δεν μπορω να υποστηριξω ομαδα που φοραει πρασινα και εχει σημα το τριφυλλι
οποτε λεικερς ρεε
Printable View
δεν μπορω να υποστηριξω ομαδα που φοραει πρασινα και εχει σημα το τριφυλλι
οποτε λεικερς ρεε
Το είδα και έχω να πω πως είμαι μεγάλος κατσικοπόδαρος. Καθε φορά που βλέπω αγώνα των Λέηκερς ο Κόμπι έχει κάκιστα ποσοστά. :gun:
Επίσης, σε πιο πάνω ποστ μου είπα για τον πεθαμένο Άλλεν και τον ανέστησα.
ασδασδφγσγασηγασδγσδφγ
Σταδιάλα
Ναι, αλλα αυτο ειναι το πρωτο επιπεδο σκεψης. Το δευτερο επιπεδο σκεψης λεει οτι για να αποδειχτει κατι τετοιο στην πραξη, πρεπει να αποδειχτει οτι τουλαχιστον μια απο τις δυο ομαδες δεν αξιζε να ειναι στους τελικους, η και οι δυο. Υποθετω οτι ειναι αντικειμενικο και αναμφισβητητο οτι οι Λεικερς αξιζαν να ειναι στους τελικους απο τη στιγμη που δε βλεπω καμια αντιρρηση εδω μεσα, και απο το γεγονος οτι περασαν στους τελικους με 4-0, 4-1, 4-2. Οποτε η αλλη προυποθεση ειναι να εχουν περασει αδικα οι Σελτιξ, οι οποιοι ΑΝ τελικα κατακτησουν το τροπαιο εχοντας συνολικα το καλυτερο ρεκορ ολη τη σεζον και νικωντας στον τελικο τους καλυτερους της Δυσης που ειναι δυσκολοτερη απο την Ανατολη, υποθετω δε θα υπαρχει μομφη, κανω λαθος? Ολα αυτα που εγραψα ειναι αυτα που βαριομουν να γραψω εξαρχης και περιμενα ως αυτονοητα με την ερωτηση που εκανα, αλλα επρεπε να ρωτησεις και τωρα εχει μεινει το Chicky's στη μεση. Και εχω χρονια να φαω.Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Εδώ είναι που μπερδεύεσαι. Αν ήταν όλα οκ δε θα ήταν 4-0,4-1 κτλ. Τα λέγαμε 1-2 σελίδες πιο πριν και ακόμα και η λίγκα είπε πως κάποια αποτελέσματα είναι λάθος και ο διαιτητής πήρε πούλο από τις αρμοδιότητες του αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν το αλλάξανε, γιατί οκ ένας τελικός Λέηκερς - Σέλτικς είναι αυτό που χρειάζεται το nba αυτή τη στιγμή. Εν ολίγοις, ναι, αξίζουν που βρίσκονται στο τελικό όπως όμως θα άξιζαν να ήταν εκεί και οι ομάδες που ήταν στα ημιτελικα, μην πω προημιτελικά (ναι, ντρέπομαι, αλλά ακόμα και οι σιχαμένοι Σπερς είναι οκ ομάδα). Απλά επειδή από όλες αυτές έπρεπε να φτάσει έτσι, πήραν μια μικρή ώθηση.
Χαίρομαι. :twisted:Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Ξεκαθαρισε τι θες να πεις, γιατι αν αυτο που θες να πεις ειναι το οτι ξερω γω οι Λεικερζ περασαν αδικα στον τελικο και οτι το 4-0 με κανονικη διαιτησια θα μπορουσε να ειναι 2-4, τοτε θα πεσω στο επιπεδο να σε χαρακτηρισω ΒΑΖΕΛΟ και δεν το θελω. Γενικα αν η ολη κουβεντα ξεκιναει απο ενα δεδομενο οτι ο Στερν ηθελε Λεικερζ-Σελτιξ και μετα εξηγουμε οτιδηποτε εγινε και δεν εγινε με βαση το αξιωμα αυτο, τοτε καταλαβαινεις οτι το σκεπτικο ειναι λαθος.
Ρε μαλάκα, είσαι πολύ φίξξερ όμως ε (σοβαρά). Ξεκάθαρο ποστ ήταν, τι να εξηγήσω; Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι 2-4 ή 3-γκαζίλιον. Ξέρω πως η νίκη με την οποία περάσανε δεν έπρεπε να μετρήσει και δεν ξέρουμε πως θα γινόταν έπειτα. Από εκεί και μετά δες το προηγούμενο ποστ, ακόμα και ένας κομπλεξικός γαύρος σαν εσένα θα έπρεπε να βγάζει νόημα. :)
Ρε παλικαρι μη με προσβαλλεις, ο Φιξξξερ εχει πεθανει εδω και εναμιση χρονο.
