ε ναι
Printable View
ε ναι
to 8ema eixe to crash (2006).
poly kalh epilogh.
:)
μπραβο μαλακες ευχαριστουμε για το ινφο
καποια εφημεριδα δινει το πρωτο dvd αυτης της σειρας του bbc με την Ρωμη.
πες της εφημεριδας οτι εχουμε dsl
ok, pate oloi TWRA kai pairnete eley8erotypia.Exei to DVD apo th dikh twn xountikwn.H fash einai ntokimanteristhkh kai an kai wres wres kanei kra oti einai aristerokinoumeno,einai poly wraio kai enhmerwtiko.Prosferei apo gelio mexri 8ymo.Deite to parea me kapoion pou ta ezhse gia pio informing katastaseis.
Εμείς κολλήσαμε (ξανά) με τα dvd Black Adder της Καθημερινής.
Έτσι, έτσι!!! :) :)Quote:
Originally Posted by FaithFails
(εδω θέλω να πω ενα "ευχαριστω" στον totally insane για τον πρώτο κύκλο και ένα "φακ οφ εντ νταϊ" στον περιπτερά της γειτονιάς, ναι αμέ.)
Απίστευτο χιουμοράκι! Έχω και πυρετό από χτες και τα βλέπω μανιωδώς αφού δεν πολυβγαίνω.
Κανονικά θα έπρεπε να αρχίσω τις μαλακίες για το κατά πόσο είναι σωστό μια εφημερίδα να ξεπουλά επειδή δίνει το Black adder και το παίρνουν αυτοι που άκουσαν στη διαφήμιση ότι "παίζει ο Mr.Bean",
αλλά οκ, η σειρά είναι θεϊκη οπότε το βουλώνω και δεν γκρινιάζω. :D
Πού είναι το κακό σε αυτό?
Εμείς ξέρουμε το Black Adder επειδή το βλέπαμε παλιά. Οι πιο νέοι δλδ από πού να την ξέρουν?
Το κακό είναι να το παίρνουν και να λένε "ε, μαλακία, δεν είναι Mr.Bean"...Quote:
Originally Posted by FaithFails
Δίκιο έχεις. Όντως πολύ διαφορετικό ύφος τα δύο sitcom (Black Adder vs Mr Bean) αν και γράφτηκαν από το ίδιο άτομο. Αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουν και οι σειρές με βάση τους αποδέκτες...
Το πιο αστείο ανάμεσα στα δύο, είναι νομίζω εκεί στην τέταρτη season, όπου ο Black Adder ρίχνει όλη του τη χολή στον Charlie Chaplin επειδή έκανε βουβό humour.
:shock:
Αυτή τη διαφορά έχεις εντοπίσει ανάμεσα σε Black Adder και Mr Bean?