νταξ ναι. μαζί σου. απλά το πήγα καθαρά λογικά.
ότι όταν λες μια μπάντα ότι δε σ'αρέσει, μέσα σ'αυτά που δεν σ'αρέσουν εε θα'ναι κ τα ριφ δεν γίνεται αλλιώς..
ξαναλέω "ακραία" λογική, αλλά λογική.
Printable View
νταξ ναι. μαζί σου. απλά το πήγα καθαρά λογικά.
ότι όταν λες μια μπάντα ότι δε σ'αρέσει, μέσα σ'αυτά που δεν σ'αρέσουν εε θα'ναι κ τα ριφ δεν γίνεται αλλιώς..
ξαναλέω "ακραία" λογική, αλλά λογική.
Oxi re apla leei oti ta riffs tous einai anuparkta dhladh apoluta skata
εε ναι.. αφού δεν του αρέσουν, αυτό λέει
σιμπλ
Τί να πω εγώ ο κακόμοιρος για τα greeklish σου, ρε συ; Να πω ότι τα διαβάζω άνετα;
Η πλάκα πήγαινε σε χρήστες τύπου Amnesiac (που τον γουστάρω τον συγκεκριμένο). Το θεωρώ πιο ντόμπρο να λες όλη την ώρα αυτό που σκέφτεσαι, παρά πού και πού να κάνεις πλάκα και άλλου να μιλάς σοβαρά.
xaxa fitepsa tous sporous tou kakou kai pao gia kafe. eirini imin :P yparxei xoros gia olous :P
Re su allo de mou aresoun ta riffs allo ta riffs tous einai skata apoluto mhden kai tous gamaei to e3wfullo mias agnwsths mpantas(pou mporei na einai kalh alla den exei mallon kamia sxesh me tous pantera).Osoi akoune true kai tetoia afto pou tous ponaei einai to neo ufos pou edwsan sto amerikaniko metal oi Pantera,se periodo pou to xreiazontan giati to eidos pou akoune eixe ftasei sto tertma den mporouse na e3elix8ei kai eixe teleiwsei.Gia na ta leme me to onoma tous ta pramata.Opws kai to oti oi Nirvana antikatesthsan to glam metal se emporikothta kai pwlhseis pou eixe ftasei se apoluta aisxrh katastash
Η., έτσι για να αλαφρύνουμε το πρόγραμμα, πες μας τα πέντε αγαπημένα σου thrash full-length.
Πω ρε παίδες, δεν βαριέσται να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ώρες ώρες?
ΑΝ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΙ MASTODON ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΤΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ER... (Κι ας εννοούσα απλά ότι δε μου αρέσουν σαν group).
Ακραίες λογικές δεν θέλατε?
Εdit: δεν έχει νόημα αυτό που ζητάς Ra Pariah γιατί 4 στα 5 θα τα πεις όχι thrash και θα βρίσκεις ευκαιρεία να μας σπας τα αρχίδια για άλλα 100 σου post (όπως έκανες και με τους Haunted).
http://img232.imageshack.us/img232/5...era15tcoa3.jpg
H apodei3h oti ta patane katw einai afth h fwto me ANTRAKLES :!:
να το ξανα πω?
πες μου μια χείριστη μπάντα. μία που θεωρείς εσύ για τον πέο παντελώς.
να πούμεε... εχμμ... να πούμε?
να πούμε κίτρινα ποδήλατα
σ'αρέσουν?
μάλλον όχι.
τι λες λοιπόν? είναι για τον πούτσο.
αυτά που παίζουν είναι για τον πούτσο.
τα ριφ που παίζουν είναι για τον πούτσο
βάλε τώρα στην θέση των κίτρινων ποδηλάτων (για σένα/μένα/όποιον) τους παντέρα για τον ραπάρια
είπαμε.. σιμπλ
Isws na ftaiw egw alla pote den exw xarakthrisei etsi mia mpanta.O Rapariah krinei ta riffs twn sugrothmatwn aftwn me vash to oti einai aftou tou eidous oxi me vash to kata poso einai KALA riffs h oxi,afto lew,afto vlepw egw,an eimai la8os na me dior8wsei.Ektos an mou pei oti tou aresoun alles mpantes sthn kathgoria twn pantera
edit:Afth htan mia xioumoristikh na to pw apanthsh.8ewrw oti mprosta se alles power heavy mpantes pou exoun vgalei aristourghmata,oi pantera egrapsan metriothtes.Metqa to vrhkane to stul tous
Αν τα γαμημένα κίτρινα ποδήλατα όμως έχουν ωραίο τραγουδιστή δεν θα πεταχτώ να πω για τα σκατά φωνητικά τους. Ούτε εσύ.
