Ποτε χωρις την κορη μου (Not without my daughter) - Μπετυ Μαχμουντι
στην 100 σελ περιπου ειμαι κ με εχει βαλει για τα καλα μεσα
Printable View
Ποτε χωρις την κορη μου (Not without my daughter) - Μπετυ Μαχμουντι
στην 100 σελ περιπου ειμαι κ με εχει βαλει για τα καλα μεσα
kalo vivlio
to ixa diavasei prin 6 xronia sxedon k sigkiriaka mou to ixe dosei mia fili mou pou tis ixan parei to pedi ke katalavenete, itan poli vari to klima.
alla tora ok :)
το Mort του Πρατσεττ, ευγενικη χορηγια Κβελντ εδω και κανα χρονο. Ειχα κανει 4 αποτυχημενες προσπαθειες να το διαβασω (επ ουδενι δεν εφταιγε ο Πρατσεττ) αλλα τωρα εχω τελεψει το 60% και συνεχιζω.
Το νευρομάντη του William Gibson (Les paul), έτσι και έτσι
Ωραίο ήταν τελικά.Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Ο κύριός μου Αλκιβιάδης - Αλέξης Βλάχος ορσμθ
ΚΑΙ σφήνα
The book thief - Markus Zusak
Ο Αλκιβιάδης λέει γενικά. Το the book thief είναι ωραία ιδέα, εξετελεσμένη πολύ καλά.
Κάπου εδώ θα διαβάσω και τίποτα non-fiction.
Σπούτνικ αγαπημένη, του Χαρούκι Μουρακάμι.
γενικα τι στυλ ειναι αυτος ο μουρακαμι;
να τον προσπαθησουμε;
You know you've read a good book when you turn the last page and feel a little as if you have lost a friend :cry:Quote:
Originally Posted by Mostos
Quote:
Originally Posted by MaX Payne
Να σου πω μόλις τελειώσω; Έχω διαβάσει ίσα με 30 σελίδες και όντως μ'άρεσε πολύ το γράψιμό του. Αλλά θέλω να μπω και στα "βαθυά" για να δω πως χειρίζεται τα ερωτικά πολύγωνα.
To όνομα του Ρόδου είναι καλύτερο όμως ;)Quote:
Τελείωσα χτες το βράδυ τον Τελευταίο Πειρασμό. ΟΚ ήταν, ενδιαφέρον, αλλά δεν τρελάθηκα.
Έλα σε παρακαλώ.
Εγώ ξεκίνησα στο τρένο το The God Delusion του Richard Dawkins.
Κάντο πιο λιανά αυτό :)Quote:
Ξεκίνησα το "Godel, Escher, Bach:an Eternal Golden Braid" του D. Hofstadter.
Δύσκολα τα πράγματα :?
Δεν είναι τυχαίο πως όποιος το διάβασε έπαθε κατάθλιψη.
kserw tessera atoma pou to diavasan, metaksy twn opoiwn ki egw, kai oloi xairoume akras ygeias!Quote:
Originally Posted by FaithFails
ti akrivws ennoeis? :sk8:
Ο Hofstadter το είχε πει στην παρουσίαση του τελευταίου του βιβλίου. Είπε ότι έγραψε το "A Strange Loop" γιατί όποιος διάβασε το προηγούμενο το παρεξήγησε φιλοσοφικά κι έπαθε κατάθλιψη, εκτός από τους hackers που ενθουσιάστηκαν λέει.
Προσωπική άποψη θα έχω όταν το τελειώσω, είμαι ακόμη στην αρχή :roll:
a ok :rofl:Quote:
Originally Posted by FaithFails
Για πες, θα με δυσκολέψει? Θα καταλάβω τίποτα? Εγώ δεν ξέρω από μηχανές :roll:
Πάντως το Strange Loop ήταν μια χαρά κατανοητό.
8a se dyskolepsei an den exeis kamia apolytws sxesh me 8ewrhtikh plhroforikh kai ma8hmatikh logikh.
alla paramenei apolafstiko :)
Από τέτοια δε σκαμπάζω είναι η αλήθεια. Ευτυχώς εξηγεί πολλά το Strange Loop και νομίζω έχω μπει κάπως στο νόημα. Θένκιου και plzzz μη μου πεις τίποτα άλλο πριν το τελειώσω :D
προχθές ήρθε το "the bus driver who wanted to be god".
χθες ήταν now reading, σήμερα όχι.
πως το είχε γράψει o Mostos, You know you've read a good book when you turn the last page and feel a little as if you have lost a friend. :touched:
Για τρίτη φορά την κοινωνία του θεάματος.
Η νεράιδα των δοντιών, Graham Joyce. Καλό μέχρι τώρα. Αναμένω να δω αν θα μου πει κάτι απίστευτο για την ενηλικίωση ή αν θα είναι απλά ενδιαφέρον, έξυπνο και ψυχαγωγικό.
ai sixtiri k egw tora mpika gia na grapsw pws diavazw to idio k i8ela na roti3w an ine kalo 'i tsampa spatalaw ton xrono mou :)
Διαβαζω το: The Gospel According To Jesus Christ του Saramago και ακουω OM :dfinger:
Stasiland. Υπερτατο.
μου έφεραν δώρο τα 2 πρώτα βιβλία του Μαύρου Πύργου (S.King), για πείτε, αξίζει να ξεκινήσω και να το φτάσω μέχρι το 7ο βιβλίο ή είναι μαλακία?
Επι την ευκαιρία πείτε και με ποιο του King αξίζει να ξεκινήσει κάποιος. thanks :)
Fandango emena mou aresan poly tha elega..genika apo king pou exw diavasei 2-3 vivlia o mauros pyrgos itan to kalytero...perierges katastaseis vevaia..kamia sxesi me tis perissoteres istories tou King alla proswpika me porwse..
Kelldorain tha sou elega mauro pyrgo alla einai terastio :P
το διαβάζεις στα αγγλικά;Quote:
Originally Posted by jack the ripper
nai..einai ligo gms ta vevaia alla to paleuw
γιατί να το κάνεις αυτό; το βιβλίο είναι γραμμένο στα πορτογαλικά, άρα μεσολαβεί ήδη μια μετάφραση από πορτογαλικά σε αγγλικά, και το διαβάζεις και σε μια γλώσσα που δεν είναι η μητρική σου και που λες ότι σε δυσκολεύει κιόλας. μου φαίνεται ότι δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις.
εντιτ για να σημειώσω ότι είμαι εντελώς υπέρ του να διαβάζεις τα βιβλία στη γλώσσα που γράφτηκαν.
nai se auto ekana malakia...eixa paei kai eixa parei to Of mice and men gia to logo pou les sta agglika kai xwris na to skefthw pira kai auto mazi...
ok, καλό κουράγιο, και σαραμάγκου και στα αγγλικά, χρειάζεσαι τη στήριξη όλων μας!
ον τόπικ: Salman Rushdie - Midnight's Children.
thanks!
ΙΤ.-Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Και να τελειώσει. Μόνο δαύτο.