Κλαίω με το σπόιλερ. Θεούλης :touched:
Printable View
Κλαίω με το σπόιλερ. Θεούλης :touched:
1-3 σήμερα και :wave:
Τι ώρα?
4
04:00 κλασσικά.
Blackie,ερώτηση.
Γιατί και από πότε γουστάρεις Lakers;
Στην αρχή ήμουν Μάτζικ λόγω Σακίλ. Κάπου 92-93-94 που άρχισα να παίρνω κάτι περιοδικά για ΝΒΑ και του είχαν αφιερώματα κλπ μου κανε εντύπωση που ήταν τόσο τεράστιος (αν και τότε ήταν αδύνατος) :P
Μετά άρχισα να βλέπω πιο τακτικά αγώνες τους και αγαπημένος μου παίχτης έγινε ο Χάρνταγουεη (πρώτη μου φανέλα :touched:) αλλά ήταν άτυχος με τραυματισμούς και χάθηκε. Το 97 είχα δει το διαγωνισμό καρφωμάτων που κέρδισε ο Μπράιαντ και στη συνέχεια πήρα και ένα περιοδικό που είχε αφίσα το κάρφωμα καρέ καρέ. Από κει και μετά υποστηρίζω Λέηκερς αλλά ταυτόχρονα κάπου εκεί το παράτησα κιόλας και έγινα ποδοσφαιρόφιλος λόγω Τζιοβάνι λολ. Τα τελευταία 6-7 χρόνια ασχολούμαι πάλι, κάθε χρόνο και περισότερο.
:touched::touched::touched::touched:
Ναι ρε φίλε,είχα αγοράσει και εγώ ένα Τ-shirt.Μεγάλος ο Πέννυ.:pink:
Βλέπω ότι όλοι είχαμε τα κολλήματα μας με τους παίχτες.Γούσταρα Σακ πολύ,αλλά ήμουν παιδί του Jordan.Ξέρεις τα κλασσικά,παπούτσια και μπλουζάκια με το σήμα κατατεθέν.
Και γω μετά παράτησα τη φάση,όχι λόγω Γιάννη Γκούμα βέβαια αλλά γιατί με μαθήματα,φροντιστήρια και μαλακίες δεν υπήρχε χρόνος.
'Αρχισα να ξαναβλέπω εκεί γύρω στο 2001,τελικούς δύσης Lakers-Kings και κόλλησα με Celtics επειδή γούσταρα Antoine Walker(για κάποιο λόγο λολ).
Με τους Big Three η φάση με ψήνει πιο πολύ από ποτέ.
Εγώ επειδή μας ψώλιαζαν οι Μπουλς τότε ήμουν αντι-Τζόρνταν, τον αναγνωρίζω όμως ως τον καλύτερο παίχτη έβερ.
Γουόκερ;!;! Αν και είχε καλό όνομα όταν πρωτοβγήκε. Κινγκς ομαδάρα τότε, αν είχαν και Τζέισον Γουίλιαμς (:pink:) μπορεί να είχαν καλύτερη τύχη.
Παλι καλα που τον αναγνωριζεις κιολας παντως! :P
Πες τον αληθινο λογο, οτι εισαι και καλα αλανι west side κι ετσι, γι αυτο.
Εγω ημουν και ειμαι Chicago γιατι κολλησα ως παιδακι, τι να κανω.
Αλλες συμπαθεις ομαδες των 90'ς οι Rockets, Pacers ενω αντιπαθεις οι Suns, Knicks.
Στα 00'ς αλλαξα συμπαθειες, συμπαθεις οι Celtics, Heat και αντιπαθεις οι Spurs, Lakers.
σακραμέντο πριν από αρκετά χρόνια φχαριστιόσουν να βλέπεις
http://ahedofmytime.files.wordpress....webber_big.jpg
^^τι παίκταρος
οι τελικοί λέικερς-κίνγκς έχουν μείνει στην ιστορία
Spoiler
Αλήθεια ρε :P
Οι αντιπαθείς σου των 00ς είναι αυτές με τα περισσότερα πρωταθλήματα αυτή τη 10ετία, όπως και γώ αντιπαθούσα (και ακόμα αντιπαθώ) Ρόκετς λόγω του χαμένου πρωταθλήματος το 95.
