σωστά, δεν προσέχετε.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Παλιοκατάσταση, είμαι πολύ κουρασμένος και διάβασα "woM, δεν έχει απαντήσεις" - ή αυτό έγραψες τελικά ? :)
Printable View
σωστά, δεν προσέχετε.Quote:
Παλιοκατάσταση, είμαι πολύ κουρασμένος και διάβασα "woM, δεν έχει απαντήσεις" - ή αυτό έγραψες τελικά ? :)
Άντε ΓΑΜΗΣΟΥ επιτέλους ρε σίχαμα, έχεις ξεπουλήσει τα αρχίδια σου για τις εντυπώσεις.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Άντε γαμήσου πια ξεφτιλισμένε.
Α, εντάξει. Φχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να το κάνω πιο συναρπαστικό, ελπίζω κάποτε να γυρίσουν τη ζωή μου σε ταινία.
Το μόνο moderating που σου είχα πει πως χρειάζεται το mag, ήταν για καταστάσεις ονομάτων και νομικών κυρώσεων, για να καταλάβουν και όλοι για τι μιλάω λοιπόν.
Το shoutbox θα έλυνε και το πρόβλημα των users που θέλουν να ασχοληθούν και να μιλήσουν για μουσική, και "φοβούνται" ή "σιχαίνονται" το forum, δεν ζουν στον Άρη, έχω και αρκετούς irl γνωστούς μάλιστα!
Αν νομίζεις πως εννούσα κάτι πέρα από αυτά, τουλάχιστον να αργήσεις να απαντήσεις, ώστε να μην χρειαστεί να κάνεις πάλι edit.
Δεν τα λέω με επιθετικό ύφος.
Επιθετικό ύφος, όχι μόνο προς εσένα, προσπάθησα και αποφάσισα να το πετάξω εκτός οποιασδήποτε συζήτησης irl or erl.
βλέπω το νέο post σου, πριν πατήσω submit. Επανέρχομαι στο "αν νομίζεις...".
Δηλαδή κάποιος που γράφει ολογραφώς το όνομά του στο μαγκ, μπορεί να θεωρηθεί υπαιτιος και να παρεξηγήθει κάποιος μαζί του, να πληγεί οπως λες, για κάτι που γραψε κάποιος άσχετος στο φόρουμ; Πώς γίνεται αυτο;Quote:
Originally Posted by carheart
Απλά προς τα τεχνικά, προφανώς κάποιος έδωσε πρόσβαση στον ikonoklast ή κάποιος του προμήθευσε τα snapshots που παρουσιάστηκαν. Τώρα, η φήμη ότι χάκεψε το ER και ότι το link που έδωσε ήταν στο IP του ER είχε ομολογουμένως πλάκα. Πρώτον, το IP του ER είναι άλλο (74.53.92.66), δεύτερον είναι ρυθμισμένο να μην απαντά αν δεν εμφανίζεται URL.
χμμμμμμμμ.Quote:
Originally Posted by The Good Son
γίνεται;;;;
Υπαρχει καποιος γνωστος σας, που μπορει να μου απαντησει στην ερωτηση "πως γινεται τα ρηβιους να μενουν με 0 ρηπλαης και εμμεσως να κατηγορουνται οι υπαρχοντες χρηστες για αυτο, ενω ταυτοχρονα καποιοι αλλοι που δυνητικα ενδιαφερονται "φοβουνται" να ποσταρουν?"
Τι ακριβως μπορεις να "φοβηθεις" απαντωντας σε ενα ρηπλαη ενος φορουμ? Τα Λανγκοληαρς?
τα ντραγκονλήαρς
έκανα και τον χαβαλέ μου!
Όχι λοιπόν, δεν είναι αλήθεια αυτά γιατί ξέρατε ότι, εφόσον γύρισα, ΟΠΟΤΕ υπήρχε θέμα που να μπορεί να υπάρξουν νομικές κυρώσεις θα μου το λέγατε και θα το έσβηνα. Κι όμως, συνεχίσατε να ζητάτε επίμονα moderating - όταν έβαλα τη Σωτηρία moderator στο album reviews δηλαδή για να μη φάμε καμιά μήνυση ήταν; Δεν έχω ούτε εγώ επιθετικό ύφος, απλά δουλευόμαστε μου φαίνεται.Quote:
Originally Posted by carheart
Και για το βρισίδι που μου ρίχνει ο άθεηστ, δηλαδή τι, θέλατε το μαγκ επειδή έλειπα, αλλά θεωρούσατε ότι μπορώ να διαχειρίζομαι το φόρουμ με τηλεπάθεια;
Μάααλιστα. Μόνο ένας θα μπορούσε να το έχει κάνει αυτό για να λέμε την αλήθεια. Αλλά λίγα ποστς πιο πριν ήταν "δεν το έκανα, όχι, δεν το έκανα". ροφλQuote:
Originally Posted by Deggial
Επίσης επίφοβο θέμα που είχε προκύψει όσο έλειπα λύθηκε από μιτσμανν και ταμαγκόθι.
όχι, απλά στ' αρχίδια τους το φόρουμ υποθέτω.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Αν σκεφτείς ότι η λύση που είχε προτείνει τότε ο άθεηστ (μεταξύ σοβαρού κι αστείου υποθέτω, αν και το ύφος ήταν σοβαρό) ήταν να κάνουμε ban τους πάντες, να βγάλουμε νέους κανόνες και να κάνει register όποιος θέλει, ίσως όντως να ήταν στ'αρχίδια τους το φόρουμ. Με τη σημερινή του μορφή πάντως σίγουρα.
Ikonoklas, μην πας σε παρακαλώ κάθε φορά που δεν έχεις να απαντήσεις κάτι σταράτο να παραθέτεις απλά ένα ειρωνικό ευφυολόγημα αφενός γιατί δεν είσαι ευγενής, αφετέρου γιατί δεν πείθεις. Πως να το κάνουμε δηλαδή? Κάποια άτομα, είναι θρασύτατη πράξη να αναφέρουν λέξεις όπως ευθύτητα και ντομπροσύνη, να δηλώνουν υποταγή σε αυτές ενώ ταυτόχρονα η μισή ελληνική online κοινότητα να γνωρίζει ότι αποτελούν την προσωποποίηση του αντιθέτου. Έτσι prakasrel?Quote: