flower :touched:
Printable View
flower :touched:
toxeis paiksei? gamaei?
δεν "παιζεται" ακριβως το flower χτικιε.
marillion ή οποιος αλλος το εχει,μπορεις να κανεις manual save στο the warriors(psp);ή μονο autosave οποτε του καβλωσει;
φοβερο παντως.μου αρεσει που εκτος των αλλων το gameplay του εχει αρκετα στοιχεια που αργοτερα μπηκαν στο chinatown wars(κλειδαριες,graffity κτλ)
μπαμπας ντεξτερ πινκς κτλ.
μπα δεν θυμάμαι να μπορείς. autosave μετά από κάθε αποστολή (φλασμπακ, σαιντ μισσιον, βασική). δεν θυμάμαι αν σώζει όταν κάνεις γυμναστική (σάκος, καμψεις και τέτοια).
καλά το τσαιναταουν έχει μερικές παρόμοια εφαρμοσμένες ιδέες αλλά τις πήγε 10 επίπεδα πάνω. το ξανατέλειωσα (τρίτη φορά) τις προάλλες. δύο στο ντιες, μια στο πσπ. καυλα
Ντιπ άσχετος με το αντικείμενο. Είναι σαν να λέω πως το counterstrike είναι art. Μπορεί αν θέλει να κάτσει να παίξει ένα Torment και όταν τελειώσει ας έρθει να μας πει ποια είναι η απάντηση στο καίριο ερώτημα του. Η αναλογία θα είναι ίδια με το να ανταλλάζεις απόψεις για έναν πίνακα, οπότε ας μας ρουφήξει τον παργαλάτσο!
εγώ απαντάω με προφανέστατη επιλογή :
Έκανα φορματ στο desktop, πάω να βάλω για antivirus το nod32 και κάνω και install το nodenabler το οποίο είναι για licenses. Για κάποιο λόγο ενώ στο λάπτοπ δουλεύει τέλεια, στο desktop έκανε νερά και μου πετάει ένα μήνυμα που λέει: AutoIt Error
Error: Variable must be of type "Object". Τι σκατά κάνω;
:thumbsup:
γιαυτο βαζεις google chrome(ακομα και αν εχεις firefox) μεταφερεις ολα τα bookmarks με το option που σου δινει στο install σε αυτο,και επειτα τα σωζεις(τα ανεβαζεις) στο google acccount σου.
οποτε ακομα και σε τετοια φαση εχεις ετοιμο backup απλα με μια συνδεση στο net.
τα σωζει online αυτο;
E logika kapou tha ta swzei gia na mporei na kanei kai sync.
Pantws kai o opera exei na swzeis bookmarks, history klp me to opera link (kai poly prin ton chrome, ame :P ), kai polu pio euxrhsto kai aplo apo ola auta.