μόνιμα εδώ, στείλε μήνυμα με καπνό όποτε είναι...
Printable View
μόνιμα εδώ, στείλε μήνυμα με καπνό όποτε είναι...
Xαμομήλι.
Γιατί τέτοιες φλωριές; Γιατί αυτό που ήπια χθες μ' έστειλε στο Κρατικό...
μια σκατορετσίνα, μετά από μια κουραστική μέρα.
και ερωτώ, το μπουγαδ(τσ)όνερο τη μαλαματίνα πως το πίνετε;
sabbattack εχεις γινει απιστευτα σπαστικος τον τελευταιο καιρο
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ter_bottle.jpg
ma poso gamaei auto to poto :dfinger:
Ως πετιμέζι θα έπρεπε να το σιχαίνομαι αλλά με ένα πολύ παράξενο τρόπο όντως γαμάει το γιαγκερ :!:
Αρα, συμφωνώ μαζί σου Strasnic!
ligo pio katw leei :A further concern is the effect that the stimulant-depressant combination has upon the heart. Alcohol can reduce brain activity, impair heart function, and lead to a heart attack.[5] When combined with an energy drink, its effects may include cardiovascular risks, shortness of breath, and rapid heartbeat. The body’s defenses are weakened by the dehydration caused by the alcohol and caffeine, both of which are diuretics.
kai basika kopste tis mlk me ta energy drinks because prokaloun taxykardia enw to alkool aggeiodiastoli kai to kako den thelei na ginei....gi'auto to jager sas mono pagwmeno (-20) se sfinaki
xaxaxax m'aresei pou eisai etoimopolemos
εχω μεγαλη στεναχωρια
http://i35.tinypic.com/315zq85.jpg
στεναχωρια επειδη τελειωσαν η τα τελειωσες επειδη εισαι στεναχωρημενος?
γιατι μαλλον εχασα καμια 300 giga #03...Space-Prog...Psych...Garage-Psych...Acid-Folk (80s and afterwards) #
σημερα ειμαι ευεξαπτος
πως τα εχασες? κρασαρε ο δισκος?
μεγαλη ιστορια και θελει πολλα μπουκαλια
το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι ενας ελεεινος καννιβαλισκος
<------------------:moutza::moutza:
παντως αν τα εσβησες καταλαθος πηγαινε στο fml thread και εχει οδηγιες για να τα επαναφερεις.
αν ψωφησε ο δισκος και κανει κλικ κλικ κλικ τοτε στην υγεια μας
μισό μπουκάλι Jager, έξω για σουβλάκια, σουτζουκάκια, ρετσίνες και ξανά μέσα για το υπόλοιπο μπουκάλι... :dfinger:
μανχάταν μωρή σαμάνθα τζόουνς?
αλαμπάμα σλάμερ βρε αδερφή του ελέους, ένα δεξί κλικ ποτέ δεν έβλαψε!
:mad:
:teddy:
...
:mpazo:
το συμπαν
Moσχοφίλερο απ' τη Μαντίνεια.
Μαντίνεια λέγεται.
Μέτριο και λίγο.
Τι κάνω τώρα;
Λευκο τσαι.
Μυριζει φοβερα :dfinger:
βαλεριανα η οποια σε αντιθεση με το λευκο τσαι βρομαει αλλα μ περισευουν μαλλον νευρα αυτες τις μερες οποτε..:mad:
Red Tea από το Ισραήλ :touched:
nope.
τσάι με το γνωστο και μη εξαιρεταιο λουλουδι που ολοι αγαπαμε εχει κανει κανεις?? λεει τιποτα?
αμα ειχαμε φυτειες θα καναμε και φρουι ζελε, για πεταμα εχομε να πουμε?
καλα ρε μην βαρατε!
:teddy:
οσο προχωραει ο καιρος μεσα σ αυτο το φορουμ συνειδητοποιω οτι υπαρχει πραγματικη αδελφικη αγαπη πισω απο τα χωσιματα και τα βρισιδια.... ειμαστε ολοι αγαπουληδες καταβαθος μου φαινεται!!
έχω κάνει, δεν είναι πάρα πολύ καλό αλλά σε ηρεμεί άμεσα και μετά μπορεί κ να κοιμηθείς για κανένα 24ωρο.
μια φορα το ειχα βαλει σε κατι σουτζουκακια και ηταν πολυ καλο, αλλα αυτο ανηκει σε αλλο thread...
http://freedomisland.files.wordpress...12/metaxa.jpeg
γαμάει όλα τα ουίσκια από 15 Ευρώ και κάτω