Αυτό το έπος το έχεις δει;
Γενικά ο Walker ήταν παιχταράς για τους τότε Celtics.Με έψηνε η χοντροκεφάλα του.:pink:
Jason Williams έπαιζε στους τελικούς της δύσης,μαζί με Bibby,Stojakovic,Divac και Lawrence Funderburke.:touched:
Lakers εξάλλου,εκείνη τη χρονία είχανε τον Καναδό star Rick Fox και Horace Grant.:pink::touched:
Αμέ, Τούρκογλου επίσης νομίζω.
Ρε Μπλάκι, βίοι παραλληλοι ρε μαγκα. :touched:
Εγω ελιωνα με ΝΒΑ και χαρτακια και μαλακιες και XXL..(αν εξαιρεσεις τον Τζιοβανι. Εγω απο μουντιαλ και μετα κολλησα με μπαλα).
Eιχα και t-shirt siganture απο Νike με Χαρνταγουει...αλλα μεγα απωθημενο ηταν αυτο φανελακι:
http://www.amazing-oriental.com/upim...7/_1RG5361.jpg
Και για τον Τζορνταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. Και ενιωθα απιστευτα μονος μου στο δημοτικο, ρε πουστη.
Οπου και να γυρναγα Bulls. Κατι φανελες με Malone και Κεμπ σπαγανε την μονοτονια, αλλα πολυ μοναξια κατα τ'αλλα.
Lakers ειμαι και 'γω, αν και την συμπαθεια στους Celtics τα τελευταια χρονια την εχω..
P.S.: Δεν μπορει ρε φιλε τετοια ταυτιση βιωματων, αρχιζω και νιωθω περιεργα.:?
Τους Spurs τους αντιπαθω γιατι παιζουν μονιμως "μετρημενο" μπασκετ, δε θυμαμαι να βρισκω κατι ιδιαιτερο ωστε να γουσταρω, ενα συνολο απο καλους παικτες και τον Τιμ Ντανκαν που ειναι παραπανω απο καλος, αλλα οχι εντυπωσιακος. Τους Lakers τους αντιπαθω γιατι εχουν ενα συνολο απο σκατοφατσες, λαμπρες εξαιρεσεις ο συμπαθης Vujacic και ο Fisher που ειναι παιχταρας. Επισης κατα 70% λογω Gasol. :P Παρε κι αυτο το κειμενο να βγαλεις αφρους, αν και για μενα τα λεει πολυ σωστα, ειδικα για τους τελικους φετος ως τωρα, απλα ειναι υπερβολικος και γλαφυρος περισσοτερο απο οσο θα επρεπε. Θεμης Καισαρης, καπου το βρηκα κι εγω, δεν εχω λινκ.
Quote:
Πέρι Κόμπι ο λόγος
Συνεχίζουμε σε μη Μουντιαλικούς ρυθμούς. Ένα μήνα θα κρατήσει το γλέντι στη Νότια Αφρική, χιλιάδες λέξεις θα γράψουμε. Δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσουμε από τώρα. Μένουμε στο μπάσκετ, πάμε μια βόλτα στο NBA. Το ζευγάρι του τελικού μ’έκανε να ξενυχτήσω και να παρακολουθήσω και τα τρία παιχνίδια. Το Λέικερς - Σέλτικς είναι το ΝΒΑ στην καλύτερή του έκδοση, δεν γίνεται να το χάσεις.
Πάμε να δούμε τον κύριο Κόμπι Μπράιαντ. Έφτασε στους τελικούς με όργια. Βρήκε απέναντί του τη χειρότερη άμυνα του ΝΒΑ και τα διέλυσε όλα. Σε έξι ματς είχε 33.7 πόντους μ.ο., 7.2 ριμπάουντ, 8.3 ασίστ και ένοιωσε πως είναι και να βάζεις πάνω από ένα στα δύο, αφού είχε 52% εντός παιδιάς. Τρομερά πράγματα, έτοιμος να πάρει την εκδίκηση από τους γερασμένους Σέλτικς για το χαμένο πρωτάθλημα πριν από δυο χρόνια.
