Με Rebel κι εγώ! Μάλλον το καλύτερο Satyricon
Printable View
Με Rebel κι εγώ! Μάλλον το καλύτερο Satyricon
Πήγαινα γυρεύοντας, το ομολογώ
Δεν υφισταται ο ορος καλυτερο Satyricon, κατα τη γνωμη μου παντα, αν ηταν να διαλεξω καποιο ισως για διαφορους λογους να επελεγα Shadowthrone, αλλα και παλι ο,τι εβγαλαν μεχρι και το Rebel ειναι τελειο. Παλιοτερα εβαζα το Rebel πιο κατω, αλλα νομιζω πως το ετρωγε το γενικοτερα καταξιωμενο status των τριων πρωτων. Volcano τελειο δεν ειναι, εχει το Fuel που ακουγεται υπερβολικα ''ραδιοφωνικο'' (λεμε τωρα) και καπως εκτος τοπου και χρονου σε σχεση με τον υπολοιπο δισκο. Πες το Repined με το πιασαρικο riffακι του να το πλησιαζει, αλλα οσο και να το ακουω δεν καταληγει τετριμμενο, συνεχιζω να γουσταρω. Με το Fuel δεν το λεω αυτο. Το επομενο ειναι σα να μη βγηκε, το Age οκ, λες και το περασε απο κλιβανο να διωξει τα μικροβια, και κριμα γιατι εχει μερικα καλα riffs που προφανως δεν μπορω να ακουσω. Για το τελευταιο θα διαφωνησουμε ειμαι βεβαιος, εμενα μου αρεσε, αλλα τωρα που περασε καιρος καταλαβαινω οτι μ αρεσε περισσοτερο επειδη με απογοητευσαν τα δυο προηγουμενα, παρα γιατι ειναι γαματο κετς. Καλυτερο και πιο ενδιαφερον ισως απ τα δυο προηγουμενα οπως και να χει.
Το τελευταίο εννοείς το Satyricon? Κάπου έμπαζε από την πρώτη στιγμή αλλά τις ακροάσεις που του έδωσα τις χάρηκα. Έχω να το ακουμπήσω κανά χρόνο...
Το The Age of Nero, από την άλλη, αν και πραγματικά υπερβολικά καθαρό (Neuros-ικό, αν θέλουμε να είμαστε καλοί), έχει κομματάρες και το ακούω ακόμα φουλ
Καιρό είχα να δω αγάπη για Satyricon! Και μιας και κατέχουν περίοπτη θέση ανάμεσα στις αγαπημένες μου μπάντες, χώνομαι στη συζήτηση! Συμφωνώ ότι το Volcano είναι δισκάρα και εννοείται το ακούμε ακόμα. Γενικά, μου αρέσει όλη τους η δισκογραφία. Το Now, Diabolical αν και κατηγορείται (πολλές φορές δικαίως) για πολλά, θεωρώ ότι είναι καλός δίσκος· φροντίζω να ακούω την έκδοση της Century Media, η οποία έχει την ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ''Storm (of the Destroyer)'', και ανεβάζει λίγο τα γκάζια!
Μέχρι πρότινος το Age of Nero ήταν ο δίσκος που μου άρεσε λιγότερο, λόγω όλων όσων ειπώθηκαν παραπάνω. Παρόλα αυτά, οι εκτελέσεις των κομματιών από Age of Nero που υπάρχουν στο Live at the Opera (εννοείται έχει φύγει pre-order), με έκαναν να δω τον δίσκο με άλλο μάτι. Ειδικά το ''Den Siste'', υπό τη σωστή ατμόσφαιρα, μεταμορφώνεται! Βεβαίως και πρόκειται για albums με flaws και δυστυχώς δεν θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα απολαμβάνουμε.
Υ.Γ. Το ''Tro og Kraft'' από το τελευταίο album είναι, επίσης, αξιόλογο !
Το Live at the Opera δεν μου φαίνεται πολύ καλή κίνηση προσωπικά, αλλά για να δούμε. Πάντως ναι, πιστεύω ότι το Den Siste μπορεί να βγει πολύ ωραίο έτσι!
Thanks για το τραγουδι αυτό, δεν το είχα ακούσει.
Τελικά και οι Tool είναι μεταλάδες; Πως νιώθουν οι φίλοι του συγκροτήματος;
Που κολλάει αυτό;
Καινούριο κομμάτι από το σόλο άλμπουμ του Steve Von Till, A Life Unto Itself
Είχα χάσει τον ύπνο μου για την υπόθεση των Fool...
