-
Ε καλά αυτός είναι ο Negan που περιμέναμε οι κομιξάκηδες να δούμε, σπάει πούτσους με το μπλα μπλα. Και ο JDMorgan καλα το πάει σ'αυτό, εμένα η ένστασή μου στην επιλογή του για να ενσαρκώσει αυτόν το χαρακτήρα έχει να κάνει με τη σωματική διάπλαση:Νομίζω ότι έπρεπε να επιλέξουν έναν κάπως πιο γομάρι. Ας είναι.
-
Diavasa to teuxos 100 pou eixe kai tin epimaxi skini me Negan, kai exo na po ena terastio mpravo sto team tis seiras.
Oi dialogoi, oi monologoi tou Negan, oi atakes, i skinothesia, i atmosfaira, gia mena itan OLA IDIA me to comic.
Kai fanike oti to proseksan na einai akrivos to idio, apo to mati tou Glenn mexri tin paramikri leptomereia.
Tha mporouse na einai pio gomari (sygkekrimena tha mporousan na ekanan ton Dean Morgan na fouskosei) alla den peirazei ti na kanoume.
-
-
Τελειο, τελειο, τελειο. Ισως καλυτερο κι απο το επεισοδιο :touched:
Λατρευω πλατωνικα τη γιαγια με την πιτσα που ειναι σιγουρα psycho killer (κεσκεσε?) :dfinger::dfinger::dfinger:
Θελω να γινω φιλος με τους περισσοτερους απο το βιντεο (οκ οχι με αυτον με το χιψτερ τζιντζερ μουστακι ημαρτον)
Θελω να κανω πολλα πραγματα στην καστανη με το ταζουαζ μανικι και τα 2 λιτρα μεηκαπ :malakia:
Θελω να παντρευτω την ξανθια με τα μπλε ματια που καθεται μπροστα στον καναπε της
:pink: :pink: :pink:
/creepypostover
-
-
:pink: ήθελα καρδιά αλλά δεν έχει...
-
Ολοκληρο επεισοδιο με συμπαθη αλλα ψιλοβαρετο Morgan και με αντιπαθεστατη και προβληματικη Καρολ = meeeeeh + yaaaaawn
But wait, a wild challenger appears. Φολα Εζεκιηλ ειμαστε.
-
Ιεζεκιήλ*, στα ελληνικά :p
-
Εγω τον εγραψα οπως ακουγεται το ονομα του, οχι με το επισημο βιβλικο του ονομα :P
Δε γαμιεται κι αυτος και καθε Ιουδαιος (!)
-
-
μετά από 2μηνο μαραθώνιο, έφτασα επιτέλους στο s07e01
χάρηκα που δε διάβασα τίποτα από το τοπικ νωρίτερα, αλλά πώς καταφέρατε να σποιλεριάσετε 7η σεζόν από τη 15η σελίδα, δεν μπορώ να καταλάβω...
-
-
επεισοδιο με περιπετειες της ταρα :fear:
-
κλασσικά θα μας βγάλουν την πίστη τώρα. μάλλον θα περιμένω να τελειώσει η σεζόν και μετά όλα μαζί.
-
εχει ξεχειλωσει λιγο η φαση με τον Negan ή η ιδεα μου ειναι;