsfoi είσαι στόκος, ποια ποσοτικοποίηση ρε κρετίνε.
edit: κι εκεί που πάω να κάνω move την 3η σεζόν, βλέπω ότι την έχω ήδη κατεβάσει. πατάω play, έχω ήδη δει και αυτήν. :dfinger: