η παντοφλα μου (που ειναι τιγκα φυσικη) τα εξοντωνει μια χαρα.
Printable View
η παντοφλα μου (που ειναι τιγκα φυσικη) τα εξοντωνει μια χαρα.
σιγα μην ειναι τιγκα στα χημικα το Autan...εγω για κανα μηνα που το πινα ειχε γευση ροδακινο
επισης το Bad Blood στην σλανγκ ειναι ''τελειωμενος'' κλπ για τα πρεζακια, οι γνωστες της ιστοριας των Ministry ξερουν την ιστορια κλπ και τι επακολουθησε
σταυρουλα σταματα να googlaρεις οτι βλεπεις εδω μεσα...ειδικα αυτα που δε σε ενδιαφερουν
http://en.wikipedia.org/wiki/Bad_Blood και δεν εχουν αυτο
εβαλε λινκ λολ και δεος
και για να συνεχίσω από εκεί που το άφησε ο (έντιτ:προ)τελευταίος ομιλητής, κανα γαμησάκι ρίχνετε τελευταία;
δε γαμαμε που δε γαμαμε παμε για κυνηγι.
0-3 η ΠΑΟΚαρα τον πανοπουλο...με πετσινο μπεναλντι αλλα και παλι καλο γαμησι
Εδώ και λίγες μέρες το να βγαίνεις από το γραφείο για τσιγάρο έχει αποκτήσει άλλο νόημα. Η Μις Γιβραλτάρ και Μις Κόσμος 2009 έπιασε δουλειά στο κτίριο μας.
http://www.the-rock-of-gibraltar.com...world_2009.jpg
http://www.shoppingblog.com/pics/kai..._suit_2009.jpg
ψάχνετε μηχανικό?
Έστω και καφετζή ρε παιδί μου.
μωρέ πιάνουμε κ το ξεσκονόπανο στην ανάγκη...
Νομίζω πως η καλύτερη δουλειά στο κτίριο είναι του σεκιουριτά που είναι στην είσοδο και έχει και κάμερες στο γραφείο του.
περίμενα να διαβάσω πως (σας) κάνει ΈΣΤΩ σωματικό έλεγχο
εγω παιδια σημερα αγορασα κινητο μετα απο 5? 7 χρονια?
τεσπα ειναι αυτο
Spoiler
και στο χαρτι οδηγιων (ποιες οδηγιες...το μονο που εχει ειναι φακος)
γραφει αυτο...
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...01613273_n.jpg
και γενικα απο το πρωι βλεπω τα sms μου απο την Whats Up και ειναι πολυ συναρπαστικια η φαση
35 ευρα ΤΕΦΑΡΙΚΙ
μη γλύψεις τη μπαταρία πρόσεξε :P
Το ίδιο έχουμε, το αγόρασα πριν κάνα πεντάμηνο.
Σκάω γερμανό. "Θέλω κινητό. το πιο φτηνό."
Σκυλί του πολέμου. :dfinger:
ναι αλλα δες χρωμα
δες φινιρισμα
δες διαστημικο ντηζαιν
εχει και φακο (χασικλιδικο)
δεν το χρησιμοποιώ πολύ (κυρίως μηνύματα), αλλά μια βδομαδούλα φουλ ανοιχτό τη βαστάει.
ειμαι 32 ωρες ξυπνιος. φευγω για δουλεια οποτε θα κοιμηθω 12 και το βραδυ. προχτες κοιμηθηκα 4 ωρες αρα πολλες ωρες ξυπνιος. Παρεδωσα ενα προτζεκτ. να το βλέπεις και να λες αυτο το παιδι δεν κανει για μαρκετινγκ...Καταναγκαστικά έργα τελείως. ΑΛΛΑ,
ηταν η τελευταια φορα. πλεον τελειωσε αυτο. παμε γι αλλα. λεω να ξεκινησω σπουδες ιχθυοκαλλιεργειας τωρα. πιο καλα θα τα παω με τα ψαρια.
Στο μεταξύ ομως ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε ενα γαματο διαμερισμα, 58 σκουεαρ μιτερς, με μπαλκονι! ΠΑΡΤΑ ΠΟΤΑΝΑ ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ! και το καλύτερο είναι για όσο καιρο θελουμε! ΚΑΙ αν θελησουμε να κάτσουμε και για πάντα έχουμε απέναντι ενα τεραστιο νεκροταφειο να μας θαψουν! Στην πιο μουλτικουλτουραλ γειτονια της πόλης. Αντε να παίρνουν σειρά μια μια οι εκκρεμοτητες. Επομενο βημα δουλεια. Αν κατσει και η αγγελια που θα στειλω αυριο - εκτος των αλλων 8 βδομαδες το χρονο στην Ασια - μενει μονο να αγορασω μοτοσυκλετα για να ολοκληρωθει το μικροαστικο μου ονειρο. ειμαι ευτυχης.
Κλαίει ο Πάτρικ.... :(
To strap-on θα δουλέψει φουλ δηλαδή....
Ήρθα Κάσο να δω ένα φίλο καθηγητή (ζωάρα).
Είμαι ήδη μια βδομάδα εδώ, το εισιτήριο της επιστροφής είναι ανοιχτό και δεν έχω αποφασίσει ακόμα πότε θα επιστρέψω.
Μέχρι το Σάββατο πίστευα ότι επειδή το σπίτι μου βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή (οικισμός εκτός πόλης). Μόλις επιστρέψω θα μου φαίνεται σαν Ομόνοια, Δευτέρα πρωί...
Προχθές πήραμε τηλ. στη (μοναδική) πιτσαρία του νησιού για παραγγελία και η θεία μας είπε ότι το παιδί που θα φτιάξει τις πίτσες είναι στο μπάνιο και μόλις βγει θα αρχίσει να τις ετοιμάζει και μην ανησυχείτε, σε καμιά ώρα θα είναι έτοιμες. Την Τρίτη πήγα στο μαραγκό για να μου ανοίξει τις τρύπες στο headstock της κιθάρας και επειδή ήταν 13:30 και είχε κλείσει, μου έδωσε το τρυπάνι να το κάνω μόνος μου και μου είπε να του το επιστρέψω μόλις τελειώσω.
Απ' το μπαλκόνι του σπιτιού έχω πιάτο όλο το χωριό, τη θάλασσα και τη μισή Κάρπαθο και δίπλα, στα 5 λεπτά ποδαρόδρομο, μια απ' τις πιο γαμηστερές και καθαρές παραλίες που έχω δει ποτέ. Μόνο σήμερα δε θα την επισκευτώ γιατί αποφάσισε επιτέλους να γινει φθινοπωρινός ο καιρός.
Και μόλις επιστρέψω, με περιμένει ένα καλό ιδιαίτερο (για τα βασικά έξοδα της εβδομάδας) και ξεκινάω το full restoration μιας Ibanez RG560 (πρώτη επίσημη δουλειά για τη Guitar Remedy)
Και αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι πριν ένα μήνα έψαχνα στα άπλυτα για ξεχασμένα 10λεπτα και 20λεπτα μπας και συγκεντρώσω το 3ευρο για τα Καρέλια, MLR!
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΟ.
Χα, κι εδώ τραβήχτηκαν τα σύννεφα, λιάζει και η θερμοκρασία ανέβηκε. Πάω να βάλω το μαγιό μου!
Πλάκα πλάκα την Κυριακή που βούτηξα για ψαροντούφεκο μια χαρά ήταν η θάλασσα, κάνεις μπάνιο άνετα ακόμα.
Πρώτο ποστ από το νέο σπίτι. Τα μεγάλα τρεχάματα και άγχη πλησιάζουν στο τέλος τους, όπως και τα περισσότερα μερεμέτια. Όλα τα πράγματα έχουν λίγο πολύ μπει στη θέση τους. Οι γάτες εγκρίνουν και φαίνεται να αγαπούν το νέο τους περιβάλλον. Πρώτο πρωινό εδώ και ενάμιση μήνα που μπορώ να αράξω και να πιω καφέ. Στο στερεοφωνικό, Mogwai. Έξω από το παράθυρο καταιγίδα, χαλασμός, και στο βάθος κάτι πράσινα οικόπεδα, ένα κομματάκι θάλασσα και απέναντι η Έυβοια.
=)
edit: 12:00
http://i43.photobucket.com/albums/e3.../IMG_5231s.jpg
13:30
Spoiler
14:30
Spoiler
που είσαι ρε συ;
Στο εξωτικό Δήλεσι, στα Οινόφυτα.
Αν εξαιρέσεις το μολυσμένο με χρώμιο και αρσενικό δίκτυο νερού και την ακατάλληλη για κολύμπι θάλασσα, είναι πολύ ήσυχα και όμορφα. Τον χειμώνα. Εφόσον δε συναναστρέφεσαι με Δηλεσιώτες.
Καλοκαίρι δε θα παλεύεται γενικά μάλλον.
άντε, καλή εγκατάσταση και συνέχεια εύχομαι
"Έχετε αγανακτήσει από την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα σας;
Δεν τα βγάζετε πέρα με το πενιχρό εισόδημα σας;
Φοβάστε ότι θα την πάθετε σαν τον παλικάρι μας τον αξιότιμο κ. Ζαχόπουλο;
Θέλετε να αυτοκτονήσετε και δεν έχετε τρόπο;
O σύνδεσμος βιομηχάνων Αττικοβοιωτίας σας προσφέρει την διέξοδο. Η προσφορά περιλαμβάνει και τα έξοδα κηδείας.
Το μότο μας: H Eλλάδα καινοτομεί. Άδραξε την ευκαιρία!"
Ω Δηλεσι! Ωραια! Σε παρομοια φαση με σενα και γω...χωρις τις γατες, αλλα περιμενω και κατι αλλες εκκρεμοτητες για να ποσταρω εδω συγκεντρωτικα.ουπς. ποσταρα.
ντραμσικ αμα θες τιποτα σιδηροκατασκευες...καγκελακια, μερεμετακια κλπ εδω ημαστε
η θαλασσα γιατι μη κολυμπισημη? εμεις στα καναλια καναμε μπανιο με τα νεροφιδα, βεβαια μετα οταν βγαιναμε βγαζαμε βδελες απο τον γκωλο μας
μεγεια η νεα ζωη, απολαυσε την
μπαρμπ αργά αλλά σταθερά έρχεσαι σσιαπάν βλέπω ;-)
Άντε καλή αρχή λοιπόν...
Nα'στε καλά ρε παιδιά. Μακάρι να βολευτούμε εδώ και να βρεθεί και καμιά δουλειά, γιατί με 430 μηνιαίο εισόδημα (και ενοίκιο), δεν ξέρω πως σκατά θα ζήσουμε.
Μινμιν, στη θάλασσα αδειάζει τα νερά του ο Ασωπός (http://4.bp.blogspot.com/-hwkjbY4tib..._type11495.jpg), ο οποίος διασχίζει στο πέρασμά του όλη την Βοιωτία και τις βιομηχανίες της, με αποτέλεσμα τα νερά να βρίθουν από εντερόκκοκο, κωλοβακτηρίδια και δεν ξέρω τι άλλο (πιθανότατα και βαρέα μέταλλα, όπως το "πόσιμο" νερό της περιοχής).
ντραμσικ ο στρυμονικος κολπος ειναι ο κολπος που εκβαλει ο στρυμονας (λολ)
ο στρυμονας ερχεται απο την βουργαρια (λολ) και η βουργαρια ριχνει πυρηνικα αποβλητα (λολ)
στον στρυμονικο κολπο ενας εβγαλε καποτε καβουρι με πλοκαμια (λολ)
Καλή αρχή Βαρβάρα, εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ηρεμήσεις.
Σοφή κίνηση, που θέλει όμως και αρχίδια, μιας και δεν είναι εύκολο να φύγεις από την βαβούρα της πόλης για να πας σε ένα χωριό.
Μαγκιά σε όποιον το κάνει.