χαχαχαχαχαχαχαχ
Printable View
χαχαχαχαχαχαχαχ
καρατζαφερίξ, χρυσαυγουλίξ :roll:Quote:
Originally Posted by Comprehension_Hypnosia
Όχι, αυτό είναι μία δική σου παραδοχή/πρόβλεψη για μία μελλοντική κατάσταση. Αν αυτό συμβαίνει ήδη, δηλαδή με το που τελειώνει κανείς σχολή και ψάχνει δουλειά αλλά δε βρίσκει, επειδή οι στατιστικές μελέτες της Eurostat για την ανεργία είναι μηνιαίες, πρόκειται να καταγραφεί.Quote:
Originally Posted by Angrafan
Αν διάβαζες και τα posts των άλλων θα έβλεπες πως η Eurostat θέτει τα ίδια κριτήρια για κάθε κράτος-μέλος.Quote:
Και, βεβαίως, συμφωνώ με την Weiss πως καλώς δεν προσμετρούνται φοιτητές και φαντάροι έως την στιγμή που πράγματι θα αναζητήσουν εργασία.
Tha sou arese na me topo8ethseis ekei giati etsi se volevei.Quote:
Originally Posted by Candiru
Toulaxiston egw den eida pote ton Karatzaferh na ksekinaei opws h arxhgos sou me tis lekseis "to pasok kai h nd" na mhn exei tipota na pei ston ellhniko lao na exei apodextei to 5-6% pou pairnei se ka8e ekloges kai epipleon na synergazetai kai me th deksia opote th volevei.
Ade twra kalh xwnepsh. :spoiler: :moutza:
Ti kanei to poly to indymedia....
paranoikos fasistas enantion paranoikou oikologou 1-0
round two
fight
sto telos exei kai mapmpaliti
e oxi kai fasistas eleos :( :( :( :( :(
στηλ ασσασσιν, απέκτησα ζωή το σαββ/κο, συγνώμη
γίνεσαι τραγικά γελοίος να τρώγεσαι τόσο πολύ με μια λέξη, καταλαβε το. Με είπες κνίτισα και χέστηκα και ό,τι άλλο χαρακτηρισμό να μου πεις, χέστηκα επίσης, δεν ξέρω τι κομπλεξ έχεις με τους δεξιούς, αλλά γίνεσαι γελοίος. (και νταξ, ακούς τι λένε σε καφενείο των 50+, ρώτα όλους αυτούς τι γνώμη έχουν για τους μαλλιάδες μεταλλάδες και μετά μην ξαναχαρακτηριστείς μεταλλάς, γιατί γι'αυτούς είναι συνώνυμο του αναρχικού πρεζάκια ξέρω γω)
και τώρα δηλαδή τι πα να πει "συντηρητικός κεντρώος"; Ξέρω, φτιάχνεσαι με χαρακτηρισμούς και κανόνες, αλλά το συντηρητικός κεντρώος για μένα γέρνει προς τα δεξιά και λίγο με νοιάζει αν συφιλιάζεσαι με τη λέξη.
φάε μια μπανάνα τώρα
Ναζιστής. :PQuote:
Originally Posted by enitharmon
Πάντως ρε στηλασασήν πέρα απο το ότι είσαι εμετικός και μου γυρνάς τ' άντερα και αν κάποιος σε ανέχεται σε αυτό το φόρουμ τότε του αξίζεις κτλπ που τα ξέρεις γιατι σου 'χω πει οτι σ' αγαπώ, είσαι δεξός ρε αγόρι μου. Απο λίγο που κοίταξα τα πόστς σου, έκοψα ένα απο αυτά που λες. Ε, το ιδεολόγημα της σύνδεσης μετανάστευσης-ανεργίας είναι το απόλυτο κλασίκ στην δεξά ρητορεία εδώ και τουλάχιστον εκατόν οχτακόσα χρόνια στην ευρώπη -για να μην πώ απο όσο υπάρχει μισ8ωτή εργασία και μετακινήσεις πλη8υσμών πάντα και παντού- . Έχει ειπω8εί εκατόν οχτακόσες, αποδειχ8εί άλλες εκατόν οχτακόσες οτι ποτέ και που8ενά δεν ίσχυσε, ωστόσο πάντοτε σε κρίσιμες συν8ήκες για την οικονομία (όπως στη Βαϊμάρη ας πούμε!!) υπάρχουν πάντα οι κα8υστερημένοι σα κε τη πάρτη σου που το ανασύρουνε. Έτσι ψηφάν το λεπέν, έτσι πεί8ει ο καρατζαφέρης, έτσι κι εσύ είσαι πρώτιστα μαλάκας και έπειτα δεξός. Δεν έχω γω το κουράγιο όπως ο φοίβος ή ο νέκρο να κάτσω να σε πείσω για το παραπάνω αλλα είδα το σαπιομούνα και είπα να σε ενημερώσω.
Τέλεια.
Ας παίξουμε λοιπόν :!:
Στυλ ασσάσην, μιας και είσαι κάτ’ απ’ τ’ αυλάκι, τράβα και μία βόλτα απ’ τα μέρη μου, στην εξωτική Λακωνία. Ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να ξανασκεφτούμε τη χρησιμότητα του Καιάδα. Είσαι το πιο σιχαμένο εμετικό σκουλήκι που ‘χει γράψει σ’ αυτό το φόρουμ.
Μόλις μου εξηγήσεις με ποια λογική της είπες όσα της είπες μια σελίδα πρίν, θα σου εξηγήσω με ποια λογική σου είπα το παραπάνω.
