Περαστικά ρε Υπερσυντέλικε... Stay focused στην αποθεραπεία και κάνε ό,τι φυσιοθεραπείες χρειαστούν (και μπορείς φυσικά) για να πετύχεις το maximum αποτέλεσμα.
Αυτά τα 5x5 ρε πούστη μου, είναι η χαρά του ορθοπεδικού...
Printable View
Περαστικά ρε Υπερσυντέλικε... Stay focused στην αποθεραπεία και κάνε ό,τι φυσιοθεραπείες χρειαστούν (και μπορείς φυσικά) για να πετύχεις το maximum αποτέλεσμα.
Αυτά τα 5x5 ρε πούστη μου, είναι η χαρά του ορθοπεδικού...
1. Αρραβωνιαστηκε η Lady Gaga http://www.sherv.net/cm/emo/heartbro...oken-heart.gif
2. Χαλασε η οθονη μου και αναγκαστηκα να παραγγειλω καινουρια aka $150 απροβλεπτο εξοδο απο το πουθενα :|
Όχι άμεσα σχετικό, αλλά ορμώμενος από το παραπάνω:
Τέλη κυκλοφορίας πριν ένα μήνα, αλλαγή αμορτισέρ προχθές 150€, ασφάλεια τον άλλο μήνα 140€, σέρβις τον παράλλο μήνα κανένα 150άρι κι αυτό. Γαμώ τα "απρόβλεπτα" έξοδά μου και μένα γαμώ το μπελά μου.
Α το καλύτερο, έσκασε καθυστερημένο ΕΕΤΗΔΕ 315€ από το 2012 από το παλιό μου σπίτι στην Αθήνα στο οποίο είχα κόψει το ρεύμα όταν έφυγα και νόμιζα ότι το είχα γλιτώσει. ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.
Πες την ιστορια, εχω εμπειρια στο θεμα. Για να μη σωζεται το δοντι πρεπει να παιζει κατι υπερβολικα χοντρο.
Δεν ξερω που βρισκεσαι και τετοια, αλλα ψαξε τη φαση με arnica χαπακια για πριν το χειρουργειο, μειωνει το πρηξιμο αισθητα
Μια που πιάσαμε το 4. Τρεις αποτυχημένες αγώγες με αντικαταθλιπτικά και πάμε για 4η :lsd::lsd:
Σφηνοτουβλακι περαστικα :teddy:
Για το δοντι ρωταω μηπως υπαρχει περιπτωση να σωθει, εχω περασει ακραια σκηνικα με τα δοντια μου και ξερω. Πρεπει να εχει σαπισει η ριζα για να το βγαλει, αλλιως δε χρειαζεται.
Ε τοτε τι το λες ετσι, σιγα. Πρεπει να σκισει το ουλο, ή εχουν βγει; Στη πολυ χειροτερη να ανεβασεις πυρετο τη πρωτη μερα, αμα ξεκινησεις αντιβιωση με το που το βγαλεις απ τη δευτερη θα εισαι περδικι και θα νοιωθεις μια ενοχληση μονο.
Οχι καλα εκανες που το ποσταρες, απλα ετσι που το γραψες νομιζα πως παιζει κατι χοντρο. Για να καταλαβεις, ενα απο τα χοντρα που μου εχουν τυχει ειναι απονευρωση με αναισθησια να με εχει πιασει ελαχιστα, οταν λεμε ελαχιστα, ελαχιστα. Δε με πιαναν ενεσεις και δεν υπηρχε επιλογη, το δοντι με πεθαινε οσο δεν παει. Δεν μπορεις να διανοηθεις τη συνεχεια, δε περιγραφεται βασικα.
Τωρα ειδα που λες για θηκη. Δεν εχω βαλει, οποτε γι αυτο δεν γνωριζω. Αυτο που θα σε γαμουσε και κανονικα και στη τσεπη θα ταν να σου λεγε να βαλει κανα εμφυτευμα, και ταλαιπωρια ειναι και μιλαμε για τετραψηφιο νουμερο σε ευρω.
