Ποσταρω στο αθλετικς... Εχω χαμηλο αυτοσεβασμο.
Printable View
Ποσταρω στο αθλετικς... Εχω χαμηλο αυτοσεβασμο.
το μεγαλο κλαμα, ειναι που αεκ και παο ΣΚΟΥΖΟΥΝ πραγματικα για τη διαιτησια, ενω, αντικειμενικα, ψηνονται να ΣΦΑΞΟΥΝ διαιτητικα ο ενας τον αλλο, αρκει να παρουν τους τρεις βαθμοι και θα το παιζουν και δικαιωμενοι.
την κυριακη εχει ποπ κορν και τιβι.
οτι και να γινει ο διαιτητης θα τα εχει κανει σκατα.
στην περιπτωση δε που σπρωχτει η αεκ, θα φταιει ο ολυμπιακος.
κλαιω, λεμε.
O stoixeiwdhs mh gayros katalavainei poso vysma kai plysi egkefalou exete faei,opote oti kai na les gia klama kai tetoia, oi ypoloipoi matia exoun kai vlepoun.
οταν λες βυσμα εχουμε φαει τι εννοεις?
με εβαλε οπλονομειο στη θητεια ο Κοκκαλης?
Εγώ πάντως με τη βοήθεια του Κρόκους γλίτωσα ΕΛΔΥΚ.
για να συνεχισω το σκεπτικο μου, π.χ. το 2005 λοιπον, η ΑΕΚ προηγηθηκε 1-0 με γκολ Αλεξοπουλου ο οποιος εχει κανει μανσετα και με τα 2 χερια προτου σκοραρει στο 42' περιπου.
ο Ολυμπιακος εσκουξε, εκλαψε, απειλησε, εβγαλε 25 πρωτοσελιδα.
χμ, μαλλον δε τα θυμαμαι καλα,
η πραγματικοτητα ειναι οτι απλα μπηκε στο β ημιχρονο και εβαλε 3 γκολ και εληξε 1-3.
εαν ειχε βαλει γκολ ο ντιογο ενω η μπαλα εβρισκε και στα 2 του χερια λοιπον, θα ειχατε αυτοπυρποληθει στο συνταγμα. Οποιος το αρνειται αυτο, ειναι απλα ψευτης.
απλα αυτο που λεω ειναι οτι σε ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ φασεις ουτε κλαψαμε, ουτε και σκουζανε οι παικτες σ ολο το παιχνιδι (πιο κλασσικη τακτικη αεκ, δεν υπαρχει.)
Χμ, δεν διαφωνώ μαζί σου, απλά δεν καταλαβαίνω το πόιντ σου. Εννοείς πως όταν ο Ολυμπιακός χάνει βαθμούς λόγω διαιτησίας δεν διαμαρτύρεται όσο οι άλλοι; Κοίτα τα πρωτοσέλιδα του φωτός μετά το ματς με την Καβάλα που διαμαρτύρεται για κανονικότατο γκολ, κοίτα τα πρωτοσέλιδα μετά την ήττα από Εργοτέλη πέρυσι ενώ ήταν 12 (!!!) βαθμούς μπροστά, και αν μιλάς για επίσημη αντίδραση κοίτα δηλώσεις Κόκκαλη για τα περυσινά playoffs που έλεγε για διαιτησίες του Παναθηναικού σε διοργάνωση που δεν συμμετείχε καν.
Εξάλλου αφού είναι -νομίζω- κοινά αποδεκτό ότι τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια της 13ετίας ο Ολυμπιακός είχε σε κάποια ματς οργανωμένη διαιτητική εύνοια, γιατί να κάτσει να διαμαρτυρηθεί, το λογικό θα ήταν να διαμαρτύρονται αυτοί που αδικούνται. Ο Ολυμπιακός μια χρονιά έχασε το πρωτάθλημα και ακόμα βλέπεις δηλώσεις "12 πρωταθλήματα και ένα του Δούρου" που γελάει ο κόσμος
το ποιντ μου ειναι οτι σε αντιστοιχες φασεις α) η ομαδα μεσα στο γηπεδο, δεν παραταει ποτε το παιχνιδι κλαιγοντας και β) γενικα εμεις σαν οπαδοι δε πεθαινουμε κιολα που ο αλεξοπουλος επαιζε μπιτς βολευ.
oreo point .
a)den parateτe to paixnidi klaigontas , opws kanoun oloi oi alloi mh-olympiakoi allwste (?)
b)genika(=se mia periptosi) den pe8ainete gia ena xeri se ena mats pou kerdisate .
i kai oxi .
edit:spoiler giati i main-photo einai emetos .
Spoiler
kata ta alla , sosta ta leei o Kelldorain , alla synexiste .
Ton allo ton epiase ponos gia tis metoxes tou gkagkatsi . gi'afto to 8ema genika pe8ainete na fantasto .
τι μου δειχνεις με αυτο το εξωφυλλο? οτι η αναφορα στο γκολ αλεξοπουλου πιανει το 1/40ο του εξωφυλλου?
ε, αυτο λεω και γω!!
υ.γ. προπονητης αεκ σαντος τοτε ε? ροφλ!
a i8eles kai protoselido , entaksi . den pe8anate , alla estakse ena dakry .
e nai ! enas logos parapanw pou den prepei na paraksenevese pou kerdisate telika to derby !Quote:
υ.γ. προπονητης αεκ σαντος τοτε ε? ροφλ!
εγω με το μιτς διαφωνω
αν χαναμε ματς μετα απο λαθος διαμαρτυριες θα υπηρχαν κτλ κτλ
το θεμα ειναι οτι αμα το ειχε κανει το χερι αλλος σουηδος θα ηταν ακουσιο , παραγκες δεν θα υπηρχαν και ολα θα ηταν μια χαρα
Γενικα γιατι το γαματε?
Η διοικηση οποιασδηποτε ομαδας θα διαμαρτυρηθει σε οποιαδηποτε ευκαιρια μπορεσει. Ο Ολυμπιακος αδικειται λιγοτερο απο τον Παναθηναικο και την ΑΕΚ, και ακομα λιγοτερο απο τις μικρες ομαδες, οποτε διαμαρτυρεται και λιγοτερο. Λογικο ειναι και τα βλεπουμε ολοι, ειδικα στο Καραισκακη. Απο κει και περα, η συμπεριφορα των φιλαθλων ειναι αλλο θεμα. Οι "φιλαθλοι" γαυροι που τα βλεπουν ολα σωστα και νομιμα ειναι τυφλοι, οι "φιλαθλοι" αεκτζηδες που κλαινε μονιμως για 300 φασεις λαθος σε καθε παιχνιδι ειναι για λυπηση. Αυτα τα ολιγα απο μενα.
Τωρα, το αν λογω των παραπανω διαιτητικων λαθων και της προστασιας της διαιτησιας καποια ομαδα (και δη ο Ολυμπιακος) παιρνει το πρωταθλημα, αυτο ειναι αλλη κουβεντα και θελει πολλη αναλυση. Για μενα, ισως κανα δυο χρονιες ναι. Τις αλλες, τις μισες ειχε ομαδαρα ο Ολυμπιακος και τις αλλες μισες ηταν μονοφθαλμος αναμεσα σε τυφλους.