Καταλαβαίνεις τι λέω και τι (κοτσάνα) ειπώθηκε από τον άλλον αλλά θες να το κουράζεις για κάποιον λόγο. Γιατί μιλάς με τον H.? Γιατί απλά σου την βάρεσε, δεν ξέρω. Εγώ το σταματάω εδώ γιατί βαριέμαι να εξηγώ τα αυτονόητα. Δε μιλάω με κανέναν χαζό ρε πούστη μου..
Δε συγκρίνω τους Pantera με άλλες κορυφαίες μπάντες του είδους, όμως οι πρώτοι τους δίσκου, όσο τους έχω ακούσει (κυρίως το Power Metal επαναλαμβάνω), μου φάνηκαν εξαιρετικοί! Φυσικά και υπάρχουν δεκάδες καλύτερα πράγματα από ευτούς, βέβαια, δεν το συζητάω. Κι εγώ, αν και δεν μου αρέσουν οι thrash-new-σπάστα όλα δίσκοι τους, δε μπορώ παρά να υποκλιθώ μπροστά στην ενέργεια που έβγαζαν στη σκηνή και στο στούντιο, όπως και στις παραγωγές τους.
Helloween - Keeper Of The Seven Keys (Part II)
Mayhem - Grand Declaration Of War
Atheist - Unquestionable Presence
Spiritual Beggars - On Fire
Pink Floyd - Animals
Εντάξει τώρα?
Τα σπάω με glam photo Pantera
χείριστη
http://taverne.heavylaw.com/news/7398_1.jpg
Και ισοπεδώνει παντέρες, μασίνχεντζ και χοροπηδηχτά πράγματα.
Γιατί έτσι παίζεται η σωστή μουσική το 2009. :smile:
Λοιπόν, μιλώντας απολύτως σοβαρά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνετε σαν μαθητριούλες που προσβάλλουν τη φίλη τους (εκτός από Swollen, εύγε!).
Δε γουστάρω αυτές τις μπάντες. Πώς το λένε; Μπορεί να υπάρχουν riffs, αλλά μου ακούγονται μισό βήμα πριν το rap. Θα πω ότι μου αρέσουν για να τα έχουμε καλά;
Εδώ στο άρτι ανοιχθέν thread για το μεγαλύτερο Σουηδό καλλιτέχνη έχουν αρχίσει οι προσβολές, τί πρέπει να κάνω; να αρχίσω να λέω στον έναν και στον άλλον γιατί προσβάλλεις Bathory;
ρε εγώ είμαι μαθημένος.. δωστους λίγο καιρό κ θα μάθουν κ αυτοί
τι μπλούζα φοράς?
κ για να ήμαστε κ λίγο ον τόπικ έτσι για το καλό
μ'έχουν πιάσει πάλι οι σάπιες μέρες κ "ξέθαψα" Dopesick
σκατίλα, ουίσκια, ξερατά, σαματάς, ξύλο, ΣΚΑΤΙΛΑ.
:hippy:
λολ.
ρε παπαράια πάντως, και πριν από σένα είχαμε χεβιμεταλλάδες εδώ, κάτι κάνεις λάθος και σπας αρχίδια, δε μπορεί.
και που να το βρω το booklet του τελευταιου warlord?
εσυ δε μπορεις να μας πεις?
00i00, το από πάνω του Fandango είναι εκτός θέματος.
θυμαμε τα γραπτα του καννιβαλου Πρασουλα
τιγκα στον μισογυνισμο την ομοφοβια και στον πολεμο...σαφεστατα διαταραγμενη προσωπικοτις
λογικα τωρα θα γραφει στο e-e-e.gr
εκτός θέματος δεν είναι, απλά πιο σοβαρό από τις μαλακίες του Θύμιου Πρασούλα.
Η., για πλάκα τα έβαλες ή το εννοείς;
Απάντα!!! Έχουμε ψωμί εδώ!