ιμπιούρ μπολ θρόουερ; ;;;; ;;; ;;; ;;; ;;;
Printable View
ιμπιούρ μπολ θρόουερ; ;;;; ;;; ;;; ;;; ;;;
nta! Bolt Throwerrrrrrrr
Τα σπανε οι Bolt Thrower, απο τα καλυτερα group που εχω δει live !
Οντως οι πληροφοριες στα αγγλικα μου φαινονται λαθος, εγω βλεπω οτι το σκηνικο θα γινει στο Sankt Goarshausen, Loreley Germany ...
Ναι wom :/ ευτυχως το πηραμε σχετικα εγκαιρα ειδηση.Ανυπομονω να τους δω :pink::pink:
ε ειναι και αυτοι δυσκολοι, τη μια ο κωλος τους πονει... τεσπα θα παω να τους δω να μου φυγει το απωθημενο :D ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Στο ρινο δίπλα ειναι οοοοο
Desktop Dead. Μάλλον trojan. Πρέπει τώρα να κάτσω να δω μήπως σώσω κάνα αρχείο. Ευτυχώς αρκετά τα είχα backup. FML anyway.
Εδώ και 2 μέρες δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ εξαιτίας μιας ψύξης στην πλάτη που κέρδισα και η οποία με έχει ΓΑΜΗΣΕΙ στον πόνο, από το πρωί είμαι σαν ζόμπι από την αυπνία, πηγαίνω αεροδρόμιο, κλασικά το αεροπλάνο έχει καθυστέρηση, φτάνουμε Θεσσαλονίκη κομμάτια, άντε να νοικιάσουμε το αμάξι να φύγουμε, μετά από 45 λεπτά αναμονή μαθαίνουμε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο αμάξι, δε την παλεύουμε για ταξί-ΚΤΕΛ και παίρνουμε κατευθείαν ταξί για Σταυρό, δίνουμε απλά και γρήγορα 90 ευρώ, ο ταξιτζής είναι ακριβώς το είδος ταξιτζή που δε θες να συναντήσεις σε τέτοιες φάσεις, εκτός των άλλων μαθαίνουμε ότι την τελευταία βδομάδα βλέπει κάθε βράδυ στον ύπνο του το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και δε μπορεί να ηρεμήσει και τι ανωμαλίες είναι αυτές ρε παιδιά μου λέτε έχω χάσει τον ύπνο μου μια βδομάδα, φτάνουμε στο ξενοδοχείο, οκ είναι, σκέφτομαι ότι επιτέλους έφτασε η στιγμή που θα χυθώ στο κρεβάτι χωρίς καν να βγάλω φακούς, αμ δε, το ξενοδοχείο έχει ζωντανή μουσική και ακούω ένα τύπο να γαμάει το σπίτι του what a wonderful world στα σέρβικα, κάθε 3 λεπτά ακούω συγκινημένα ζευγαράκια να χειροκροτάνε, το δωμάτιο είναι ακριβώς πάνω από την ορχήστρα, κλείνω τζάμια και ανάβω αιρκοντίσιον μπας και σταματήσω να ακούω αυτή τη φρικωδία, φυσικά όμως τα τζάμια είναι μονά και απλά ακούω αυτή τη φρικωδία με περισσότερα μπάσα, δεν είχα καπνίσει από χθες το βράδυ, είχε έρθει η ώρα να το κόψω, χτυπάω στον αδερφό μου, "φέρε τσιγάρο", ανάβω, ανοίγω το λάπτοπ, ίντερνετ, ποστ στο ηαρ, γράφω τόση ώρα δε θυμάμαι και γω τι αλλά αυτό το βράδυ δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι εύκολα. FML.
Μπάρκα είμαστε μαζί σου.
Εβγαλα κριθαρακι στο αριστερο ματι και δε μπορω να το ανοιξω τελειως. Το χουφταλακι στο φαρμακειο -που ειναι παντα αμιλητο κι αγελαστο- αυτη τη φορα μου χαρισε ενα διαπλατο χαμογελο. ΦΜΛ :dangry:
Ήρθα να ΕΛΕΓΞΩ.
Εσύ τι σχέση έχεις με Σταυρό δηλαδή.
Μου κόψανε την άδεια μια βδομάδα πριν αρχίσει.
Επ'αόριστον...FML
άουτς.