δεκτες οι απαντησεις. προς σκεψη.
Printable View
δεκτες οι απαντησεις. προς σκεψη.
pios ninis tora?!xathike xtes!zewlakow!ade pao larsa tora tha ta poume to apogevma kata tis 8 re
Δε νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που να του άρεσε το "ποδόσφαιρο" που παίξαμε χτες.
Γενικά, το παιχνίδι ήταν πολύ αργό. Ο Μπόβιο με το Ριβάλντο αφού δεν τρέχανε σίγουρα θα είχαν την ευκαιρία να τα πούνε...Ξέρετε, σχολείο για τα παιδιά, ιστορίες από τη Βραζιλία, πως βρίσκεις δικαιολγίες με τη visa για να κάνεις διακοπές και άλλα ωραία.
Ο Τζιόλης με το Στολτίδη πηγαίνανε μέχρι 5 μέτρα κάτω από το κέντρο, άρα δεν ενοχλούσε ο ένας τον άλλο.
Από την άλλη ο μόνος παίχτης του Παναθηναϊκού που έβγαζε σωστά τη μπάλα ήταν ο Νίλσον και ο μόνος που έδειχνε ότι ξέρει και να παίζει μπαλα ήταν ο Ιβανσιτς, αφού στις 5-6 φορές που πήρε την μπάλα την κράτησε μερικά δευτερόλεπτα.
Από Ολυμπιακό νομίζω πως ο Ζεβλάκοφ την πάλεψε λίγο περισσότερο και ο Τοροσίδης φάνηκε μαχητικός, αλλά δε νομίζω πως διακρίθηκε.
Για το Νίνη, ρε παίδες, αν ήσασταν 16 χρονών και σας πετάγανε μέσα στο Καραϊσκάκη ως παίκτη του Παναθηναϊκού, σε πόση ώρα θα βάζατε τα κλάματα? Δεν έπαιξε, αλλά δεν χάθηκε κιόλας. Τη πλευρά την κράτησε αξιπρεπώς.
Είναι προφανές ότι ο Μουνιόθ είχε διαβάσει καλά το ματς και βολευόταν με το Χ δεδομένου του πιο εύκολου προγράμματος.
Δεν έδωσε σχεδόν κανένα φάουλ έξω από την περιοχή και προτιμούσε να αφήνει να μπαίνουν μέσα σε αυτή. Επίσης, ήθελε να χτυπήσει στο λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού και για αυτό δεν έκανε αλλαγή τον Μάντζιο, βγάζοντας Παπαδόπουλο ή Σαλπιγγίδη.
Νομίζω πως και το ότι τον τελυταίο μήνα έχουμε παίξει διπλάσια παιχνίδια έπαιξε το ρόλο του. Ήμασταν εμφανώς πιο κουρασμένοι.
ναι ξέχασα να το αναφέρω αυτό,πολύ σημαντικόQuote:
Originally Posted by Kingryche
εδώ και βδομάδες πηγαίναμε από τεταρτη σε κυριακή και από σάββατο σε πέμπτη ένα πράμα
ΟΚ, να πω και εγώ την βαρύνουσα άποψή μου:
Το ματς ήταν για το πέος καβάλα. Ξενέρωτο έως αηδίας και μεταξύ μας τώρα δεν νομίζω να υπήρχε ένας άνθρωπος που να μην κατάλαβε από το εικοστό λεπτό (και πολύ λέω) ότι η δουλειά θα γίνει ως εξής:
Ή εμείς θα σπάσουμε την άμυνα των 10 κάτω από τη σέντρα κάποια στιγμή,
Ή θα κάνει μια μαλακία η αμυνά μας σε μια από τις γιόμες-κι-ότι-κάτσει αντεπιθέσεις του βάζελου.
