ο αντιπρόσωπος των 7:30 ανταποδίδει το χαιρετισμό
Printable View
kiegw klika 7mish eimai alla logo diaforas wras sugkatalegomai stwn 8mish ara 9.
Γαμω την ποτανα μου...και γω θεωρητικα κλικα 8:30..Αν και ωρα ελλαδος 9:30...
STA PAPARIA MAS
kiemas re psile pou xrostas 500 mathimata sto 1000sto etos alla de to kanoume thema
w, oxi re gamwth.
de mou les agorina, etsi milas sautous pou les oti an 8eloun tous filokseneis sto omorfo maastricht h genika to les se olo ton kosmo gia na psarwsei kai na se 8aumasei?
to an se proskalw me to na lew thn apopsh mou otan thewrw pws malakodws upervaleis exei diafora.
vasika psilouli h den ksereis ti sou ginetai h exeis mnimi xrisopsarou.
an imastan filoi 8a to ikseres, kai propantwn de 8a me eixes sxoliasei ti stigmi pou ego den. gia allo 8rent lew tora gia to opoio se rotisa kiolas kai ekanes ton ekproswpo typou tou mpatsok kai mi xeirotera.
an 8es kati allo pm.
ε μα μην τα λετε κρυφα..
μετά από ψάξιμο 2 ημερών και λουξ γκαρσονιέρες με "idernet"=κοτέτσι στην ταράτσα χωρίς έπιπλα 300ερυρώ, και κάτι άλλα ευτράπελα, βρήκα αξιοπρεπές σπίτι. με IDERNET. :-D
εκκρεμεί μία συνάντηση με WBRB, και ένα αντρίκειο ματς πινγκ πονγκ με τον 12 stars για 20 ευρώ, θα τακτοποιηθούν μες στη χρονιά.
πείτε καμιά ταινία να πάω να νοικιάσω απ'το σέβεν.
Το παλαμαρι του Βαρκαρη; ε σιγα λες και πας για την ταινια στο σεβεν...
Φαντάγκε σε ποιο σχολείο είσαι?
πες τη Φανή να σου προτείνει ρε
μηχανη καμψης και θερμανσης πλαστικων φυλλων (πλεξιγκλας) κοστος 8.300 (το MOD 480)
κοστος μινμιν....μια αντισταση
μια ζωη θα σας γαμαμε ζωα καπιταλες
πα να φυγω....σας γαμαω καλα....οι τσιτσικες να με φερουν τσιγαρα
άντε κάνε κι ένα θρεντ για τη Φανή όπως με το σουόλεν και την περιπτερού...
ίδια φάση είναι :P
Σώτε αγαπάω το νέο σου άβαταρ.
Σώτε αγαπώ υπογραφή
http://www.aek365.gr/a-78268/η-με...ματος.htm
Καχύποπτες γυναίκες....
οταν ένας άνθρωπος είμαι μπασταρδάκι του κερατά,έρχεται να σε προκαλέσει στον χώρο εργασίας σου.
έχει όμως ο καιρός γυρίσματα...
τι έγινε πάλι μωρή μούργα; που θα πέσουν μάπες;
Στο γυμναστηριο..
Υποπτευομαι οτι ο Η. ειναι πισω απ'ολο αυτο...
Εχω λατρεψει
http://konstantinoskantakouzinos.blogspot.com/
οχι για ικονοκλαστς
ΑΕΛ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΙ LADY GAGA \m/
Ξυπνηστε.
Πωπωωω νύστααααααα.... =((((
Πάω να ξεβρακώσω Dane-Theodo. Ήρθε η ώρα.
καλημερα!
θελω να μεταφερω κατι μπαγκαζια(οχι ολοκληρο σπιτι) απο αγγλια ελλαδα...ξερει κανεις καμια μεταφορικη,τιμες κλπ? γιατι ειμαι κανα 20kg πανω απο το οριο και αν τα παω αεροδρομιο θα πληρωσω τα κερατα μου
πόλη;
απο λονδινο αθηνα..μονο αυτα τα επιπλεον 20-25 κιλα θελω να δωσω..
με ένα μικρό ψάξιμο στο ιντερνετ θα βρεις μεταφορική, αυτή που είχα χρησιμοποιήσει εγώ ήταν για Βόρεια Αγγλία νομίζω μόνο (και δεν έχω και το τηλέφωνο πια) και μου είχε πάρει γύρω στις 100-150 λίρες για δύο κούτες και μία μεγάλη βαλίτσα. Βέβαια είχε κάπως μοιραστεί γιατί ήμασταν σε εστία 5-6 άτομα που δώσαμε πράγματα οπότε πήγε φτηνότερα απ'ότι θα έβγαινε αλλιώς. Πάντως για 20kg, τσέκαρε και πόσο θα βγει το υπέρβαρο στο site της αεροπορικής- εμένα με χρέωσε βάσει όγκου και όχι βάρους (λογικό αφού ο χώρος του φορτηγού τον ενδιαφέρει) - δεν αποκλείεται να σου βγαίνει μία η άλλη.
εντιτ: πραγματικά κακή σύνταξη σε όλο το παραπάνω, αλλά είμαι δουλειά, εταιρικό πισι κτλ.
νομιζα οτι στο αεροπλανο χρεωνουν μετα 15λιρες/κιλο τα επιπλεον κιλα...δλδ οτι θα επρεπε να σκασω καμια 300αρα..αν τους παρω τηλ παιζει να κανονισω δλδ για μεταφορα των επιπλεον πραγματων με νορμαλ τιμη λες?