τπτ κάτι μποτάκια μας την είχαν πέσει χθες
Printable View
τπτ κάτι μποτάκια μας την είχαν πέσει χθες
Ενώ κάθε φορά που άνοιγα τον browser ήμουν κανονικά συνδεδεμένος, τώρα θέλει να συνδέομαι κάθε φορά που κλείνω καρτέλα με er.
Όταν συνδέομαι βγάζει αυτό
Invalid Redirect URL (http://electricrequiem.com/forum/)
αντί για το κανονικό.
μήπως σου λέει με τον τρόπο του να την πουλέψεις;
Εντωμεταξύ, αν δεν συνδεθώ χειροκίνητα και πατήσω να μπω π.χ. στο πικτσουρ θρεντ, στη νέα σελίδα με βγάζει συνδεδεμένο κανονικά. Χμ.
Τις αγάπες μου λαδυκιλλερ <3
κάτι με τα μπισκοτάκια γίνεται
άμα τα σβήσεις επανέρχεσαι
paparia. esvhsa ola ta cookies kai pali ta idia. ston teleutaio firefox. gia kante kana magiko na oume. thanx
εμένα πάντως έτσι έφκιαξε, σβήσε και το cache μήπως γίνεται εκεί η δουλειά
Δεν ξέρω τι παίζει με το redirect απλά και σε εμένα γινόταν όταν έμπαινα στο http://electricrequiem.com/forum/ , μετά όταν πατάς κάποιο link στην αρχική (πχ General Discussion) και το url γυρναει στο τυπικό www. σε κάνει αυτόματα και login. Γενικά στη τυπική μορφή δουλεύει.
Οπότε βάλτε το αρχικό link σας να είναι www.electricrequiem.com/forum και problem solved.
κάνατε τίποτα αλλαγές στο αγαπημένο μας φόρουμ;
από χθες βράδυ στον Opera εμφανίστηκαν διάφορα bugs, όπως το chat δε φορτώνει, όταν πατάς πινκ/μούτζα σε πάει στην αρχική σελίδα του θρεντ, όταν πατάς reply σε πάει κατευθείαν στο advanced reply κι όλα τα κουμπάκια είναι εξαφανισμένα. και για να βάζω κενή γραμμή στο ποστ πρέπει να το κάνω με HTML. τι σκατά;
με Firefox λειτουργεί σύρμα.
Πουτσα στον Οπερα, μονο Μεταλ.
δεν ήταν τα μπισκοτάκια αλλά το ξαναεγκατέστησα και όλα καλά. ευχαριστώ υπερπολύτιμε χρήστη σουπερμάτσομαν =)
[έσβησα cookies/cache και συνεχίζει]Quote:
Danger: Malware Ahead!
Google Chrome has blocked access to this page on www.electricrequiem.com.
Content from dinmfhydjs.jetos.com, a known malware distributor, has been inserted into this web page. Visiting this page now is very likely to infect your computer with malware.
εντιτ: άκυρο