Σε συνδυασμο με του κατωριμου.
Printable View
κι αν ισχυει το μαχαιρι στην μανα μανουλα μαμα? :cry:
εγω εκραζα τον τυπο , και κανει η μανα μου - και συ δεν θα κανες το ιδιο αμα μου βαζαν μαχαιρι? και της λεω... -ΟΧΙ τι ειμαι ο τερμινειτορ? , το αστειο ειναι οτι ο πατερας μου εχει καραμπινα οπλισμενη στο σπιτι για παν ενδεχομενο... καλα κρασα.
προσαγωγή εν μέσω χειροκροτημάτων
http://www.youtube.com/watch?feature...=FbgRnuMcRbo#!
τι γίνεται ρε παιδια;
έχουμε ένα NEO GREEK HERO??
Ο βρασμός ψυχικής ορμής θα πρέπει να συντρέχει και κατά την απόφαση για την τέλεση του εγκλήματος και κατά τη στιγμή της τέλεσης. Αν ο δράστης αποφασίσει σε βρασμό ψυχικής ορμής να σκοτώσει κάποιον, όταν τον σκοτώνει όμως είναι ψύχραιμος, τότε δεν τελεί σε βρασμό ψυχικής ορμής. Βρασμός ψυχικής ορμής δεν είναι ο εκνευρισμός του δράστη και δε συντρέχει στις περιπτώσεις απλής προσβολής του "εγωισμού" ή της "παλληκαριάς" του. Θα πρέπει να έχει αποκλειστεί η σκέψη, ο δράστης δηλαδή να μην είναι σε θέση να σταθμίσει τα αίτια που τον κινούν στην τέλεση της πράξης και τα αίτια που τον συγκρατούν από την τέλεση της πράξης. Ο βρασμός ψυχικής ορμής αποκλείεται σε κάθε προμελετημένη ανθρωποκτονία.
από wiki
το ερώτημα πάντως είναι τι δημιουργεί τις συνθήκες για βρασμό ψυχικής ορμής στην ανθρωποκτονία. θελω να πω, θα ήταν το ίδιο αν ο δράστης ήταν ελληνικης καταγωγής; θα το είχε χάσει έτσι; τον εξόργισε περισσότερο το γεγονος οτι ηταν αλβανός;
δεν πολυεχουν σημασία ολα αυτά βέβαια, εγώ μόνο που βλέπω το βίντεο με τα χειροκροτήματα με πιάνει κατάθλιψη
δηλ λες να το κουβεντιασανε εκεινη την ωρα σε φαση "μεγαλε εισαι αλβανος"?
και μετα πηρε το οπλο του?
Quote:
Ο κατηγορούμενος, φανερά συντετριμμένος για την πράξη του φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει και αποδίδει τους πυροβολισμούς σε εκπυρσοκρότηση του όπλου του, όταν καταδιώκοντας τους διαρρήκτες παραπάτησε σε ανάχωμα του δρόμου.
καλά περα απ'την οπτική επαφή, αφού ήρθαν στα χερια μια, σίγουρα ακούστηκαν και διαφορες λέξεις. μου φαινεται τρομερά παρακινδυνευμένο να πω πως δεν ήξερε οτι ειναι αλλοδαποί ο τύπος.
ψηλε, τους καταδίωκε με καραμπίνα, καλύτερα να στηρίξει το εν βρασμω
edit : τώρα καταλαβα οτι δεν καταλαβες τι γραφω βασικα.
μιλαω για τα βαθύτερα αίτια της φάσης, όχι το επιφανειακό, θελανε να σκοτώσουνε την μανα μου, βγήκα και τους καθάρισα
το ζήτημα είναι να μπορείς να βγάλεις και κανένα κοινωνικό συμπέρασμα απ'αυτόν τον βιτζιλαντισμό. εκτός αν αντιμετωπίζουμε αυτές τις περιπτώσεις το ίδιο απλά με την αυτοαμυνα
Ανθρωποκτονία (φόνος ή δολοφονία αυτό θα το αποφασίσει ο εισαγγελέας)
Και μαζεύει κόσμο και χειροκροτήματα.
Δεν έχουμε πιάσει πάτο, σκάβουμε για να πάμε πιο βαθεία. :(
το soundtrack της χώρας σήμερα
http://www.youtube.com/watch?v=AFa1-kciCb4&feature=related
αντικειμενικα δεν μπορεις να ξερεις την υποθεση και λεπτομερειες
δεν εινα δυνατον απο το πισι μετα μιση μερα να ξερουμε τα παντα να βγαλουμε και κοινωνικο συμπερασμα
πως μπορεις να μπεις στην θεση του αλλου να ξερεις αν ξυπνησε και ειδε τους αλλους με μαχαιρι τι σκεφτηκε αν θολωσε και τι πραγματικα συνεβη μετα
μπορει να ειχαν συμβει κι αλλες ληστειες στην περιοχη και οι κατοικοι εχουν λαλησει
προχθες που κλεβαν τα μαξι κατεββηκε ο αλλος και τον σκοτωσαν με τα καλασνικοφ
φαγαν μια 80χρονη πατρα με μαχιαιρες της πουτανας γινετε
επειδη το θυμισες
περιπτωση χρονια πισω με τυπο που σκοτωσε τον πατερα του (επειδη σαπιζε την μανα του για χρονια) ειχε παιξει και στα καναλια
και σε εισαγγελεα ειχε παει με δασκαλους , φιλους κλπ με καναλια τρελη αβαντα
βραδυβραστη ψυχη εχει ο νεαρος παντως
σκληρο κρεας