Τακι τσαν ,ΤΝΣ ,Νιβο , Εισβολεας και ενας που δεν το ξερω.Παντως αυτη με το ασπρο ειναι :pink:
Printable View
Τακι τσαν ,ΤΝΣ ,Νιβο , Εισβολεας και ενας που δεν το ξερω.Παντως αυτη με το ασπρο ειναι :pink:
'98
best freestyler ever
http://www.youtube.com/watch?v=zrNdjl0nk6w
το λοιπόν. όσοι το ψήνετε, σήμερα 20:00, έχουμε εκπομπή back2back με ένα φίλο, old school funk αυτός v.s. old school hip hop εγώ.
eric b. and rakim, n.w.a., atcq, public enemy κ.α. +1-2 κλεψιές λίγο νεότερης εποχής.
περισσότερη βάση στην '88-'98 δεκαετία.
λινκ:
www.freakout.gr
:|
το σκηνικό με τις μάσκες εντελώς Hotline Miami.
Εμένα μου άρεσε. Αρκετά.
θυμίζει λίγο τρεντυ χουλιγκανς με ''σοβαρό'' στίχο.
οι deadlock το κάνανε καλύτερα!
κατά τα άλλα, ανεκτίμητο.
αφήνω στην άκρη την ερμηνεία του αρτέμη αφενός γιατί δεν καταλαβαίνω τι λέει έτσι γλήγορα που τα λέει, αφετέρου γιατί δεν με καίει ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη περίπτωση. ένα απλό ερώτημα να κάμω.
είναι τόσο δύσκολο να βάλεις ενδιαφέρουσες κιθάρες πάνω στο ραπ? δηλαδή είσαι ο αρτέμης, με την πορεία που έχεις τέλος πάντων, αρκείσαι σε κοφτά ριφφ 5λεπτης έμπνευσης και προχειρότητες?
δεν μου βγήκε ο προβληματισμός από το κομμάτι με t.d., αλλά από τον προηγούμενο α/ε δίσκο και από το live που είχα δει. αυτό απλά μου τον ενίσχυσε.
αυτό είναι το μόνο θετικό του κομματιού
κατά τ' άλλα, τουλάχιστον ο ακριβογιός είχε groove και το flow που κάποτε έκανε την κόρη σου να έχει υγρά όταν με βλέπει ΤΩΡΑ. περασμένα μεγαλεία, ευτυχώς οι σοβαροί έχουν σταματήσει ν 'ασχολούνται με αρτέμη και κοιτάνε προς ευθύμη μεριά
midlife crisis.
Ρε πάτε καλά, το κομμάτι είναι άνετα από τα καλύτερα μεταλ/ραπ που έχω ακούσει ποτέ. Όλα ακούγονται τέλεια καταρχήν, και φωνητικά και μπάντα στην σωστή ισσοροπία το οποίο είναι πολύ δύσκολο (εδικά σε ελληνική παραγωγή δε το χω ξανακούσει). Γενικά djent με ραπ πάει πολύ καλά, το είχαν κάνει πρώτοι οι hacktivist (ομολουμένως λίγο καλύτερα, επίσης βοηθάει ότι δεν είναι καγκούρια τύπου αρτέμη)
σκουπιδι
Το flow του πάντως είναι απαιχτο