Quote:
Originally Posted by
Khalkji
α) για το να απορριψεις ενα χωρο ενω τον βλεπεις τον μονο σε μια μαζικη εκδηλωση που ειναι αναμιγμενος με αλλα στοιχεια π.χ. τα καγκουρια (καπιταλιστες στην νοοτροπια) που βαρανε ασχετως για τον τζερτζελο χωρις πολιτικη επιγνωση της πραξης τους ή τους κωλοματατζήδες που κάνουν βίαιες αδιάκριτες μαζικές επιθέσεις προκλητικές μέχρι αηδίας έχω να πω "..."
α, τα καγκούρια απορρίπτω εγώ δικέ μου, αλλά η ευθύνη τους βαραίνει όλους θες δε θες. Δε γίνεται κάθε φορά που μερικοί κουκουέδες σπάνε κάποιον στο ξύλο γιατί έτσι να λέει το κουκουέ α αυτοί δεν μας χαρακτηρίζουν είναι βλάκες, μερικοί χρυσαυγίτες που σκοτώνουν και τους πιάνουν να λένε α αυτοί δεν είναι δικοί μας, έδρασαν του κεφαλιού τους. Εάν θες να διαφοροποιηθείς, πρέπει να πάρεις αποστάσεις. Όχι να λες γενικά για "κάγκουρες με καπιταλιστική νοοτροπία" και το βράδυ να πηγαίνεις για μπίρα μαζί τους στην κατάληψη (όχι εσύ, ξέρεις τι λέω.) Φυσικά, αρχίδια θες να διαφοροποιηθείς, όπως φαίνεται και στη τρομακτική μαλακία μου γράφεις αποκάτω για την οποία αν δεν έχεις λόγια μία φορά εσύ εγώ δεν έχω δέκα. Απλά όταν γίνει και πιάσει καμιά φωτίτσα παραπάνω και ψοφήσει κανένας καπιτάλας γράφουμε και καμιά μαλακία μπας και πιστέψουν οι άλλοι πως είμαστε άνθρωποι, μ?Σήμερα μάθαμε ότι η φωτιά μπορεί και να σκοτώσει, λοιπόν. Τι λες ρε...
Quote:
Originally Posted by
Khalkji
β) για το να κατηγορησεις τον ΚΑΚΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ που ριχνει μια μολοτωφ σε μια τραπεζα την οποια εχωντας επιγνωση του κινδύνου ο εργοδοτης εχει αφησει ανοιχτη, παλι "...".