εντάξει τουλάχιστον ο ρόκαβλον τους έλεγε stool
ο πυρκαγιάς τους έλεγε σκαTool
ki o rockavlon SKATOOL tous elege, de thumatai kala o fantom
Mporei na elege kai ta dyo vevaia, itan xristis me fantasia
sTool έλεγε ο ροκαβλον, ήταν το δεύτερο καλύτερο λογοπαίγνιο που είχε προσφέρει στο φόρο. Το πρώτο ήταν το "florum".
“We moved over to a North L.A. courthouse and we had a brand-new judge, who was fantastic. You know what his name was? Randy Rhodes! I knew the power of metal, and my appreciation of metal was someday going to be like a guardian angel. But he was great. He came in and took over, and he’s the reason the whole thing is finally over.”
Αυτό είπε ο Adam Jones. Δράττομαι της ευκαιρίας για να πω ότι κάποιες φορές όταν λένε για το χαμένο επιστημονικό δυναμικό που μετανάστευσε από την ελλάδα και το χάσαμε για πάντα, φέρνω στο μυαλό μου τον χρήστη atom_smasher.
Νομίζω ότι οι μισοί σε αυτό το φόρουμ ονειρεύονται να με δείρουν και οι άλλοι μισοί με ονειρεύονται σκέτο.
Αυτό που αναρωτιέμαι ειναι αν εισαι το ίδιο erιστικός και από κοντά ή απλά εδώ μέσα το παρακάνεις. Η πρόταση μου είναι πραγματική και δεν έχει να κάνει με χαζομάρες του να σε δείρω κλπ. θα μπορούσα πολύ ευκολα να σε κανω ενα μπλοκ και να μην με απασχολείς καθόλου, αλλά προτιμώ να διαβαζω όλα τα σχόλια ακόμα και αυτά που σπέρνουν χολή. Κάπου με έχεις παρεξηγήσει και τέλος πάντων αν μετά εξακολουθείς να έχεις την ίδια αντίληψη για μένα δεν τρέχει τίποτα - ο κόσμος είναι γεμάτος ηλιθιους μεταλαδες τους οποιους μπορείς να ειρωνευεσαι σε ενα φορουμ και να διασκεδάζεις.
Εξαρτάται, ρώτησες αν οι tool είναι μέταλ και τι άποψη έχουν για αυτό οι φίλοι του συγκροτήματος. Εσύ είσαι τόσο βλάκας από κοντά ή εδώ μέσα το παρακάνεις;
οκ.
inb4 nikos_souvlas.
φλορουμς ρε μαλακες με ροκαβλον με ψευτικα νικς και τον ETHIR .
α ρε νιατα <3
ΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ :pink:
αφηνω εδώ αυτήν την μπλουζοχεβυροκ κάβλα:
http://f1.bcbits.com/img/a3784127312_2.jpg
μπαντκαμπς
yeap yeap επσες το ακουσα και γω
Οι Αμερικανοί PYRAMIDS επέστρεψαν με νέο album και με ενδυναμωμένο line-up:
https://fbexternal-a.akamaihd.net/sa...fs=1&upscale=1
“A Northern Meadow”, the new full-length PYRAMIDS album, is the band’s direct follow-up (that is not a collaboration or split with any other band) to their 2008 debut. For “A Northern Meadow”, joining the PYRAMIDS lineup (already consisting of R. Loren, M. Dean, M. Craig, and D. Willaim) is Colin Marston (Gorguts/Krallice/Dysrhythmia), Vindsval (Blut Aus Nord), and William Fowler Collins.''
Παρόλο που ο Vindsval περιορίστηκε μόνο στο drum programming με τον Colin Marston (\m/) να αναλαμβάνει τις κιθάρες, ο δίσκος θα μπορούσε κάλλιστα να παραλληλιστεί με δίσκο των Blut Aus Nord με καθαρά φωνητικά. Συνεπώς, δεν είναι κάτι το τρομερά οriginal, αλλά είναι ποιοτικό, καλογραμμένο και ατμοσφαιρικότατο. Stream it here: https://profoundlorerecords.bandcamp...orthern-meadow
Σαν εξωφυλλο δεν ειναι κακο, αλλα δε μου κανει για Paradise Lost...
