ΓΑ ΜΗ ΣΕ.
θελω η μπριτα να γινει πραγματικη και να την παρω να φυγουμε μακρια σε μια κομμουνα.
Printable View
ΓΑ ΜΗ ΣΕ.
θελω η μπριτα να γινει πραγματικη και να την παρω να φυγουμε μακρια σε μια κομμουνα.
Spoiler
Όσοι δεν "πιάνουν" πλέον το Community, δεν τους αρέσει ή δεν ξερωγω τί άλλο, απλά έχω να τους πώ :facepalm: αν και σέβομαι τις γνώμες τους...</ψέμματα λέω, δεν σέβομαι τίποτα!>
Άσε μας ρε τζεντάι να πούμε που πιάνεις τα βαθύτερα νοήματα του Community που σε μας πλέον διαφεύγουν.
Συνεχίζει την σταθερά κακή πορεία μετά την επανέναρξη της σεζόν η σειρά. Τουλάχιστον αυτό δεν είχε animation και τέτοιες σαχλαμάρες, ήταν πιο "τυπικά" κακό Community.
εισαι σοβαρος τωρα; τι δεν σου αρεσε ακριβως;
Spoiler
Spoiler
Δεν είμαι hater ρε παιδί μου, σε σύγκριση με τα προηγούμενα δύο καλό ήτανε, απλά δεν ήταν αληθινά καλό. Είδομεν, το επόμενο προβλέπεται επικό, από κάθε άποψη.
Ήταν γαμιστερότατο επεισόδιο, η φάση SUBWAY/Britta ήταν υπέροχο reference στο 1984 και γενικά αυτό για το οποίο αγαπάμε community, για κάποιο λόγο γέλασα σα μαλάκας με τα μελάνια, πεθαίνω με vice-dean και η Annie εξακολουθεί να έχει ωραία βυζιά.
Fuck off, μιλάτε με ένα τύπο που έχει αγαπημένο επεισόδιο το Abed's Uncontrollably Gay Christmas Faggotry.
Edit: Κι ο άλλος έχει αβαταρ τον Μπεναρόγια, μαλάκα απλά είστε όλοι τρελοί.
πράγματι, αυτό το χριστουγεννιάτικο ήταν απλά απαίσιο.
γενικά και μόνο κενό να ήταν τα 20 λεπτά, και να έβγαινε το τελευταίο ο goodman και να έδειχνε την κοτσίδα του, θα ήταν επεισοδιάρα, τι να λέμε.
Μια χαρα το επεισοδιο, ηταν τυπικο Community.
τζιζους.
ειναι δηλωση για τον αριστερο αντισημιτισμο επειδή ειμαι πολυ προχω. και νταξ, αν εξαιρεσουμε τη λαμογια που επαιξε στον σπερα και τα τσαλιμακια του γενικα στη γσεε, δεν ηταν τοοοοσο κακος ο μπεναρογια. :oops:Quote:
Edit: Κι ο άλλος έχει αβαταρ τον Μπεναρόγια, μαλάκα απλά είστε όλοι τρελοί.
Τι λέτε μωρέ.
Ωραίο ήταν όντως, χωρίς να 'ναι κάτι τρομερό αλλά σίγουρα βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα. Η Britta φέτος γενικά μπορεί να 'ναι λίγο πιο over the top απ'ότι πρέπει αλλά σε τέτοια επεισόδια είναι τέλεια. Το μόνο που δεν μ'άρεσε ήταν η ιστορία με Jeff-Annie.
οκ, αυτο θα το πω κι εγω: ηταν απογοητευση =/
Τιλεςμωρέ, είχε μέσα όλα τα πράγματα που μας κάνουν να αγαπάμε την Κομμιούνα.
Spoiler