to kainourio necrophobic einai poli kalo
Printable View
to kainourio necrophobic einai poli kalo
θερίος κωλοτούμπας αλλά τι δίσκαρος είναι το blah blasphemy από active member?
δεν μου φάνηκε τόσο καταθλιψάρα όσο τα άλλα.
λάθος? να δώσω ευκαιρία και σε κανένα ακόμα? φοβερές παραγωγές έχει τούτο.
στον καιρό του αλλόκοτου τώρα
Πήγε στρατό κι ο Ντενιζ και δεν είναι εδώ να σε φτιάξει και να σου κάνει κερκίδα.
Μόνο από τον τόπο της φυγής και το λάιβ εδώ, αλλά αυτά θα τα ξέρεις ήδη.
ααα τώρα κατάλαβα τι εννοείς. εμ, το "σόλο" του .στη χάση και στη φέξη
ούτε καν. αντί άκτιβ μέμπερ δηλώναμε.
γιατί έτσι.
http://themagicrobot.files.wordpress.../hellsongs.jpg
Eγώ αυτό ΔΕΝ το είχα ξανακούσει και οφείλω να ομολογήσω ότι θρυμάτισε την παιδική και συνάμα ευαίστητη ψυχούλα μου! Είμαι ευάλωτος!:oops:
Ωραία είναι αλλά δεν τα σπάω κιόλας. Προσωπικό κόλλημα είναι τα Adhan/Azzan κλπ.
Όπου στέκομαι και ακούγεται τέτοιο (μη φανταστείς τπτ Ντουμπάι, και στην Ξάνθη βολεύομαι) σκαλώνω, πατάω reset κανονικά, ανατριχιάζω. Είναι λίγο χαζοτουριστική αντιμετώπιση, δεν ξέρω, ίσως αν το άκουγα 5 φορές τη μέρα κι εγώ να με ενοχλούσε.
Επίσης:
Το Πακιστάν και ο ινδοϊσλαμικός πολιτισμός κρύβει τρελά πράγματα, αυτά τα ανακάλυψα πρόσφατα και τα χω δει όλα.
Μπα, για ινδο-οτιδήποτε δεν ενδιαφέρομαι. Σε ένα μέρος μου σηκώνεται η τρίχα με το adhan: στην Ιερουσαλήμ, ειδικά ξημερώματα με το που έχεις έρθει από το αεροδρόμιο κι έχεις κάνει νυσταγμένος το check-in σου να ακούς το adhan για το fajr, να ανοίγεις το παράθυρο και να διαπιστώνεις ότι σου έχουν δώσει δωμάτιο που βλέπει το al-haram ash-sharif :touched: Αυτό είναι το καλύτερο adhan του κόσμου, κι ας είναι taped.
On topic (στο off-topic thread) πες και κανένα άλλο να ακούσω σαν αυτό πριν. Για εμβατήρια κινημάτων μάλλον δεν ενδιαφέρεσαι;
Είμαι ανοιχτός σε όλα. Σαν το προηγούμενο εννοείς το adhan ή δίσκους;
Προσωπικές σκέψεις πάντα (και πάντα ον-τόπικ), το dome of rock τζαμί μπορεί να προκαλεί δέος, όμως πάντα θα φέρει τη στάμπα του κατακτητή, αυτού που ζήλεψε, βούτηξε, στρογγυλοκάθησε κλπ, και ας υπάρχει πόσους αιώνες. Δεν αλλάζει κάτι αυτό για τους Παλαιστίνιους φυσικά, απλά. Και φυσικά αυτό το κάνει 10 φορές πιο ανατριχιαστικό ιστορικά.
Bauhaus - 2009 - ...And Remains
http://www.slicingupeyeballs.com/wp-..._bonusdisc.jpg
Tracklist:
01. Bela Lugosi’s Dead (Tomb Raider Mix)
02. Terror Couple Kill Colonel (Spaceward Studio 24 April 1980)
03. Double Dare (Southern Studio Mix #1 29 August 1980)
04. A God In An Alcove (University Of London Union 31 October 1980)
05. Poison Pen (University Of London Union 31 October 1980)
06. Hollow Hills (University Of London Union 31 October 1980)
07. Poem (Space Place, Chicago 9 September 1980)
akousa to monolith apo tous le fin du monde pou proteine kapoios apo to forum ... terastia post rokila!