παλι μεσα πεσατε παοξ
Printable View
παλι μεσα πεσατε παοξ
Ξερεις μεγαλη μπαλα Η. μεσα σε ολα επεσες :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Με ρούμπωσε Ο ΓΝΩΣΤΗΣ.
10 μύρια για λέτο η μπενφίκα. ψιλο-απίθανο μου ακούγεται :roll:
Και ο Τζίγκερ δεν έχει κλείσει ούτε βδομάδα ακόμα ε.
Το άκουσα και εγώ.Θα είναι τρελό deal από πλευράς βάζελου αν γίνει.Και θα αδειάσει η θέση για σκοκκο:?
αν τελικά γίνει, νομίζω πρέπει να πάρουμε έναν πολύ καλό αριστεροπόδαρο
Μάλλον πάει Real για 40m περίπου
παιζει να γυρισει ιβανσιτς;
edit:ακυρο.2011 ληγει ο δανεισμος.
Τελικά από αυτά που διαβάζω ο Di Maria πουλήθηκε στη Ρεάλ και στην ΠΑΕ καλομελετάνε το ενδεχόμενο πώλησης του Λέτο.Επιστροφή στις ρίζες μας λοιπόν,τον Δημούτσο και τον Ενακαρχίρε.
Προβλέπω εξώφυλλο Γκότζου
ΑΕΤΟΣ Ο ΛΕΤΟ
ειναι πολλα τα 10 για παιχτη μη διεθνη απο ελληνικο πρωταθλημα
μηπως ειναι παραμυθι
Κορόιδα υπάρχουν παντού. Εδώ υπάρχουν ομάδες που έδωσαν 15 για Καστίγιο,και 8 για Ντιόγο.:P
ο μαστιγιο εκανε καλο τοτε κοπα αμερικα ? και τσιμπησανε οι ουκρανοι και γενικα ταχωνε η σαχταρ
η μπενφικα δεν ξερω σε τι οικονομικη φαση ειναι τι να πω αν δωσουν 10 χαλαλι αρκει να πανε τα λεφτα σε κανα 2 καλες μεταγραφες μη μας λενε μαλακιες για χαμηλο μπατζετ μετα
και θυμιζω 7,5 το μισο παπαρι του μπελουτσι ε
Η Λίβερπουλ έχει το 45% των δικαιωμάτων του Λέτο, μείον τα έξοδα του Παναθηναϊκού για τον παίκτη. Δηλαδή σε περίπτωση πώλησης πρέπει να ενημερωθεί και να συναινέσει η αγγλική ομάδα, που θα πάρει ποσοστό από ό,τι μένει από την αξία αγοράς, το συμβόλαιο, τους μισθούς τα πριμ και τα λοιπά έξοδα. Δηλαδή αν η προσφορά είναι 10 εκατ. ευρω, αφαιρούνται 3,75 για την αγορά, 1,5 για το συμβόλαιο, οι υπόλοιπες αμοιβές και έξοδα και από το ποσό που μένει, η Λίβερπουλ παίρνει το 45%.