Αυτο που θελω να πω απλα το ειπα λιγο πιο προκλητικα και ανετα γιατι ενιωσα συναισθηματικα δεμενος για μια στιγμη μαζι σου, ειναι οτι γενικα δεν καταλαβαινω ολη αυτην την κακομοιρια. Καλως η κακως υπηρχε απο πριν μια προκαταληψη γενικα απο ατομα απο το φορουμ απεναντι σε εναν τελικο Celtics-Lakers, μονο και μονο απο αντιδραση προς τις ονειρωξεις του Στερν. Ε αυτο στο δικο μου το μικρο βιβλιο ειναι λαθος, αν ξεκινας με ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι εχει παιχτει πουστια αν ειναι οντως αυτος ο τελικος, τοτε αφαιρεις με τη μια το δικαιωμα στις δυο ομαδες να εχουν κατακτησει δικαια το τροπαιο, και μου φαινεται παραλογο αυτο. Δηλαδη, αν μη τι αλλο, αφηστε και λιγο ανοιχτο το ενδεχομενο να περασαν οντως οι δυο ομαδες που το αξιζαν και αυτο απλα να ετυχε να καυλωνει τον Στερν. Προφανως οχι απλα δεν τον χαλασε, θα ριχνει και μια μαλακια καθε βραδυ πανω απο την εικονα του Κομπι και του Κεβιν.
Παρολα αυτα εγω επιμενω οτι και οι δυο ομαδες ειναι εκει που θα πρεπε να ειναι, στηριζομενος στα ρεκορ τους στην κανονικη περιοδο και στις επιδοσεις τους γενικα στα πλει οφ. Η μια μεγαλη αμφιβολια για τους Σελτιξ επειδη περασαν τρεις γυρους μετα απο 20 παιχνιδια θα πρεπε να καταρριφθει για μενα αν παρουν τον τιτλο απεναντι στην ΙΜΟ πιο δυνατη ομαδα της Δυσης.
Ποτε δεν μπορεσα τις λογικες "τι θα γινοταν εαν", οταν αυτο το "εαν" ουσιαστικα μπορει και να μην αλλαζε τιποτα. Δηλαδη μιλαμε για ΜΙΑ φαση με το νον κολ, η οποια ακομα κι αν δινοταν, παλι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να κερδιζαν οι Λεικερς.
Φιλικα παντα ε, εχω δεθει συναισθηματικα.
Ναι οκ, γι αυτό σου είπα πως έβγαινε νόημα από το 1ο ποστ (στάνταρ έχεις καταλάβει απλά με βάζεις να γράφω για εκδίκηση για το τσίκυς):
Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Σίγουρα αν το έδινε δεν ήταν στάνταρ νίκη, απλά δεν είναι το μοναδικό παράπτωμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση afaik και μαζί με το όλο σκηνικό του "ναι ξέρετε ήταν λάθος και μπορεί να είχαμε άλλο τελικό κιόλας αλλά δεν μας νοιάζει και πολύ γιατι θέλουμε να παίξουν μποστονς με λέηκερς, γίππι" είναι αηδία*. Απλά οκ επειδή όπως είπα είναι ομάδες που αξίζουν ένα τελικό δε με πειράζει και τόσο tbh (βασικά και να μην άξιζαν χέστηκα εφ'όσον δεν φτάσανε Τα Παληκάρια-Πίστονς + ότι φάγανε πούτσα οι Σπέρς :P )
*: Συν κάποια πράγματα που ανέφερε ο psycho πιο πριν (και σου είπα δες το 1ο ποστ που λέει να διαβάσεις 1-2 σελίδες πίσω, όλα ετοιμα στα είχα) ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν ήταν και κάνενας τυχαίος.
Ανιγουέηζ όλα αυτά είναι πίπες, ας χαρούμε το τελικό και λέμε τις βλακείες αφου τελειώσει η σαιζόν.
ΥΓ: Ξαναβλέπω το παρών ποστ και δεν είναι και τόσο μικρό, στάνταρ για το τσίκυζ το έκανες ΠΟΥΣΤΗ. :!:
Ο οποιος δευτερος τελικος ηταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, οι Σελτικς κατα τη γνωμη μου ειναι αξιολατρευτη ΟΜΑΔΑ γιατι ακριβως παιζουν σαν ομαδα, ενας παικτης αποκαλυψη στον χθεσινο αγωνα (Powe), ενας συγκινητικος Pierce, και οι σταθερα καλοι Garnett, Allen, Rondo, απεναντι σε 2-3 μετριους (η αληθεια ειναι) παικτες, 2-3 αρκετα καλους παικτες (Radmanovic, Vujacic) και τον σουπερσταρ Kobe Bryant, οπως επισης και τον πολυ καλο χθες Pau Gasol. Νομιζω πραγματικα οτι ο παγκος των Lakers ειναι ανυπαρκτος, ποιος Turiaf, ελεος.
Πολυ ωραιος αγωνας παντως, αν και στο τελος ξενερωσα με τοςυ Celtics γιατι εκαναν παααααααρα πολλες βλακειες. Οσο παρατηρω τον Bryant (θα πω ιεροσυλια), τοσο περισσοτερο μου θυμιζει Michael Jordan. Οι κινησεις του, οι προσποιησεις του, η ευστοχια του, οι πασες του, τα παντα ρε. Πραγματικα συμφωνω με αυτο ποθ ειπαν οι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΣΚΑΤΟΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ κατα τα αλλα σχολιαστες, οτι ειναι ο μονος απο οσουν εχουν βγει τα τελευταια 10 χρονια που εχει φτασει τοσο κοντα στο επιπεδο του Τζορνταν + το οτι ο Lebron James, αν και πολυ μικρος ακομα, δεν εχει την ιδια κινηση σε καμια περιπτωση, και το πιο σημαντικο.
Θανατος στους δυο σχολιαστες, γενικα ρε παιδι μου σε 2-3 φασεις τα σφυριγματα ηταν οντως απαραδεκτα υπερ των Celtics, αλλα απο εκεινο το σημειο και μετα, επειδη δεν ειχαν τιποτα να πουν ελεγαν ολο ΜΑΛΑΚΙΕΣ για τους διαιτητες και αφηναν σποντες. Με αποκορυφωμα τη φαση στα 12 δευτερολεπτα οπου πριν ΚΑΝ δουν το ριπλει, στην αρχη αναφωνουν "βηματα" γεματοι ενθουσιασμο και μετα οταν καταλαβαινουν οτι εχει δωσει φαουλ υπερ του Pierce, λενε κατι πιπες για ανακαλυψη των διαιτητων. Κατι που βεβαια στο ριπλει φανηκε ξεκαθαρα οτι ηταν φαουλ και σε καμια περιπτωση βηματα, αλλα δεν το ειπαν. Πολυ μαλακες ομως.
ΥΓ. Δεν το εκανα για το chicky's, δεν ειμαι εκδικητικος τυπος, ειμαι ανευ ουσιας και λογου σπασαρχιδας. :D
σκατά, συμφωνώ ακόμα και στις τελείες.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
:pink:
Με τα αλλα περι του αγωνα που μετρανε και περισσοτερο, δε συμφωνεις?
Καποια στιγμη να κοπει το αστειακι "συμφωνω με τον Φιξξξερ, ντρεπομαι". Ισως ειναι λιγο αστειο οταν γινεται απο τους καθυστερημενους που δεν με καταλαβαινουν, οχι οταν γινεται απο φιλους μου (που απο δω και περα θα παιρνουν ΑΚΟΜΑ λιγοτερες πασες).
Πόσο πιο λίγες δλδ;
Στα άλλα: δεν περίμενα τωρα να συμπαθήσω τους Σέλτικς, έχω ήδη καθυστερημένους λόγους για να τους συμπαθώ (πράσινα, τριφύλλι, πολυνίκεις).
Για Κόμπι συμφωνώ.
Σχετικά με τη σύγκριση των ομάδων, έχω τις ενστάσεις μου. Μου φαίνονται πιο πλήρεις οι Λέηκερς και νομίζω ότι μόνο τους forwards υπερτερούν οι Σέλτικς
:pink:
Κοιτα, ειμαι σιγουρος οτι στο Λος Αντζελες θα δουμε εντελως διαφορετικη ομαδα και οτι θα αλλαξω προς το θετικο αποψη για καποιους απο τους παικτες τον Lakers. Δεν περιμενα βασικα να ΜΗΝ εχεις αυτους τους λογους να τους συμπαθεις, γι αυτο και τους αντιπαθει ο Magellan. Εγω απο την αλλη τους παω γιατι ειναι πραγματικα ΟΜΑΔΑ. Ακουω Σλεγιερ, περαστικα μου.
(γινεται λιγοτερες πασες, τωρα ειμαι περιπου στο 60% πασες προς ολους τους παικτες και 40% σουτ οταν ειμαι σε επικινδυνη περιοχη, μπορω να το κανω 60 προς ολους εκτος απο σενα :gun: )
ε γιατι να αντιπαθησω μια ομαδα απο αμερικη??Quote:
ΜΗΝ εχεις αυτους τους λογους να τους συμπαθεις, γι αυτο και τους αντιπαθει ο Magellan.
ισως μονο για πραγματα που μου θυμιζουν τι αντιπαθω στην ελλαδα
ενω οι λεικερς ειναι 10 σουπερ σταρ που θελουν ο καθενας μια μπαλα μονος τουQuote:
Εγω απο την αλλη τους παω γιατι ειναι πραγματικα ΟΜΑΔΑ
ειδες 2 παιχνιδια και εγινες και ειδικος τρομαρα σου
Εβλεπα κι απο παλια ΝΒΑ και μπορω να κρινω εναν αγωνα, ευχαριστω πολυ, δεν ειδα να σε κραζω επειδη αντιπαθεις τους Σελτιξ, απλα το ανεφερα, να σαι καλα φιλε, ακουστηκες. Το ερωτημα ειναι γενικα γιατι να αντιπαθησεις μια ομαδα απο Αμερικη, οχι το αν ειναι λογικο να την αντιπαθησεις για πραγματα που σου τη θυμιζουν απο Ελλαδα ή για αλλους λογους.