Ο Νίνης έπαιξε μια χαρά και δεδομένων των συνθηκών (17χρονο στο Καραϊσκάκη) πάρα πολύ καλά. Ο Ζεβλάκωφ απλώς έπαιξε υπερβολικά καλά και θα έσβηνε οποιονδήποτε. Πάντως ο πιτσιρίκος είναι ότι καλύτερο έχει κάτσει στον βάζελο εδώ και πολύ καιρό και φαίνεται και ωραίος χαρακτήρας και εμείς δείξαμε και τον δεόντα ποδοσφαιρικό σεβασμό και τον χειροκροτήσαμε. Με λίγα λόγια ελπίζω ο κατάσκοπος της Στάζι να σας τον βουτήξει. :Ρ
Το πέναλτι ήταν πέναλτι. Και κακώς έγινε γιατί ο Παπ μαλακία θα έκανε. Ήταν η δεύτερη χοντράδα του Ανατολάκη που φαίνεται ήθελε να το δώσει ο κόπανος και μιας και δεν του'κατσε το πέναλτι το γύρισε σε "έχω πολύ μεγάλο πέος για να το βγάλω πλάγιο". Κρίμα. (δεν εννοώ ότι ήθελε πραγματικά να δώσει το παιχνίδι-προλαβαίνω καθυστερημένους).
Για Καζναφέρη είστε γραφικοί (καλάο Πιτς είναι μπάι ντιφόλτ). Εσάς έπαιζε αν δεν το πήρατε χαμπάρι. Που το πήρατε δηλαδή για να λέτε άψογος μετά τις κίτρινες που έπνιγε.
Σαν γάβρος είμαι απογοητευμένος γιατί έπρεπε να σας έχουμε ρίξει τουλάχιστον 2. Οι φάσεις του Καστίγιο, η κεφαλιά του Μπόρχα και βέβαια οι κτηνώδεις κωλοφαρδίες του γορίλα στο μπάχαλο είναι κλασικότατες και αφήνω και τον αδικαιολόγητο δισταγμό του Ριβάλντο. Εσείς είχατε δύο εύκολα σουτ, ένα του Σαλπιγγίδη και ένα του Ίβανσιτς. Χωρίς δώρο από εμάς γκολ δεν βάζατε.
Δεν κατάλαβα την αλλαγή του Πάντου. Ο Μάριτς ήταν καλύτερος ή έφτιαχνέ παιχνίδι; Με Πάντο το γκολ δεν έμπαινε πάντως, δεν είναι κομπλέξα σαν τον Ανατολάκη που δεν έχει και δουλειά στα δεξιά.
Συνολικά χέστηκα. Φυσικά θα προτιμούσα την νίκη, θα πεταγόμουν πάνω και θα φώναζα "ναι μωρή καργιόλα!" αν βάζαμε γκολ, αλλά αρχίδια ματς. Δώδεκα άτομα το βλέπαμε ξενερωμένα και κάναμε μόνο δέκα λεπτά καφροδιάλογο μετά την λήξη. Μετά τι να πεις; Πρωτάθλημα παίρνουμε δικαιότατα (είναι αστείο να συζητάμε ότι κερδίσατε τα ντέρμπυ ε;), χαίρομαι προσωπικά που τσου-λου είναι ο βάζελος και όχι το αεκάκι, και τα 2 ντέρμπυ... νταξ, σιγά τις ήττες. 2 ματς πίπες βασικά.
Ωραίες πίτσες πάντως ,πρι-γκέιμ είχε χαβαλέ, τα λέμε του χρόνου πάλι...
Κάθε ομάδα έχει κάποια στρατηγική με την οποία προσπαθεί να πετύχει το σκοπό της. Αυτό γίνεται σε όλα τα αθλήματα (μέχρι και στο σκάκι) και γινόταν από ΠΑΝΤΑ.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Από χθες όμως κάποιοι παίρνουν στα ραδιόφωνα για να κλάψουν και με μεγάλη απορία μου ακούω το ίδιο πράγμα:
«κλαψ, εντάξει γτ αυτοί κατέβηκαν αμυντικά όμως ε? κλαψ, ντροπή τους όμως που δεν κατέβηκαν με 4-3-3 κλαψ, πότε θα πάρει τηλέφωνο ο δούρος» κλπ
Ρε παιδιά μιλάτε σοβαρά?
