Σε κάνανε άνθρωπο ή τζάμπα πήγες?
Printable View
Σε κάνανε άνθρωπο ή τζάμπα πήγες?
Άκυρο το προγνωστικό.Quote:
Originally Posted by jimid
Διόρθωση : Λοχίας ΥΕΑ Β' Δασκαλόπουλος Δημήτριος. Διατάξτε.
8)
Ωχ, σα να πήρες σοβαρά το ρόλο σου μου φαίνεται. :P
Θα "καλοπεράσει" ο νέος που θα πέσει στα χέρια σου.
lol
Καμμία σχέση. Δεν έχω σκοπό να πρήξω κανέναν.
Άντε όμως να έρχονται σιγά σιγά γιατί έχουμε φάει
το σκοπέτο του αιώνα.
metathesi stin 163(lagos) :(
163 A/K ΜΜΠ????
De se xalase!!!
[edit] An kai 8a sta exoyn pei, akoygetai oti h 163 einai apo tis provlepe monades sto Lago kai exei kai arketes drasthriothtes (AKA tre3imo).
Pantws exeis glytwsei mia ta3iarxikh ;)
wxwxwxwxxwxQuote:
Originally Posted by Daffy
ante enas mhnas akoma ston ebroooooooo
S.O.S S.O.S
Moυ ρθε χαρτί για μετεκπαίδευση για μια εβδομάδα. Ξεράστε τα όλα, πείτε ότι ξέρετε.
Τι με περιμένει, πως(αν) μπορώ να τα αποφύγω-PLEAAAAASSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
h' arrwsthse apotoma kai pane sto 424 h' pane kai 8a peraseis 1 vdomada diakopes me apisteyto gelio
πόσο σίγουρο είναι αυτό?Quote:
Originally Posted by PainOfSalvation
α, btw με στέλνουν στον Λαγό, Γκατζολία.... :?
koita den exw paei, alla osoi gnwstoi mou phgan h' akoma kai otan hmoun sthn Santa pou eixame epistratous htan xeirotera apo to xhmeio tou kratous....apisteyta skinika kai oloi htan synexeia liwma...oloi legan gia dwrean diakopes...
oso gia to lago, e entaxei to poly poly na se fanw oi arkoudes :P
:shock:Quote:
Originally Posted by Zoonchild
Είσαι παλαβός;;;
Πήγαινε λέμε.
Από πρωινές δουλειές κλπ δεν παίζει πρόβλημα, είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν άδεια.
Από κει και πέρα, η υποτιθέμενη άσκηση είναι (τουλάχιστον σε μένα, στη Χίο που πήγα ήταν) γ.τ.π. και δεν έχεις να κάνεις και πολλά. Στην αρχή ο διοικητής μας είπε ότι θα μέναμε σε σκηνή κλπ γιατί έτσι προβλέπεται, αλλά μετά από λίγα λεπτά μας είπε ότι όποιος θέλει να πάει να μείνει στη μονάδα και όποιος θέλει κι αντέχει η τσέπη του, σε ξενοδοχείο, αρκεί να μαστε στο χώρο εκπαίδευσης κάθε πρωί κατά τις 8,30 (κι εμείς -εννοείται- μπαίναμε 9:30-10). Ε, κάθε πρωί είχε θεωρίες και λοιπές μαλακίες πάνω στα όπλα και το μεσημέρι, 2:30 την κάναμε για ξενοδοχειάκι. Το βράδυ βολτούλα, ξενύχτι, αλκοόλ και το πρωί μπαίναμε λιώματα. Πλάκα είχε!
Βάρεσα και βολή με τα μαλλιά εντελώς χύμα και γυαλιά ηλίου.
Γενικά είχε τρελό γέλιο (και όλοι όσοι έχουν πάει το ίδιο μου λένε).
Τώρα για λαγό βέβαια δεν ξέρω, μη σε πάρω και στο λαιμό μου, ε.
Πάντως εγώ πέρασα σούπερ και ξαναπήγαινα άνετα :P
από αυτά που λες υποθέτω λοιπόν α)ότι ΙΣΩΣ να μπορέσω να κοιμηθώ σε ξενοδοχείο(μακάρι)
Β)ΔΕΝ απαιτείται ΚΟΥΡΕΜΑ-κουρεύτηκα μια φορά για το στρατό, ε όχι ξανά τώρα που άρχισα να τα ξαναμακραίνω..... :?
απάντησε pleasse...(ειδικά για το 2ο)
apo oso xerw (kai eida) oxi den apaithte kourema
πάλι καλά :)