Είναι ένας θάνος κι ένας νάνος
Και λέει ο θάνος στο νάνο : τι ώρα νάνε ??
και λέει ο νάνος : ε,δε θάνε?
Printable View
Είναι ένας θάνος κι ένας νάνος
Και λέει ο θάνος στο νάνο : τι ώρα νάνε ??
και λέει ο νάνος : ε,δε θάνε?
gkol
:touched:
χειρότερη δυσφήμηση έβερ
πως λεγεται η πιτα που την τρως αφου εχεις φαει μια αλλη πιτα νωριτερα ;
Spoiler
Αληθινό από εκπομπή για σεξουαλικά θέματα (Ο Ασκητής είναι σεξολόγος επιστήμονας):
Θ.Ασκητής:Δεν είναι κακό να απολαμβάνουμε το πρωκτικό σεξ,αρκεί να μεσολαβούν εννέα μέρες ανάμεσα σε κάθε επαφή,γιατί τόσο χρειάζεται για να επανέλθει ο πρωκτός στη φυσιολογική του κατάσταση.Τηλεθεατής τηλεφωνεί για να λύσει απορίες.-Είπατε ότι πρέπει να μεσολαβούν εννέα μέρες ανάμεσα;Θ.Ασκητής:Ναι είναι απαραίτητο για να μην υπάρχουν προβλήματα.Τηλεθεατής:Είναι αυτό που λέμε του κώλου τα εννιάμερα;
Πως χαιρετιούνται στη Σπιναλόγκα;
Spoiler
Είναι η Τζέην κι ο Ταρζάν στη ζούγκλα και η Τζέην καβλαντίζει τον Ταρζάν. Του λέει λοιπόν:
-Ταρζάν ξέρεις να κάνεις σεξ;
:χτυπα_χερι_στο_στηθος_κανοντας_ΟΥ!: -Ταρζάν δεν ξέρει τι είναι σεξ
Αφού του εξηγεί τι είναι το σεξ ο Ταρζάν απαντά:
:χτυπα_χερι_στο_στηθος_κανοντας_ΟΥ!: -Ταρζάν έχει τρύπα στο δέντρο για αυτό
Ωραία λέει η Τζέην, κατι γίνεται και του εξηγεί πως μπορει να το κάνει με αυτή. Χαίρεται ο Ταρζάν, είναι έτοιμος και κατεβάζει το λεοπάρ σλιπάκι του, ξαπλώνει και η Τζέην στο έδαφος και ανοίγει τα πόδια. Τότε ΤΟΥΒ! της τραβάει μια κλωτσιά ανάμεσα ο Ταρζάν, σφαδάζει η Τζέην απ'τον πόνο και του λέει "Μα καλά, γιατί το κανες αυτό;"
Spoiler
Τι τρώει ο Γκλέτσος για πρωινό;
Spoiler
Πάμε μούντζες αλλά εγώ ακόμα γελάω.
Πως λένε τον παππού του Ταρζάν;
Spoiler
O Γιάννης είναι ακινητοποιημένος επί 15λεπτο, στην Κηφισίας. Δίπλα του ήταν ένα μικρό smart με οδηγό μια νεαρή με μάλλον περιορισμένα όρια υπομονής, η οποία, αφού κοιτούσε επίμονα προς το μέρος του, κάποια στιγμή πήρε το θάρρος και τον ρώτησε:
- Τα φτιάχνουμε μέχρι την Αλεξάνδρας;
- Κοίταξε, καλή μου, αφενός είμαι... παντρεμένος άνθρωπος, αφετέρου δεν είμαι πλέον υπέρ των μακροχρόνιων σχέσεων…