thanks!Quote:
Originally Posted by X
Printable View
thanks!Quote:
Originally Posted by X
:thumbsup: :thumbsup:Quote:
Originally Posted by LokiTricksterGod
tracklist & εξώφυλλο του νέου Portishead
thelw link gia to dead congregation mi mou kanete tous flwrous
Ακούστε αυτό, δειλοί:
Queens Will Play
φίλε μου καλέ marillion επειδή έχω βρει ένα ωραίο δισκοπωλείο με μεταχειρισμένα που έχει και αρκετά marillion 8α μου πρότεινες κανένα album τους να το τσιμπήσω και να το ακούσω αν δε σου κάνει κόπο?
Genikotera an sou aresei to progressive rock sxolhs genesis (peter gabriel) nomizw pws fugazi kai script for a jester's tear tha se kalypsoun. Meta rixane arketa tous tonous me clutching at straws (to opoio gamaei alla akolouthei enan pio emporiko dromo). Apo deyterh periodo pali an se pshnei o prog rock hxos, tsimpas katevtheian to brave kai proteinw anepifylakta thn diplh ekdosh tou marbles (my fav).
Kala gia to brave eidika, milame gia enan apo tous pio entypwsiakous diskous progressive mousikhs genikotera.
http://www.youtube.com/watch?v=L_1PiLvqLi8
Στην Αμερικη που λετε λοιπον, ειναι ενας τυπος που φτιαχνει ενα ντοκυμαντερ για την αντεργκραουντ σκηνη γυρω απο το στονερ,ντουμ κλπκλπ! Μεσα σε αυτο μιλανε μελη απο αγαπημενες μπαντες, παραγωγοι, δημοσιογραφοι και αλλοι!
Εδω ειναι το προφιλ του Billy Anderson παραγωγου απειρων δισκων γυρω απ αυτη τη μουσικη! Αν λοιπον κατεβειτε λιγο κατω θα συναντησετε στα αριστερα σας ενα βιντεο( το πρωτο) που λεει: SUCH HAWKS, SUCH HOUNDS-Heavy documentary- και εχει το τρειλερ απο το ντοκυμαντερ!
Εδω ειναι το σπαις του τυπου που το φτιαχνει!
ευχαριστώ, θα ρίξω μία ματιά και αν υπάρχει κάποιο από αυτά θα το τσιμπήσω.
κάνεις δεν παρακολουθεί τα ποστ μου ρε πούστη
Quote:
Originally Posted by rebelos
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
όταν λέω ότι είσαι αδερφάρα..
paidia sovara dwste mou to dead congregation
θα πάρεις Script for A Jester's Tear, Misplaced Childhood και από τη δεύτερη περίοδο Season's End. :|Quote:
Originally Posted by wino
Ο χρήστης Καυτός Ναυαγοσώστης λέει:
re malaka
thelw link gia dead congregation
gamw tin ellada
k tis ellinikes mpantes
na pethanoun OLES
έλα, ανεβάζετε.