Αυτά που έκανε στο 2ο και στο 3ο παιχνίδι των τελικών δεν τα έχω ξαναδεί. Πρώτα, ας μιλήσουν οι αριθμοι. Στο πρώτο παιχνίδι, που ήταν και καλά ο καλός του αγώνας είχε 30 πόντους με 10 στα 22 σουτ, λίγο κάτω από το 50%. Στο δεύτερο, στην ήττα των Λέικερς, ο Μπράιαντ τελείωσε το ματς με 8 στα 20, ενώ στο τρίτο, στην νίκη μέσα στη Βοστόνη είχε το εκπληκτικό 10 στα 29.
Πιστέψτε με, οι αριθμοί και το 18 στα 49 σουτ σε δύο παιχνίδια δεν λένε τίποτα μπροστά στην εικόνα. Άστοχες βραδιές υπάρχουν. Ο μεγαλύτερος ίσως σουτέρ όλων των εποχών, ο Ρέι Άλεν, είχε χθες 0/13 σουτ. Αλλά απλώς ήταν τραγικά άστοχος, τελεία. Τίποτε άλλο. Διεσύρθη από την αστοχία του, όχι από τις επιλογές του, όχι από τη συνολική του εικόνα.
Ο πολύς Κόμπι δεν ήταν άστοχος. Ήταν ανήμπορος να κάνει μια σωστή ενέργεια, μια σωστή επιλογή, να έχει μια παρουσία που αρμόζει στον σούπερ σταρ, στον MVP. Τραγικές επιθέσεις, επιλογές ρούκι, σουτ χωρίς καμία λογική, ενέργειες χωρίς καμία αρμονία, καμία κλάση, κανένα μπασκετικό μυαλό. Η χειρότερη δε στιγμή ήρθε στο 4ο δωδεκάλεπτο, όπου συνέβη κάτι που δεν έχω ξαναδεί.
Τον πάρκαραν οι συμπαίκτες του. Ο Μπράιαντ άρχισε να πετροβολάει από παντού, να παίρνει σουτ “ύφους” και καμίας λογικής κι οι Σέλτικς ήταν έτοιμοι να προσπεράσουν και να πάρουν το ματς. Είδε κι απόειδε ο μεγάλος Φίσερ και πήρε την απόφαση ως πλειμέϊκερ. Πάρκαρε τον Κόμπι. Οι Λέικερς έκαναν τουλάχιστον 6-7 επιθέσεις που δεν του έδιναν καν την μπάλα, τον αγνοούσαν. Ο τεράστιος Φίσερ, που έχει όλο το μπάσκετ στο κεφάλι του, ανέλαβε τα ηνία, πέτυχε απίστευτα καλάθια, τεράστιας κλάσης, τάισε τον Γκασόλ κι οι Λέικερς πήραν το παιχνίδι.
Ναι, ξέρω, ο Μπράιαντ είναι παιχταράς. Φυσικά και είναι. Από τα 1000 πράγματα που μπορούν να γίνουν στο παρκέ, ο Κόμπι μπορεί να κάνει τέλεια τα 990. Μόνο που όταν μιλάμε για το κορυφαίο επίπεδο, σε όλα τα σπορ, σημασία δεν έχει τι μπορείς να κάνεις, αλλά τι επιλέγεις να κάνεις. Κι ο τύπος έχει πάει 32 και δεν έχει ιδέα. Καμία εμπειρία, κανένα μπασκετικό μυαλό, καμία γνώση, τίποτα, μόνο σταριλίκι και ταλέντο.
Και φυσικά το κυνήγι της “απίστευτης φάσης”. Νά’χουμε να βάζουμε στα χάι-λάιτς. Να τον βλέπεις να κάνει fade-away, να φεύγει μακριά, να βλέπει άνετα το καλάθι, αλλά παρόλα αυτά να κάνει κι ένα αχρείαστο σπάσιμο, για το εφέ. Κι η μπάλα στο γάμο του καραγκιόζη κι η ομάδα του να δέχεται κάρφωμα στον αιφνιδιασμό. Ξαναλέω, το θέμα είναι τι επιλέγεις να κάνεις και με πόση συνέπεια μπορείς να είσαι καλός.
Δεν είναι συνέπεια το 39% στη σειρά, είναι τραγωδία. Δεν είναι συνέπεια να παίρνεις σουτ χωρίς καμία λογική, καμία μπασκετική παιδεία, κι αν μπει ένα στα τέσσερα να κάνεις τον ήρωα και τον ηγέτη. Και την ξέρω τη συνέχεια, σε κάποιο από τα υπόλοιπα παιχνίδια θα του μπουν αυτές οι ποικιλίες που κάνει και θα σπάσουν τα τηλέφωνα, “μπες να δεις τι έβαλε ο παικταράς ο Κόμπι”. Το θέμα, όμως, δεν είναι το “ένα βράδυ”, αλλά η συνέπεια, μια βραδιά έχει ο καθένας. Το ποσοστό θα ανέβει λίγο πάνω από το 40%, οι Λέικερς θα πάρουν τον τίλο, ο Μπράιντ θα κάνει πέντε τα δαχτυλίδια και θα αναδειχθεί και MVP, my ass.
Όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή ακούω τις λέξεις “Τζόρνταν” και “Κόμπι” στην ίδια φράση και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συζητάω για τον Μπράιαντ μαζί με τους υπόλοιπους της εποχής του. Αλλά μπορεί και να πάθω εγκεφαλικό στις συγκρίσεις με τον Τζόρνταν. Αν θέλετε αριθμούς, μπείτε εδώ και δείτε τι έχει κάνει ο Μάικλ στις έξι φορές που έχει παίξει σε τελικούς. Σας βεβαιώνω πως τα νούμερα είναι αληθινά.
Κι επειδή δεν αρκούν μόνο τα νούμερα, η ερώτησή σας είναι λογική. Ναι, ακόμα και τον Τζόρνταν τον έχω δει να τα σπάει, να κάνει και λάθη. Δεν τον έχω δει ποτέ όμως να μην ξέρει τί να κάνει, να παίρνει συνεχόμενες άθλιες επιθέσεις χωρίς να νοιάζεται για τίποτα και για κανέναν, να έχει την εικόνα ρούκι κι όχι σούπερ σταρ, πρωταθλητή και MVP. Και φυσικά δεν τον έχω δει ποτέ να διασύρεται σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια, παρά μόνο στα ματς με το Ορλάντο, όταν όμως είχε γυρίσει μετά από ενάμιση χρόνο αποχής.
Με το καλό ο Κόμπι να βάλει ένα βράδυ και 50 πόντους σε αγώνα τελικών, με το καλό να πάρει και επτά κι οκτώ πρωταθλήματα, να φτάσει και τον Ρόμπερτ Χόρι. Κανένα πρόβλημα. Ίσως εκεί, στα 35-36, να αρχίσει να μαθαίνει πως παίζεται το άθλημα σε υψηλό επίπεδο, να φτάσει να ξέρει έστω και το μισό μπάσκετ από όσο ξέρει ο Φίσερ.
χαχαχαχα
XXL ρε μαλάκα :touched:
Την ίδια φανέλα ήθελα και γω αλλά μου στειλαν τη γαλάζια χωρίς ρίγες. Θα την παραγγείλω κάποια στιγμή πάντως
Spoiler
Fixxxer το πίνκ από μένα γιατί και εγώ συμφωνώ πολύ με το κείμενο.
Κατά τα άλλα καλά σας γαμούσε (και γαμάει) ο Τζόρνταν και γενικά η φάση αντιπαθώ τον γαμάτο γιατί παραείναι γαμάτος και όλοι τον γουστάρουν και νιώθω σε ελιτ και γαμάτος επειδή δεν πάω τον γαμάτο είναι gtp. :P
Συμφωνώ σε κάποια σημεία του κειμένου, κάποια άλλα είναι για γέλια. Ούτε εγώ για το Λεμπρόν δε βγάζω τόσο κόμπλεξ :P
http://thebsreport.files.wordpress.c.../05/rodman.jpg
!