Edit: Τωρα ειδα το εντιτ σου, πρεπει να μην επιανε γιατι θα χε μαζεψει πολυ πυον, δεν ξερω. Εκανε 3-4 ενεσεις να καταλαβεις και τιποτα, ευχομαι απ τη καρδια μου να μη τυχει σε κανεναν πραγματικα. Απονευρωση στο συγκεκριμενο ειχα κανει γιατι το δοντι ηταν ηδη σφραγισμενο και αρχισε να με γαμα στο πονο στα καλα του καθουμενου, ε μετα απ το σφραγισμα δεν υπαρχει αλλη επιλογη. Καποια στιγμη θα ποσταρω και τις αλλες χαρκορ ιστοριες με δοντια, εχω μπολικες.
Τραγικο ειναι. Προσωπικα δε θελω να εχω επαφες με γιατρους αναισθησιες κλπ και στη σκεψη οτι αυτο το πραμα ειναι μινι επεμβαση σε συνδιασμο με τις ιστοριες που εχω ακουσει αρρωσταινω.
Παντως αμα λες οτι ειχες μονο μια ενοχληση, λογικα πρεπει να πηγες ψιλοκομπλε. Μακαρι να σου πανε ετσι και τα υπολοιπα που λες, να μη το καταλαβεις καν
καρκινο λεει, ο μπρους ντικινσον. γαμω την παναγια
η λύση σε αυτό με το πύον είναι η εξής (αληθινή ιστορία): άμα η ρίζα έχει πύον (λέει ο οδοντίατρος) δεν πιάνει η αναισθησία. οπότε έδωσε αντιβίωση και "έλα σε μια βδομάδα". Η αναισθησία εξακολουθούσε να μην πιάνει (3-4 ενέσεις και τίποτα), οπότε τον έστειλε (τον πρωταγωνιστή της ιστορίας) σε γναθοχειρούργο. Ο γναθοχειρούργος πιάνει ένα μπουκαλάκι υγρό, βάζει λίγο στην πληγή και η αναισθησία έπιασε σχεδόν αμέσως. 'Οπως εξήγησε μετά "το πύον έχει όξινο pH και δεν πιάνει η αναισθησία, με το υγρό εξουδετέρωσε το όξινο" και αυτό ήταν.
Ταξιτζή, δε θέλω καν να σκέφτομαι το βασανιστήριο που πέρασες
Εχω κανει απονευρωση σε δοντι και στην αρχη ο γιατρος χωρις να με ρωτησει ξεκινησε να την κανει χωρις αναισθησια. Εγω δεν ειχα πολυκαταλαβει τι συμβαινει και νομιζα οτι ειχε ηδη κανει την ενεση για αναισθησια, οποτε αραζα ανετος μεχρι που ενιωσα σα να με εχουν τρυπησει χιλιες βελονες στο ιδιο σημειο. Με ειδε να ζοριζομαι και με ρωταει αν θελω αναισθησια. Τον κοιταω σε φαση "ρε μαν, εισαι σοβαρος?". Τελικα ολα καλα. Υποσχομαι επερχομενο FML γιατι εχω ενα νεκρωμενο δοντι εδω και ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, το οποιο δε με ποναει καθολου το 99% του χρονου. Αν παει και κολλησει φαγητο σε ενα συγκεκριμενο σημειο αναμεσα σε δυο δοντια, προκαλει πονοκεφαλο. Το εχω αφησει πολυ καιρο γιατι Αμερικη και λεφτα για τετοια πραγματα = λολολολ, αλλα τωρα τυχαινει να εχω ασφαλιση, οποτε θα παω να ασχοληθω. Εδω και 2 βδομαδες μαζευεται οντως πυον περιοδικα για λιγες ωρες και μετα εξαφανιζεται, κακο σημαδι. Ελπιζω να μη χρειαστει θηκη γιατι θα πρεπει να ακυρωσω οτι ταξιδια εχω σχεδιασει για φετος, και ειναι αρκετα :/
Σε αλλα νεα ηρθε η καινουρια μου οθονη και ειμαι χαρουμενος, αλλα η Lady Gaga παραμενει αρραβωνιασμενη. Oh well, τουλαχιστον υπαρχει το instagram της:
Spoiler