Ποιος κατέβηκε για το Χ?
Κάθε ομάδα κατεβαίνει στο γήπεδο και παίζει με κάποιο τρόπο, το με ποιο τρόπο παίζει το ρυθμίζει ο καθένας. Δηλαδή τι, μήπως πρέπει και να ρωτάμε με ποιο σύστημα θα παίξουμε?
Το παιχνίδι έληξε διπλό (πούτσα) όλοι λένε «μπράβο ΜΟΥΝΙΟΘ ΓΙΓΑΝΤΑ», αν έληγε 1 – Χ θα λέγανε ¨ουστ μαλάκα που δεν βγήκες μπροστά άχρηστε»
Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, το αποτέλεσμα δικαιώνει ή όχι την επιλογή ΠΑΝΤΑ.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλετε να μας πείτε.
Αν παίζαμε επιθετικά και σας ρίχναμε 4 ναι, σαφώς θα ήταν καλύτερα, αν όμως χάναμε θα ήταν χειρότερα.
Που να ξέρεις τώρα?
@Vic
να σου θυμησω βεβαια οτι τα περισσοτερα ντερμπυ τα τελευταια 15 χρονια ειναι ματς ελεινα ε.
αυτο βεβαια δεν σας πειραζε τοσα χρονια και με την μονη διαφορα μας να υπαρχει την 2ετια 97-99 να μας αποκαλειται πελατες κλπ.
ουτε να πανηγυριζεται εξαλλα τα γκολ του κουτσου απο φαουλ με αυτη να ειναι ουσιαστικα η 2η ευκαιρια σο παιχνιδι πριν 2 χρονια και να λετε για ομηρικο επος του θρυλου που πατησε τον πελατη.
η νικη ειναι νικη ..και την πανηγυριζεις οπως κανατε πχ με το 44 που παιζατε 10 παικτες στη γραμμη του τερματος για κανα τεταρτο.
εντιτ: επισης επειδη δεν βρισκω πουθενα δηλωσεις σερ τακη ...τι ακριβως ειπε εκτος του οτι ειναι η καλυτερη ομαδα του γαλαξια? γιατι εχω διαβασει τα απιστευτα ..περι πληρους απαξιωσης του παο και οτι εβγαλε απιστευτο κομπλεξ κλπ
εντιτ 2 : α οκ ..μολις τις διαβασα, νταξ στον κοσμο του. Η διαφορα των προπονητων των 3ων μεγαλων ομαδων ειναι σε δυσθεωρητα υψη... αεκ και παο απλα εχουν προπονητες ... ο σερ τακη νομιζει οτι βρισκεται ακομα στην παραγκοεποχη και οτι ειναι μεγας επειδη πηρε αλλη μια κουπα στην καριερα του αναλαμβανωντας μια ομαδα που την εχει κατακτησει ηδη..
Quote:
Originally Posted by pitchfork
Εφ οσον με ρωτας γιατι με κουοταρεις σημειωνω οτι αυτα που απαντας δεν εχουν πολυ σχεση με την ερωτηση μου. Αναλυεις ολη την ωρα για τακτικη, και οτι μια ομαδα παιρνει τις νικες με ενα συστημα, μια ιδεολογια, ενα πλανο, αλλα το γκολ του ΠΑΟ ουδενα ρολο παιζει η τακτικη και μη μου πεις "εντολη του Μουνιοθ να μαρκαρει ο Σαλπιγγιδης" γιατι καταλαβαινεις πως στο λεω. Κι αν το αποτελεσμα δικαιωνει την επιλογη μουνιοθ, γενικα το β ημιχρονο δεν πολυδικαιωνει την τακτικη μουνιοθ, που αφησε την ομαδα μεχρι το 70 χωρις να αλλαξει τιποτα, ενω φανερα κατι δεν πολυπηγαινε καλα. Αυτο λεω.