Απλά γιατί είμαι περίεργος.
ΠιΕς: Καθυστερημένες - μαλακισμένες απαντήσεις του στυλ "επειδή με είπε δεξιό και όλοι οι δεξιοί είναι χίτες, αφού έτσι λένε στο καφενείο μερικοί ετοιμοθάνατοι γέροι, έτσι θα είναι και άρα αφού μ' αποκάλεσε έτσι, είναι μία πρώτου μεγέθους βρισιά που ξεπλένεται μόνο με αίμα κι ατσάλι", δεν γίνονται δεκτές.
εσύ είχες αναφέρει ότι αν πληρωνόσουν σύμφωνα με τη συλλογική σύμβαση θα έπρεπε να παίρνεις τόσα.Quote:
έζησα κάποιους μήνες στην κομοτηνή πέρισυ τέτοιο καιρό και έχω προσωπική άποψη για το τι παίζει πάνω. και δε νομίζω να φταίνε οι βούλγαροι (δε συνάντησα και κανέναν εδώ που τα λέμε).
τεσπα, βαριέμαι... απλά προσπαθήστε να μη λέτε χοντράδες σε προσωπικό επίπεδο. στιλ ασασιν το γάμησες... κατάφερες να τσατίσεις τον πάνο και ο μόνος προηγούμενος που το είχε καταφέρει ήταν ο τζοι αλεν :P
Ravenlord eixa milisei gia ana8ewrhsh twn syl. symvasewn kai oti 8a eprepe oloi toul. na ksekinoun apo tosa.
Sto Didymoteixo hr8es kamia volta na deis?Ase thn Komothnh h Komothnh mia xara einai exei pollous foithtes(i na pw kalytera foititries :D)
[quote=Comprehension_Hypnosia]Tha sou arese na me topo8ethseis ekei giati etsi se volevei.Quote:
Originally Posted by Candiru
Toulaxiston egw den eida pote ton Karatzaferh na ksekinaei opws h arxhgos sou me tis lekseis "to pasok kai h nd" na mhn exei tipota na pei ston ellhniko lao na exei apodextei to 5-6% pou pairnei se ka8e ekloges kai epipleon na synergazetai kai me th deksia opote th volevei.
Ade twra kalh xwnepsh. :moutza:
Ti kanei to poly to indymedia....[/quote:1h77eyj1]
εσύ κλείσε το παράθυρο μην αρπάξεις καμιά... Πλευρίτιδα :lol:
καλά ποιά είναι η αρχηγός μου που παίρνει 5-6% :?: είπαμε να είσαι απολιτίκ αλλά εσύ το έχεσες: Ο βασιλιάς πήρε τον πούλο το 1981 και δεν καταλαβαίνεις από τα γραφόμενα πού κινείται πολιτικά ο άλλος.
"Εγώ δεν είμαι φασίστας αλλά οι μετανάστες πρέπει να πάρουν τον πούλο για να καθαρίσουμε εθνικά": αυτό είναι η σούμα του σκεπτικού σου και αυτό είναι και η καραμέλλα κάθε φασίστα που ντρέπεται να πει ότι είναι φασίστας. Οπως όλοι σας δηλαδή :wink:
psychotron, σου πείραξα τη φίλη; μπουχουχού, αν είναι ηλίθια και αδυνατεί να καταλάβει πως ορίζεται ο δεξιός, ο αριστερός, ο κεντρώος και τι τυχαία σχέση έχει πχ η διάταξη στο κοινοβούλιο, ε ας την πω όπως θέλω. Ειδικά αφού ξέρει τι πιστεύω, και το λέει έτσι για να ακουστεί έξυπνη, να με πικάρει και δήθεν το ένα γέρνει και τον παίρνει και τα αρχίδια μας κουνιούνται.
Συγγνώμη αλλά αν για εσάς ο σοσιαλισμός εξισώνεται με τον καπιταλισμό ως οικονομικό σύστημα τότε είστε είτε καθυστερημένοι, είτε κομμουνιστές που τα βλέπουν όλα ως ίδια κακά ενάντια στην μεγάλη ιδέα της ισοπέδωσης όλων.
Επίσης ικονοκλάστ με τα πινκ κλπ, εγώ έθεσα ένα απλό ερώτημα βασισμένο στην δική σας πεποίθηση πως λαθρομετανάστες θα υπάρχουν παντού και πάντα(και η απέλασή τους δεν βοηθά), αν ακολουθηθεί η μαζική νομιμοποίησή τους αφού ως παράνομοι όλοι παραδεχόμαστε πως ζημιώνουν το κράτος. Μπορείτε με απλά λογικά επιχειρήματα να το αντικρούσετε αν θέλετε. Γιατί σε αντίστοιχο θρεντ του παρελθόντος πάλι κανείς δεν είχε καταφέρει να μου λύσει αυτήν την απορία. Αν όχι, μείνετε στους χαρακτηρισμούς. Κερδίζετε!!!~111one
ΥΓ: FYI είδα πως η χρήστρια enitharmon είχε ποστάρει μεταξύ του προηγούμενου ποστ που απλά την ρώτησα με τι λογική με αποκαλεί έτσι και του τελευταίου μου ποστ εδώ, άρα κάπου είχε πρόσβαση στο διαβολόπραμα που λέγεται internet. Αφού προφανώς δεν μπορούσε να απαντήσει, είπα να προσπαθήσω να "εκβιάσω" μια απάντηση με τη φράση που είπα. Τουλάχιστον βλέπω πως είχε αποτέλεσμα καθότι αντέδρασε.