μπλακι και κασετινε κι εγώ μαζί σας
μήπως τελικά ήταν τρεντ να αλλάζεις από μάτζικ σε λέηκερς και το κάναμε όλοι;
ωρε φιξξξερ ναι μια χαρα τα λεει αλλα μη μπαινουμε στο τριπακι αυτου που εγινε με τη μπαρτσελονα φετος. μια χαρα σοβαρα ματς εχει παρει μονος του ο κομπε, μην περιμενουμε να 30+ισει και να κανει κακα παιχνιδια για να τον βγαλουμε ανικανο. τι να πουμε και για γκαρνετ στους τελικους δηλαδη.
και ουτε για μπαρτσελονα λυσσαω ουτε για κομπε, αντικειμενικο ποστ.
παίζει και ο μόνος που δεν ήξερε μπάσκετ :P
Ναι αλλά ήταν αλάνι ;)
btw το woop δουλεύει κανονικά σήμερα.
Εγραψα νομιζω πεντακαθαρα οτι ειναι υπερβολικος και γινεται γραφικος, απλα συμφωνω με το γενικο νοημα του κειμενου, τι αλλο να γραψω? Ομαδαρα εννοειται οι Lakers και παικταρας μοναδικος ο Kobe, αλλα το οτι εχει περισσοτερο σταριλικι απο οτι πρεπει και το πως κερδισε ο Fisher μονος του το τριτο ματς σε ενα σημειο που οι Celtics φαινοταν σιγουρο οτι θα το γυρισουν (ειχε παει στο -2) ειναι αδιαμφισβητητο νομιζω ε. Ρε εγω δεν ειμαι απο αυτους που λενε οτι πρεπει να βαλει 100 ποντους ο Κομπι, καμια σχεση. Αλλα οταν παιρνει 30 επιθεσεις και βαζει τις 10, σημαινει οτι γαμαει την ομαδα του. Αν ειχε κανει ο Κομπι οσα εκανε ο Φισερ στην τεταρτη περιοδο προχθες, θα παραμιλουσαν ολοι. Διαφωνεις με αυτο? Προφανως και δε συμφωνω με οσα λεει οτι δεν ξερει μπασκετ κτλ, αλλα οτι ειναι πιο "χαοτικος" απο αλλους παικτες, ε ειναι. Και καμια συγκριση με Τζορνταν, βουρτσα με πουτσα :twisted:
kana allo stream paizei?ksemeina me ton ps3 browser atm kai den anoigei woop.
http://www.myp2pforum.eu/threads/390...Finals-Edition
Όλο και κάποιο θα παίζει απ αυτά
"Ράντο" :|
Ο Μαγουλάς είναι ο Φίξερ :!:
"Helloween, Running Wild, Pink Cream 69" :touched:
Ρεσιτάλ!
"Πλάκα κάνουμε! Δε γίνονται αυτά!"
big baby κατευθειαν για δρομοκαιτειο
Το ματς της ζωής του κάνει ο χοντρός. Ε δε γυρνάει τώρα εκτός αν οι βασικοί που θα μπουν κάποια στιγμή σπάσουν τα καλάθια πάλι.
Celtics εχουν 5 παικτες με διψηφιο αριθμο και αλλον εναν (Ροντο) που του λειπει μολις ενα καλαθι.
Lakers εχουν δυο παικτες με περιπου 20-25 ο καθενας και οι αλλοι τιποτα (κατι κανει κι ο Οντομ).
Οταν λες βασικοι εννοεις ο Κομπι και ο Γκασολ? :P
Των Σέλτικς ρε :P Αλλά και οι δικοί μας δεν πάνε πίσω
Α οκ εννοεις να τα χανουν, νομιζα να τα βαζουν, μαλακια μου, δεν ειναι οπως η μπαλα που λες "σπανε τα δοκαρια" :P και καταλαβαινεις με τη μια.
E μονο ο Αλλεν κι ο Ροντο εχουν χασει πολλα, αλλα κι αυτοι την εκαναν τη δουλεια τους