Έχεις δίκιο, δε σχολιάζουμε το ματς ε. Μήπως να ποστάρουμε σε όλο το αθλέτιξ και στο τζένεραλ και σε 3256 νέα τόπιξ πούτσες; Λέω τώρα. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:Quote:
ρε Δόκτωρα, σου είπε κανείς να μην χαρείς; Εγώ τώρα γιατί πρέπει ντε και καλά να με πάρει από κάτω; Πες και για πούτσες και για αντε γεια και για τέτοια, αλλά μεταξύ μας δηλαδή παπάρια. Αν θες να βρεις δικά μου ποστς που λένε για ομηρικές νίκες του Θρύλου έναντι των πελατών θα κουραστείς...
(αν και φάουλ του Ρίμπο γαμάνε μανούλες από μαλακίες αμυντικών, ντοντ γιου θινκ;)
Και άλλα ματς είναι σκατά και φάσεις έχουν λίγες αλλά τουλάχιστον δεν αναλώνεται το 75% του χρόνου στο κέντρο με μαλακίες διαβιβάσεις εκατέρωθεν και κυρίως την προσπάθεια να διαπεραστεί ένα μπουλούκι 8 ατόμων άμυνα. Το χτεσινό ματς ήταν πίπα. Δεν ήταν καν ότι ναι μεν ζορίζονται , αλλά μπορεί να μπει το γκολ ανά πάσα στιγμή. Ανά πάσα στιγμή το ματς ήταν βαρετό. Απλά.
Mitsmann h taktikh htan aplh.
Ta plagia back na menoun pisw kai na kinigane makrines balies gia antepitheseis sous epithetikous pou einai grhgoroi.
To oti prepei oi epithetikoi na markaroun tous antipalous amyntikous einai autonohto
από το 1ο μου ποστ μετά το ντέρμπυ είπα ότι ο ΠΑΟ δε μ'αρεσε και ο gayρος ήταν όπως τον περίμενα.Quote:
Ρε τι εχετε παρει; Μ'αυτους γελαει η ολη η οικουμενη!Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Ο Μουνιοθ ειναι να κανει καμια κωλοτουμπα αμα κανει το γκολ και ειναι να μα αμα κανει την προπονησουλα.
Μετριοι προπονηται αυτοι. Δεν το καταλαβαινετε;
Αφηνουνε....
Αφηνουνε ολοκληρη Ισπανια! Ουτε η Λεβαντε δεν τους ζηταει.
φιλε μπουμ ..εκτος του οτι ακομα δεν εχεις δηλωσει τι ομαδα εισαι ειναι καποια ποστ σου (1-2 στο μπασκετ και αλλα τοσα ποδοσφαιρο) που πραγματικα μου δινουν την εντυπωση οτι λες καποια πραματα και ειτε θες να το παιξεις αφελης ειτε το κανεις επιτηδες δεν ξερω για πιο λογο..
το τελευταιο σου ποστ ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα.
γελαει ολη η οικουμενη και δεν τους θελει ουτε η λεβαντε ... σα να λεμε η λεβαντε που τη γαμαει ο ατσαλενιος στεγνα και κοιτα τι μαλακες πηραμε που πανηγυριζουνε τα γκολ των ομαδων τους χοροπηδωντας.
Μετριοι προπονητες για ποιον? Και σε σχεση με ποιον? Με τον μουρινιο η τον βενγκερ?
Γιατι σε κοβω ικανο να πεταξεις κανα ματζουρακη ,κανα λεμονη ή κανα παρασχο και να τον παθαινω τον ιλλιγο.
Και πες τι ομαδα εισαι.. μαλακια δεν ειναι να μιλας παντα εκ του ασφαλους?
2ος ελευθερατος μας ετυχε?
simfwnw me ton boom!