Ενώ οι εξωφυλλάρες του Seth σου έκαναν... την όποια συνοχή είχαν κάποτε στα εξώφυλλα την έχουν χάσει χρόνια τώρα. μια χαρά είναι. αν ταιριάξει και με τη μουσική ακόμη καλύτερα.
Το In Requiem ειχε καταπληκτικο εξωφυλλο και νομιζω πως ειναι με διαφορα το καλυτερο artwork τους απο εποχης (του ιδιαιτερα ανατριχαστικου, με τη καλη εννοια) One Second (ασχετως αν τα εξωφυλλα των Host και Believe In Nothing εμενα μου αρεσουν, το γιατι αν διαφωνειτε το συζηταμε). Του προηγουμενου δεν ειναι κακο, αλλα ειναι αντιγραφη Blut Aus Nord - Desanctification, δεν εχω κοιταξει και αν ειναι του ιδιου καλλιτεχνη, αλλα τα χρωματα και τεχνικα λιγο ειναι επηρρεασμενο. Ειναι και το Wormlust κι αλλο ενα black metal φαση επισης που μου το θυμιζουν. Το αστειο ειναι παντως οτι οι Lost γουσταραν το στυλ του Seth απο πριν συνεργαστουν μαζι του, αφου το εξωφυλλο του Symbol of Life και των αντιστοιχων singles ειναι ακριβως ιδια φαση μονο που τα χει κανει αλλος καλλιτεχνης.
Ο αλλος λεει οτι εχουν χασει τη συνοχη τους στα εξωφυλλα ρε μλκ, ωραια, ας παμε σε κουβεντα για εξωφυλλα λοιπον. Δεν ειμαι φαν των εξωφυλλων του Seth, μου φαινονται ολα οσα εχει κανει για τις 349 μπαντες που εχει κανει πολυ τζενερικ. Επρεπε να παω στη wikipedia για να θυμηθω ακριβως πως ειναι τα εξωφυλλα των Paradise Lost και In Requiem, παρολο που τα εχω και τα δυο και τα εχω ακουσει χιλιαδες φορες.
Το καλυτερο εξωφυλλο τους μετα το 2005 για μενα ειναι το Faith Divides Us, πολυ πολυ ομορφο. Το Tragic Idol μαρεσει πολυ σχεδιαστικα, αλλα τα χρωματα οχι και τοσο. Κανεις δεν ερωτευτηκε ποτε το μπεζ. Το Symbol Of Life ηταν ομορφο. Καλυτερο παραμενει το Draconian Times, οπως και ολο το βιβλιαρακι μεσα, που ειναι εργο τεχνης.
Τεσπα, πολυ ομορφη γκοθια ειναι το εξωφυλλο του Plague Within, μακαρι να μπορω να πω το ιδιο και για τη μουσικη σε λιγους μηνες αλλα ειμαι πολυ αρνητικα προκατειλημμενος.
Πόσταρα και τα πιο ολοκληρωμένα δείγματα στο άλλο θρεντ, αλλά πρέπει να σχολιάσω κάπου πως μάλλον οι Vodka Juniors χτύπησαν τη συνθετική κορυφή τους εδώ:
http://vodkajuniors.bandcamp.com/track/a-stranded
Πρέπει να το έχω ακούσει καμιά 30 φορές από προχθές το τραγούδι. Μου φέρνει στο μυαλό τις καλύτερες στιγμές των Samiam.
Clothing Chain H&M Creates Fake Metal Bands to Sell Merch, Releases a Song Called “Vaginal’s Juice Dripping into Cadaverous”
http://www.metalsucks.net/2015/03/23...e-metal-bands/
Βασικα ειμαι βεβαιος οτι στοχευουν σε ακομη περισσοτερα απ το να πουλησουν μερικα μπλουζακια... πχ οι ταδε πουθεναδες να θελουν να ''νοικιασουν'' ή ''αγορασουν'' το ονομα ωστε αυτοι που αγορασαν ή ενδιαφερθηκαν, ή εστω διαβασαν πως κυκλοφορησε αυτο το μερτς να τους ακουσουν... το απολυτο μηδεν...
Μη το γελας καθολου Κοιλια (πινκαρα βεβαια)! Απο τη στιγμη που βγηκε split σε ΦΛΟΠΙ ΝΤΙΣΚ περιμενω τα παντα.
Ο Ντεμπόρ θα ήταν περίφανος. Άξιοι!